απο που εισαι ρε??ARRWSTOSFASSAS έγραψε:αδε ψυχοπαθειαPanmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια). Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει
![]()
![]()
Αρρωστιααα....!!!![]()
![]()
![]()
και μετα λαλουν με αρρωστο οτι παω στο μαζωτο στα τρυονια το σεπτεβρη(ειμαι παφιτης)
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
μπραβο ρε εσυ!!Panmoy έγραψε:Λοιπόν κοπέλια, check in στο γραφείο... σε 15 λεπτά παίζει Management Meeting.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολλά χαρούμενος που είχε πουλιά και μου βγήκε το πλάνο αλλά συνάμα και εξαιρετικά λυπημένος που έφευκα τζαι τα πουλιά εκάμναν παρέλαση που το πόστο μου. Ωραίες φάσεις, ωραία και συσταρισμένα παιξήματα, κουμανταρισμένα. Ακόμα 2 πουλιά που θα τα φαν οι ποντίκες μέσα στη ποταμοσιά (ούτε είχα χρόνο να κατεβώ να τα ψάξω δυστηχώς)...φασσόμερα!!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
παφιτης?σαλαμιου?φτανεις και τιποτε συγγενης με μαρινο???στεφανο???Panmoy έγραψε:Φιλε πιστεψε το δεν το εχω σε τιποτε να καμω τον περιπατο μου μεχρι την Παφο και να στραφω πισω για πλακα...ουτως η αλλως με δουλεια και χομπυς (ψαροντουφεκο και κυνηγι) ειμαι 2-3 φορες την εβδομαδα Παφο.Το να ταξιδευω μονος την βρισκω ακομα πιο πολυ...κατι παει λαθος που τον τζαιρω που ημουν μιτσιςARRWSTOSFASSAS έγραψε:Panmoy έγραψε:Λοιπόν κοπέλια, check in στο γραφείο... σε 15 λεπτά παίζει Management Meeting.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολλά χαρούμενος που είχε πουλιά και μου βγήκε το πλάνο αλλά συνάμα και εξαιρετικά λυπημένος που έφευκα τζαι τα πουλιά εκάμναν παρέλαση που το πόστο μου. Ωραίες φάσεις, ωραία και συσταρισμένα παιξήματα, κουμανταρισμένα. Ακόμα 2 πουλιά που θα τα φαν οι ποντίκες μέσα στη ποταμοσιά (ούτε είχα χρόνο να κατεβώ να τα ψάξω δυστηχώς)...φασσόμερα!!!
μπραβο φιλε πολυ ωραιος!αξιζε τλκ το βασανο που τραβησεςΚαθε Σ/Κ στη Σαλαμιου που τον τζαιρο που ημουν μωρο(τοπος καταγωγης της μανας μου) εσπασε το μιλιμετρο μου
![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ....ΕΓΕΛΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΩΣΗ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ,ΚΡΙΜΑ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩPanmoy έγραψε:Λοιπόν κοπέλια, check in στο γραφείο... σε 15 λεπτά παίζει Management Meeting.

ΒΛΕΠΩ ΤΟ F.A.I.R ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ

ΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ(ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ).....ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ(60-70Μ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΛΕ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ)....ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΘΟΥΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΣΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ:evil: ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΠΛΕ ΕΧΑΣΑ 3 ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ+2-3 ΚΑΛΛΙΤΣΙΑ+ΑΛΛΕΣ 4-5 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ.

ΤΕΛΙΚΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ (ΝΕΟ ΤΟΠΟ)ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ...ΞΕΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ.
ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
φιλε ουτε και οι ιδιες τους εν θα ξερουν να σου απαντησουν τουτο οι καποιος που δαμεσαchristy2000 έγραψε:Σημερα σε ενα ποστο στις τζικλες ειδα ενα περασμα που εκαναν οι φασσες που πρωτη φορα εβλεπα!
Τις εβλεπα απο μακρια και ειτε μεμονομενα πουλια ειτε κοπαδι μεχρι και 40 πουλια ολα απο τον ειδιο τοπο προσπαθουσαν να μπουν.Την Κυριακη μπορει να μην υπαρχη φτερο?Τα πουλια δεχτικαν πολυ λιγες τουφεκιες απο τους λιγους κυνηγους και μονο ενα πουλι ειδα να κτυπιετε.Τις προηγουμενες εξορμησεις παντος δεν εβλεπα ουτε για δειγμα φασσες!Εαν εξορμησω την Κυριακη εχουμε κανενα τσιανς?????

- Panmoy
- Full Member
παφιτης?σαλαμιου?φτανεις και τιποτε συγγενης με μαρινο???στεφανο???
[/quote]
Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας?

Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας?

- Panmoy
- Full Member
Μπραβο και σε σενα φιλε μου για την καρπωση σου...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ....ΕΓΕΛΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΩΣΗ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ,ΚΡΙΜΑ ΤΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩPanmoy έγραψε:Λοιπόν κοπέλια, check in στο γραφείο... σε 15 λεπτά παίζει Management Meeting.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολλά χαρούμενος που είχε πουλιά και μου βγήκε το πλάνο αλλά συνάμα και εξαιρετικά λυπημένος που έφευκα τζαι τα πουλιά εκάμναν παρέλαση που το πόστο μου. Ωραίες φάσεις, ωραία και συσταρισμένα παιξήματα, κουμανταρισμένα. Ακόμα 2 πουλιά που θα τα φαν οι ποντίκες μέσα στη ποταμοσιά (ούτε είχα χρόνο να κατεβώ να τα ψάξω δυστηχώς)...φασσόμερα!!!![]()
ΒΛΕΠΩ ΤΟ F.A.I.R ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΑΟΠΟΥ Ν'ΑΣΑΙ, ΕΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ spyrosspyrou851
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ....ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ![]()
ΕΧΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ(ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ).....ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ(60-70Μ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΛΕ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ)....ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΘΟΥΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΣΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΚΑΛΛΙΟ 1 Η ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ 2 ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΕΙ
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ:evil: ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΠΛΕ ΕΧΑΣΑ 3 ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ+2-3 ΚΑΛΛΙΤΣΙΑ+ΑΛΛΕΣ 4-5 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ.![]()
ΤΕΛΙΚΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ (ΝΕΟ ΤΟΠΟ)ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ...ΞΕΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ.
ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ

Αλλη φορα ξερεις...τζαμαι που σε παιρνει το δικο σου ενστικτο που προφανος εν δυνατο

Για το FAIR τωρα, στο συνολο των εξορμησεων μου μεχρι σημερα , απλα δεν εχω λογια....!!!!!!
-
- Full Member
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!
ΕΓΩ ΤΠΤ ΠΑΙΔΙΑ!! ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!
ΕΚΑΜΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ!!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΛΟΥΝ ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥ ΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ

ΕΓΩ ΤΠΤ ΠΑΙΔΙΑ!! ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!
ΕΚΑΜΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ!!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΛΟΥΝ ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΥ ΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Pathfinder
Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας?Panmoy έγραψε:παφιτης?σαλαμιου?φτανεις και τιποτε συγγενης με μαρινο???στεφανο???

Συγγενης εξ αιματος οχι.η γυναικα του στεφανου ειναι πρωτη ξαδερφη της γυναικας μου.με τον οκνιαρη τον ξαδερφο σου παμε μαζι κυνηγι

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Anthimos
- Moderator
Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Συγγενης εξ αιματος οχι.η γυναικα του στεφανου ειναι πρωτη ξαδερφη της γυναικας μου.με τον οκνιαρη τον ξαδερφο σου παμε μαζι κυνηγιPathfinder έγραψε:Ναι ρε φιλε , εν πρωτα μου ξαδερφια τζαι οι θκυο τζαι πολλα αγαπημενα μαλιστα.Οι μανες μας εν αδερφες. Φτανεις καθολου που τζαμαι συγκοντα μας?Panmoy έγραψε:παφιτης?σαλαμιου?φτανεις και τιποτε συγγενης με μαρινο???στεφανο???

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
Χαχαχαχαχαχα , Ρε οχι τζαι " οκνιαρης" ο ΣΤεφανος......απλα τσιλλα τον το πάπλωμα......

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!