Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Panmoy έγραψε:
Εν τζαιν όπλο, εν αντιαεροπορικό το γέριμο :lol: :lol:
Σύρνει τζαι τροχειοδεικτικά; :lol: :lol:

Θα πάω σε λίγο τζαιρό να το πιάσω custom, χαίρομαι που δουλεύκει, τωρά αν θα κουτσιώ άλλο θέμα :lol: :lol:
Σίουρα σύρνει φωθκιές...κρούζει τα πουλιά στον αέρα ;) Εν τζαι θέλει να σιμαθκιάζεις, παίζει τες μόνο του :lol: :lol:
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Panmoy έγραψε:Λοιπόν κοπέλια, check in στο γραφείο... σε 15 λεπτά παίζει Management Meeting.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολλά χαρούμενος που είχε πουλιά και μου βγήκε το πλάνο αλλά συνάμα και εξαιρετικά λυπημένος που έφευκα τζαι τα πουλιά εκάμναν παρέλαση που το πόστο μου. Ωραίες φάσεις, ωραία και συσταρισμένα παιξήματα, κουμανταρισμένα. Ακόμα 2 πουλιά που θα τα φαν οι ποντίκες μέσα στη ποταμοσιά (ούτε είχα χρόνο να κατεβώ να τα ψάξω δυστηχώς)...φασσόμερα!!! ;)

μπραβο φιλε πολυ ωραιος!αξιζε τλκ το βασανο που τραβησες
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
Panmoy έγραψε:Λοιπόν κοπέλια, check in στο γραφείο... σε 15 λεπτά παίζει Management Meeting.
Μπορώ να πω ότι είμαι πολλά χαρούμενος που είχε πουλιά και μου βγήκε το πλάνο αλλά συνάμα και εξαιρετικά λυπημένος που έφευκα τζαι τα πουλιά εκάμναν παρέλαση που το πόστο μου. Ωραίες φάσεις, ωραία και συσταρισμένα παιξήματα, κουμανταρισμένα. Ακόμα 2 πουλιά που θα τα φαν οι ποντίκες μέσα στη ποταμοσιά (ούτε είχα χρόνο να κατεβώ να τα ψάξω δυστηχώς)...φασσόμερα!!! ;)

μπραβο φιλε πολυ ωραιος!αξιζε τλκ το βασανο που τραβησες
Φιλε πιστεψε το δεν το εχω σε τιποτε να καμω τον περιπατο μου μεχρι την Παφο και να στραφω πισω για πλακα...ουτως η αλλως με δουλεια και χομπυς (ψαροντουφεκο και κυνηγι) ειμαι 2-3 φορες την εβδομαδα Παφο.Το να ταξιδευω μονος την βρισκω ακομα πιο πολυ...κατι παει λαθος που τον τζαιρω που ημουν μιτσις :lol:Καθε Σ/Κ στη Σαλαμιου που τον τζαιρο που ημουν μωρο(τοπος καταγωγης της μανας μου) εσπασε το μιλιμετρο μου :shock: :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κορυφή ο panmoy! ;)
Μπράβο φίλε!

Εγώ έφκαλα την στες τζιήκλες να μετρώ τες φάσσες...ΠΑΛΕ...
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

MARIOSE έγραψε:Κορυφή ο panmoy! ;)
Μπράβο φίλε!

Εγώ έφκαλα την στες τζιήκλες να μετρώ τες φάσσες...ΠΑΛΕ...
Να σαι καλα ρε φιλε,
Υπομονη τωρα μεχρι την Κυριακη.. ;)
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Σημερα σε ενα ποστο στις τζικλες ειδα ενα περασμα που εκαναν οι φασσες που πρωτη φορα εβλεπα!
Τις εβλεπα απο μακρια και ειτε μεμονομενα πουλια ειτε κοπαδι μεχρι και 40 πουλια ολα απο τον ειδιο τοπο προσπαθουσαν να μπουν.Την Κυριακη μπορει να μην υπαρχη φτερο?Τα πουλια δεχτικαν πολυ λιγες τουφεκιες απο τους λιγους κυνηγους και μονο ενα πουλι ειδα να κτυπιετε.Τις προηγουμενες εξορμησεις παντος δεν εβλεπα ουτε για δειγμα φασσες!Εαν εξορμησω την Κυριακη εχουμε κανενα τσιανς?????
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Ρε ΠΕΖΟΥΝΟΚΥΝΗΓΙΕ δως μας τζε καμιαν παρατζελια για τουντες ερωμενες σου τζαι σε μας τους αγνωμονες!!! :lol: :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

christy2000 έγραψε:Σημερα σε ενα ποστο στις τζικλες ειδα ενα περασμα που εκαναν οι φασσες που πρωτη φορα εβλεπα!
Τις εβλεπα απο μακρια και ειτε μεμονομενα πουλια ειτε κοπαδι μεχρι και 40 πουλια ολα απο τον ειδιο τοπο προσπαθουσαν να μπουν.Την Κυριακη μπορει να μην υπαρχη φτερο?Τα πουλια δεχτικαν πολυ λιγες τουφεκιες απο τους λιγους κυνηγους και μονο ενα πουλι ειδα να κτυπιετε.Τις προηγουμενες εξορμησεις παντος δεν εβλεπα ουτε για δειγμα φασσες!Εαν εξορμησω την Κυριακη εχουμε κανενα τσιανς?????
φιλε πρεπει να πας να δεις τι τις εκανε να μπουν σημερα...ας πουμε 1-2 δεντρα που εβαλαν στοχο να τα αφησουν χωρις καρπο. αν ο λογος ειναι το φαι-που ειναι και το πιο πιθανο σεναριο εισαι τυχερος γιατι χωρις σοβαρη ενοχληση θα συνεχισουν να προσεγγιζουν το λιμπισμα ωσπου να το καθαρισουν!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Τελια το πρωι,απλα περασαν πρωτα δυο πουλια και ειπα α...φασσες.
Περνουν μετα απο λιγο ακομα δυο και ακολουθουσε ακομα μια.ειπα ααα.....Φασσες!
Σε δεκα λεπτα παιρνα ενα κοπαδι 30-40πουλιων και ακολουθησε ακομα ενα ακριβως απο πισω ειπα..... ΑΑΑΑ..........ΦΑΣΣΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!!!!! :o :shock: :o :shock: :shock:
Μετα τα πουλια περνουσαν 1-2μαζι και μεχρι να κατεβουμε που τα ποστα της τζικλας να παμε στο αυτοκινητο για χαρτουτσιες οι φασσα επετασεν!
Μακαρι την Κυριακη να μας περιμενουν :D
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

christy2000 έγραψε:Τελια το πρωι,απλα περασαν πρωτα δυο πουλια και ειπα α...φασσες.
Περνουν μετα απο λιγο ακομα δυο και ακολουθουσε ακομα μια.ειπα ααα.....Φασσες!
Σε δεκα λεπτα παιρνα ενα κοπαδι 30-40πουλιων και ακολουθησε ακομα ενα ακριβως απο πισω ειπα..... ΑΑΑΑ..........ΦΑΣΣΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!!!!! :o :shock: :o :shock: :shock:
Μετα τα πουλια περνουσαν 1-2μαζι και μεχρι να κατεβουμε που τα ποστα της τζικλας να παμε στο αυτοκινητο για χαρτουτσιες οι φασσα επετασεν!
Μακαρι την Κυριακη να μας περιμενουν :D
μακαρι να τις πετυχετε και να τις κουμανταρετε! ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”