Artemis G. έγραψε:περασαμε και σημερα... αν και το βουνο εδειχνε να ηθελε και το δικο του μεριδιο.... +5 χαμενες
Που να ειχες ακομη την σβελταδα και την τσαχπινια μου στης βολες
μακαρι να ειχα την τυχη βουνο που εχεις και χεστηκ@ για την σβελταδα σου στης βολες ρε τσαχπινογαργαλιαρη...
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
APOLLON_1 έγραψε:1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
APOLLON_1 έγραψε:1 φοτο απο απο ολα τα ειδη τσικλων που πηρα εχθες για να δουν την διαφορα μεγεθων στα διαφορα ειδη το μονο που λυπει ειναι η τρυονοτσικλα που δυστιχως δεν καταφερα να πιασω εχτες και η χιονοτσικλα ενας τιχερος εχθες καταφερα μεσα στα 12 πουλια που πηρα να παρει ολα τα ειδη τσικλα κοκκινοτσικλα τριζαρα μαυροτσικλα τρυονοτσικλα και χιονοτσικλα
Τερκαζει πολλά το....δεν περιγράφω άλλο!!!!!
Είσαι καθηγητής!
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Τερκαζει πολλά το....δεν περιγράφω άλλο!!!!!
Είσαι καθηγητής!
ευχαριστω φιλε αλλα δεν ειμαι καθηγητης απλος κυνιγο πολλα χρονια το τροοδος και αυτα τα πουλια αλλα εχει τοσα χρονια ακομη 1 φορα καταφερα να κτιπισω 4 διαφορετικα ειδη τσικλας σε 1 εξορμησι ελπιζω ι επομενη να εχει τρυονες μεσα
Κοπέλια επειδή διεξάγεται μια πανευρωπαική έρευνα για τις τσίκλες αν κάποιος χτυπήσει κοκκινότσικλα να κόψει σας παρακαλώ το πόδι ή ένα κομμάτι απο το φτερό με λίγη σάρκα και να μου την στείλει για να την παραδώσω και εγώ στην ομάδα ερευνών
admin έγραψε:Κοπέλια επειδή διεξάγεται μια πανευρωπαική έρευνα για τις τσίκλες αν κάποιος χτυπήσει κοκκινότσικλα να κόψει σας παρακαλώ το πόδι ή ένα κομμάτι απο το φτερό με λίγη σάρκα και να μου την στείλει για να την παραδώσω και εγώ στην ομάδα ερευνών
Εν που τα πέρσι που εγυρεύκαν αλλά εν τα κατάφερα να παίξω για να τους πάρω...