βαλε και τες αλλες φωτο σου να τες δουμε να πιστεψουμε τες 125ASE έγραψε:ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 125. ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΝΟ ΣΙΟΝΕΣ (ΦΑΣΣΕΣ). ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΜ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΕΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ.
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
ARRWSTOSFASSAS
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΑΥΡΙΟ ΕΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΠΑ...... ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΕΣ Γ@@@ΣΩ...ΤΕΣ ΠΕΛΛΟΦΑΣΣΕΣ

- Panmoy
- Full Member
ΣΕΜΝΑΑΑWOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΑΥΡΙΟ ΕΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΠΑ...... ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΕΣ Γ@@@ΣΩ...ΤΕΣ ΠΕΛΛΟΦΑΣΣΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MARIOSE
Ήρεμαααα, αύριο έσιει ανάπαυσην...
Καλημέρα σας.
Καλημέρα σας.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ......
ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ...ΣΕΜΝΑΑΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑΑΑΑ...
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ....Η ΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ...ΣΕΜΝΑΑΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑΑΑΑ...
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ....Η ΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Nikos
Καλήμέρα σας παίδες....
Πόσο σας ζηλεύω που μπορείτε να απολαμβάνετε το κυνήγι την τετάρτη!!! Εμένα εδέσαν με πας την καρέκλα τα γέριμα....Ας όψετε η ανάγκη...
Φάνηκαν λίγα πουλιά στις περιοχές μου ελπίζω να μείνουν....Την Κυριακή 1 στην βούρκα !
αναχώρησα νωρίς ομως λόγω υποχρεώσεων..
Εν τζιαι τουτα μέσα τι να κανουμε
Την Κυριακή αν είμαστε καλα που τον Θεο!
Καλή επιτυχία σε όσους θα εξορμήσουν αύριο!
Πόσο σας ζηλεύω που μπορείτε να απολαμβάνετε το κυνήγι την τετάρτη!!! Εμένα εδέσαν με πας την καρέκλα τα γέριμα....Ας όψετε η ανάγκη...
Φάνηκαν λίγα πουλιά στις περιοχές μου ελπίζω να μείνουν....Την Κυριακή 1 στην βούρκα !
- MARIOSE
Φίλε Νίκο υπομονή! Έχεις 4 μέρες να οργανώσεις πιο σωστά την Κυριακάτικη σου εξόρμηση!Nikos έγραψε:Καλήμέρα σας παίδες....
Φάνηκαν λίγα πουλιά στις περιοχές μου ελπίζω να μείνουν....Την Κυριακή 1 στην βούρκα !αναχώρησα νωρίς ομως λόγω υποχρεώσεων..
![]()
Εν τζιαι τουτα μέσα τι να κανουμε
Ούτε και εμάς εν κάθε Τετάρτη που μας δίνετε η ευκαιρία, αλλά αύριο μάλλον εν να τα καταφέρουμε για 2-3 ώρες
- Nikos
Εννοια σου και ήδη κάνω πλάνα!!

-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ......
ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ...ΣΕΜΝΑΑΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑΑΑΑ...![]()
ΑΛΛΑ ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΟΙ ΣΙΕΡΟΤΖΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΥΤΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!