Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder άμα σου πω εννά τες καθαρίσεις... :lol:

έτω εννά φορήσω κανένα τσίγκενον αύριο τζιαί εννά πάω στες τζιήκλες. Την κυριακή όμως εννά κάμνω τους κανόνες της παρέας εγώ ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:Pathfinder άμα σου πω εννά τες καθαρίσεις... :lol:

έτω εννά φορήσω κανένα τσίγκενον αύριο τζιαί εννά πάω στες τζιήκλες. Την κυριακή όμως εννά κάμνω τους κανόνες της παρέας εγώ ;) ;)
ετσι ειναι φιλε...αν θα καμεις κατι που σου αρεσκει να το καμεις με την ορεξη σου και χωρις βιασυνες...

Υ.Γ τελευταια ευκαρια να μου πεις που τες ειδες...εν θα σε ξαναρωτησω λαλω σου το :D :D :D καλα κυνηγια φιλε μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Pathfinder άμα σου πω εννά τες καθαρίσεις... :lol:

ετσι ειναι φιλε...αν θα καμεις κατι που σου αρεσκει να το καμεις με την ορεξη σου και χωρις βιασυνες...

Υ.Γ τελευταια ευκαρια να μου πεις που τες ειδες...εν θα σε ξαναρωτησω λαλω σου το :D :D :D καλα κυνηγια φιλε μου
Ευχαριστώ επίσης φίλε! Θα τα πούμε αύριο :)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΑΥΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ :D
ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΕ ......... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΠΝΙΣΜΑΤΑ :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :P

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΟΜΩΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ :D

ΠΑΩ ΘΕΑΤΡΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΞΥΝΟ ΑΥΡΙΟ :D

ΚΑΤΙ-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;) ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ :D

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :P

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΟΜΩΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ :D

ΠΑΩ ΘΕΑΤΡΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΞΥΝΟ ΑΥΡΙΟ :D

ΚΑΤΙ-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;) ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ :D

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ :P
Επίσης Σόλωνα! Αύριο θα παίζω τζιήκλες αλλά ο νους μου θα είναι αλλού...θα σκέφτομαι ότι οι φασσάριες εν στα πόστα τωρά!! :roll:
Αύριο τα αποτελέσματα!! ;)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Εν κολλα υπνος...οπου τζαι νασε εσηι αναμετρηση...μετρα μετρα ριφουθκια, επεινασα...ουφου :shock: :P
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

ππεσε ρε σσιηλλοπελλε και δεν θα θωρεις καλα αυριο. θα κολλουν τα ματια σου! :roll: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

n3ktar έγραψε:ππεσε ρε σσιηλλοπελλε και δεν θα θωρεις καλα αυριο. θα κολλουν τα ματια σου! :roll: :lol: :lol:
:lol: :lol: Εσηις δικαιο..γκουτ ναιτ..κλειω τα τζαι κανει....
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: Re:

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Παρεπιμπτοντως κατι που ηθελα να αναφερω στους φιλους φασσαριες πριν μερες που μου ετυχε και ξεχασα.ημουν στο ποστο για τζιηκλα με πορτοκαλι φοσφορο γιλεκο και καπελο και εβγαλα τον καπνο να καμω τσιγαρο.στα 70-80 μετρα ειχε 2 ψηλα πευκα.σε μια φαση οπως τυλιγα τσιγαρο εκατσαν πανω απο 30 με 40 φασσες πανω τους και εμειναν εκει για πανω απο 20 λεπτα.εγω παλουτζι, επηρε μου ο αερας τον καπνο εν μου εμεινε τπτ :).τις εβλεπα και με εβλεπαν και ηταν να πελλανω που το κακο μου.δεν ημουν καλυμενος απο τιποτε.δεν ειχα πανω μου τπτ αλλο απο 12νο φυσιγγια και δεν ηθελα να τις διωξω με την ελπιδα να καμει καμια πανω μου χαμηλα.το μονο που θυμουμαι εντονα ηταν οτι ο αερας εφυσουσε εναντιον μου.νομιζω επαιξε και τουτο ρολο στο να μην με εντοπισουν μεσω πιθανων θορυβων.τουτο λεω το για το σχολιο που εκαμε ενας φιλος δαμεσα που εν θυμουμαι ποιος για το πορτοκαλι χρωμα στο κυνηγι της φασσας.παντα ειχα την αποψη οτι η φασσα εντοπιζει ευκολα τους ηχους και ενοχλειται ακομα πιο ευκολα απο την κινηση των σχηματων και οχι απο το χρωμα των ρουχων μας.ενα μεγαλο πορτοκαλι κομματι ρουχου να κινηθει θα ειναι πιο ευκολα ανιχνευσιμο απο το ιδιο κομματι σε παραλλαγη που στα ματια του πουλιου θα φανει σαν μια πιο φυσικη κινηση ας πουμε φυλλωνη κλαδιων.τελικα οι φασσες εφυαν προς αντιθετη κατευθυνση οταν περασε αυτοκινητο στα 200+ μετρα.τι νομιζετε για το πορτοκαλι?πραγματι ισχυει?δεν θα φορουσα ποτε μου πορτοκαλι γιλεκο στην φασσα αλλα πορτοκαλι παραλλαγη νομιζω θα το εκανα χωρις ενδοιασμους ετσι οπως εγινε το περιστατικο.αποψεις??

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΚΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΣΕ ΘΩΡΟΥΝ!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ 80 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΕ ΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΦΟΟΥΝΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΟΥ ΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΑΧΧΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΙΠΕΖΑΝ ΣΕ :D
ΕΜΕΙΣ ΕΓΡΑΨΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΜΑΣ ΚΟΛΠΑ Η ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΝΝΕΝ ΤΥΧΑΙΟ .
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΤΟΥΝ ΠΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ???? ΕΚΑΤΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΝ ΕΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ ΤΠΤ!!! :D
(εν τζε ειμαι καθηγητης εγω αλλα οι εμπειριες που εζησα με τουτες τες π@υτ....ς εν πολλες και παρα πολλες φορες αποφευγω να τες πω σε αλλους να μεν με πουν λαφαζανη.......... σιγα να μεν καμνουν ετσι πραματα τα πεζουνια) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EIΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!!! :lol: :lol: :lol: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΣΤΑ 70 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ!ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ!ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ!ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ!
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”