Αριστε απλα καντα σετ και εμεις θα τα αγορασουμε μην ανησυχηςadmin έγραψε:αμάναμουήρτε μου το τιμολόγιο για τα διαφημιστικά φανέλλες και καπελάκκια €1500 εν να πάμε φυλακή. Γοράστε κανένα περιοδικό παραπάνω
Παγκύπρια Έκθεση Κυνηγίου- Ευκαιρία για συνάντηση μελών
- cynergy
- Full Member
Re: Παγκύπρια Έκθεση Κυνηγίου- Ευκαιρία για συνάντηση μελών
dont shoot fast...shoot good
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
1500 eurooooooo???? ρε παν καλα τουτοι εν εκαταλαβαν πως εχει κριση χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ να ευρουμε σπονσορα
παενε σε κανενα που καμει χαρτουτσιες ζε βαλε ζε τιην μαρκα του πανω ζε κανει 

- tracker686
- Full Member
Αριστε δωσε και σε αλλους προσφορες,τουτος ειναι ακριβως παντως!!!admin έγραψε:αμάναμουήρτε μου το τιμολόγιο για τα διαφημιστικά φανέλλες και καπελάκκια €1500 εν να πάμε φυλακή. Γοράστε κανένα περιοδικό παραπάνω
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
250-250 φανέλλες πράσινο σκούρο με πορτοκαλί το logo hunt and shoot και καπελλάκια πορτοκαλιά με πράσινο το τολότυπο . οι φανέλλες απο πίσω ψηλά γράφουν και www.cyprushuntingmagazine.commikros έγραψε:Αριστε αν επιτρεπετε ποσες φανελες-καπελακια επαραγγυλες?
Προσέχουμε...για να έχουμε
- beretta682
- Full Member
αποτι ακούω πρέπει να εφκήκαν πολλά ωραίες τζαι οι φανέλλες τζαι τα καππελλάκιαadmin έγραψε:250-250 φανέλλες πράσινο σκούρο με πορτοκαλί το logo hunt and shoot και καπελλάκια πορτοκαλιά με πράσινο το τολότυπο . οι φανέλλες απο πίσω ψηλά γράφουν και http://www.cyprushuntingmagazine.commikros έγραψε:Αριστε αν επιτρεπετε ποσες φανελες-καπελακια επαραγγυλες?

Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
Φιλε μου και ποσα ενα τα διατε?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ρε φιλε όσα μας στοιχίζουν μάλλον καπέλο -φανέλα €6 για τα μέλη του φόρουμ δωρεάνΜοδεστος έγραψε:Φιλε μου και ποσα ενα τα διατε?
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
καλα ρε αριστε μου και πως θα καταλαβαινεις ανα καποιος ειναι μελος η οχι?? (παρε ενα λαπτοπ και ναζετ τους να κανουν loginadmin έγραψε:ρε φιλε όσα μας στοιχίζουν μάλλον καπέλο -φανέλα €6 για τα μέλη του φόρουμ δωρεάνΜοδεστος έγραψε:Φιλε μου και ποσα ενα τα διατε?

-
- Full Member
εχει δικεο ο παρεας!!!Kostantinos έγραψε:καλα ρε αριστε μου και πως θα καταλαβαινεις ανα καποιος ειναι μελος η οχι?? (παρε ενα λαπτοπ και ναζετ τους να κανουν loginadmin έγραψε:ρε φιλε όσα μας στοιχίζουν μάλλον καπέλο -φανέλα €6 για τα μέλη του φόρουμ δωρεάνΜοδεστος έγραψε:Φιλε μου και ποσα ενα τα διατε?