Αποτέλεσμα : αδρεναλίνη στα κόκκινα και μπαταρίες γεμάτες

δεν χρισιμοπιασα ποτε μου αλλα αν δεν κανω λαθος ειδα στο Η.S στροβολοςkanaris έγραψε:Κοπελια ξερει καποιος που βρισκουμε την τελλα την παραλλαγη για καμουφλαζ του οπλου λευκωσια μερια?
ΠΑΝΤΕΛΗ..ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ?:D ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ...ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΕΣ...ΚΡΙΜΑ!!!Panmoy έγραψε:Ωραία μέρα σήμερα, το μόνο που μας χάλασε λίγο τα σχέδια ήταν ο αέρας. Το άλλοτε δηλητηριώδες φυσίγγιο NSI Superfelt το οποίο σχεδόν σε όλες τις συνθήκες θερίζει μέχρι τα 35 μέτρα, μου έκαμνε κέλες κάθε που ξεκινούσε το αερούδι να δυναμώνει. Αποτέλεσμα 3 πουλιά να χαθούν ακόμα κτυπημένα.Το ένα κτυπημένο αποσχήστικε από το κοπάδι και ψηλωνε ψήλωνε κυκλικά σε πολύ μεγάλο ύψος και τελικα πήγε και έπεσε στο πυρ το εξώτερον. Όταν εκάθετουν το αερούι, η Superfelt εδινε ρέστα. Οι κυνηγοί εντελώς ανύπαρκτοι στην περιοχή μου και τα πουλιά λούφαζαν μέσα στα πεύκα άτακτα προερχόμενα από πορείες που πρώτη φορά είδα να ακολουθούν στο συγκεκριμμένο τόπο. Το γεγονός ότι τα πουλιά κινούνταν σε κοπαδια μεγάλα πάλι δεν βοήθησε.
Αποτέλεσμα : αδρεναλίνη στα κόκκινα και μπαταρίες γεμάτες![]()
Να σαι καλα φιλε,χωρις σωστο καμουφλαζ δεν γινεται η δουλεια μαςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΝΤΕΛΗ..ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ?:D ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ...ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΕΣ...ΚΡΙΜΑ!!!Panmoy έγραψε:Ωραία μέρα σήμερα, το μόνο που μας χάλασε λίγο τα σχέδια ήταν ο αέρας. Το άλλοτε δηλητηριώδες φυσίγγιο NSI Superfelt το οποίο σχεδόν σε όλες τις συνθήκες θερίζει μέχρι τα 35 μέτρα, μου έκαμνε κέλες κάθε που ξεκινούσε το αερούδι να δυναμώνει. Αποτέλεσμα 3 πουλιά να χαθούν ακόμα κτυπημένα.Το ένα κτυπημένο αποσχήστικε από το κοπάδι και ψηλωνε ψήλωνε κυκλικά σε πολύ μεγάλο ύψος και τελικα πήγε και έπεσε στο πυρ το εξώτερον. Όταν εκάθετουν το αερούι, η Superfelt εδινε ρέστα. Οι κυνηγοί εντελώς ανύπαρκτοι στην περιοχή μου και τα πουλιά λούφαζαν μέσα στα πεύκα άτακτα προερχόμενα από πορείες που πρώτη φορά είδα να ακολουθούν στο συγκεκριμμένο τόπο. Το γεγονός ότι τα πουλιά κινούνταν σε κοπαδια μεγάλα πάλι δεν βοήθησε.
Αποτέλεσμα : αδρεναλίνη στα κόκκινα και μπαταρίες γεμάτες![]()
ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Όμορφα πουλιά, μπράβο φίλε μου.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΑΠΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ...
ΑΚΟΜΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ![]()
ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΤΙ ΑΚΟΜΑ 1 ΤΙ ΑΚΟΜΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΕΠΙΠΛΕΩΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....
ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΣΤΗΣ 4.00 Η ΩΡΑ..
ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΩΡΑΙΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ 6 ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ MALL