Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Anthimos έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:παφιτης?σαλαμιου?φτανεις και τιποτε συγγενης με μαρινο???στεφανο??? :)
Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας? ;)
Συγγενης εξ αιματος οχι.η γυναικα του στεφανου ειναι πρωτη ξαδερφη της γυναικας μου.με τον οκνιαρη τον ξαδερφο σου παμε μαζι κυνηγι :):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Χαχαχαχαχαχα , Ρε οχι τζαι " οκνιαρης" ο ΣΤεφανος......απλα τσιλλα τον το πάπλωμα...... :lol:[/quote]
Δεν μιλω για το παπλωμα.πως ξυπνα να παμε ξυπνα.αλλα κατεβαινει που το αυτοκινητο πανω στο ποστο!!!:):)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας? ;)[/quote]
Συγγενης εξ αιματος οχι.η γυναικα του στεφανου ειναι πρωτη ξαδερφη της γυναικας μου.με τον οκνιαρη τον ξαδερφο σου παμε μαζι κυνηγι :):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]

Χαχαχαχαχαχα , Ρε οχι τζαι " οκνιαρης" ο ΣΤεφανος......απλα τσιλλα τον το πάπλωμα...... :lol:[/quote]
Δεν μιλω για το παπλωμα.πως ξυπνα να παμε ξυπνα.αλλα κατεβαινει που το αυτοκινητο πανω στο ποστο!!!:):)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βραχωνει μες το παπλωμα οπως τον ορφο...!!! Ρε μα είσαι ο Αλέξης ? Συναφέρνει σε τουτος ο πελλός!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας? ;)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βραχωνει μες το παπλωμα οπως τον ορφο...!!! Ρε μα είσαι ο Αλέξης ? Συναφέρνει σε τουτος ο πελλός!!![/quote]
Ναι ρε.ελπιζω να μεν λαλεις μακακιες :)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

Ρε με τον ξαδερφο είμαστε μαζί καθε εβδομάδα άτε κάθε δεύτερη το πολλήν...αν δεν νεν ψαρεμα εν να περασω που το μαχαζι να πιουμε τον καφε μας...λαλείς να μεν σε εσυναφερε ποττέ?? Έχω σας χαρτογραφημένους μεν μαραζώνεις... ;) :lol:
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Pathfinder έγραψε:
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
Panmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια) :shock: . Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει :D :lol:
Αρρωστιααα....!!!
αδε ψυχοπαθεια :lol: :lol: :lol: :lol: και μετα λαλουν με αρρωστο οτι παω στο μαζωτο στα τρυονια το σεπτεβρη(ειμαι παφιτης)
απο που εισαι ρε??
παφο!ενεχω χωρκο οι γονιοι μ εν προσφυγες
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

P1160769.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
P1160769.JPG
Φκαλεις τες τζαι συ φωτογραφια αχτενιστες θωρω :D Μπραβο ρε, πολλα ωραιος!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

christy2000 έγραψε:Σημερα σε ενα ποστο στις τζικλες ειδα ενα περασμα που εκαναν οι φασσες που πρωτη φορα εβλεπα!
Τις εβλεπα απο μακρια και ειτε μεμονομενα πουλια ειτε κοπαδι μεχρι και 40 πουλια ολα απο τον ειδιο τοπο προσπαθουσαν να μπουν.Την Κυριακη μπορει να μην υπαρχη φτερο?Τα πουλια δεχτικαν πολυ λιγες τουφεκιες απο τους λιγους κυνηγους και μονο ενα πουλι ειδα να κτυπιετε.Τις προηγουμενες εξορμησεις παντος δεν εβλεπα ουτε για δειγμα φασσες!Εαν εξορμησω την Κυριακη εχουμε κανενα τσιανς?????
Πιασε τα τσανς σου φιλε μου και που ξερεις καμμια φορα.... ;)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Panmoy έγραψε:
christy2000 έγραψε:Σημερα σε ενα ποστο στις τζικλες ειδα ενα περασμα που εκαναν οι φασσες που πρωτη φορα εβλεπα!
Τις εβλεπα απο μακρια και ειτε μεμονομενα πουλια ειτε κοπαδι μεχρι και 40 πουλια ολα απο τον ειδιο τοπο προσπαθουσαν να μπουν.Την Κυριακη μπορει να μην υπαρχη φτερο?Τα πουλια δεχτικαν πολυ λιγες τουφεκιες απο τους λιγους κυνηγους και μονο ενα πουλι ειδα να κτυπιετε.Τις προηγουμενες εξορμησεις παντος δεν εβλεπα ουτε για δειγμα φασσες!Εαν εξορμησω την Κυριακη εχουμε κανενα τσιανς?????
η αποψη μου ρε φιλε ειναι να παεις εκει που τες ειδες οτι θελαν να κατσουν, να καμεις μια φυλαχτρα προχειρη και να χωστεις καλα να καμεις υπομονη!! συρνεις σιεπεθκια μονο στες σιγουρες και παντα με καλη προσκοπευση!!
ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!
πιασε τσιανς σου που λεει και ο φιλος!!!! αλλα με το σωστο τροπο αν θα πεξεις πουλια!! τες τζικλες ξυχαστες εκτος και αν εχει πολλες και παρασυρουν σε!!! :D :D
ΥΓ= ΤΣΑΠΠΟΥΙ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΦΤΗΡΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΜΝΕΙΣ ΚΡΥΣΦΥΓΕΤΟ!!! :D :D :D :D
Αν δυσκολευκεσαι τηλ μου να ερτω να τες κανονισω :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Panmoy έγραψε:
η αποψη μου ρε φιλε ειναι να παεις εκει που τες ειδες οτι θελαν να κατσουν, να καμεις μια φυλαχτρα προχειρη και να χωστεις καλα να καμεις υπομονη!! συρνεις σιεπεθκια μονο στες σιγουρες και παντα με καλη προσκοπευση!!
ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!
πιασε τσιανς σου που λεει και ο φιλος!!!! αλλα με το σωστο τροπο αν θα πεξεις πουλια!! τες τζικλες ξυχαστες εκτος και αν εχει πολλες και παρασυρουν σε!!! :D :D
ΥΓ= ΤΣΑΠΠΟΥΙ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΦΤΗΡΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΜΝΕΙΣ ΚΡΥΣΦΥΓΕΤΟ!!! :D :D :D :D
Αν δυσκολευκεσαι τηλ μου να ερτω να τες κανονισω :lol: :lol: :lol: :lol:
εν τω μεταξυ αν τα καμεις σωστα ουλλα και πεξεις και 5-6 και γλυκανεις εν να πουλησεις και το σκυλλο :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”