SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.....ΑΤΕ ΣΙΟΡΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΕΝ ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΤΑ......ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
![]()
![]()

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.....ΑΤΕ ΣΙΟΡΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΕΝ ΠΕΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑΤΑ......ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!!!
![]()
![]()
ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ?Panmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια). Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει
![]()
![]()
Αρρωστιααα....!!!
εν οπως το ειπες ρε εσυ...παφο λευκωσια και στο γραφειο ως τις 10?τι θα απολαυσεις εσυ ρε?2 ωρες κυνηγι?πε μου που τες ειδες να παω να σου τες παιξω και κανονιζουμενταPanmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια). Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει
![]()
![]()
Αρρωστιααα....!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ?Panmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια). Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει
![]()
![]()
Αρρωστιααα....!!!ΠΑΦΟ ΚΑΙ 10.00 ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΡΕ ΑΤΙΜΕ
![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΟΡΦΟΣ ,ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ!!!
Τζαι τζινοι που εν γυρω μου τα ιδια μου λαλουνPathfinder έγραψε:εν οπως το ειπες ρε εσυ...παφο λευκωσια και στο γραφειο ως τις 10?τι θα απολαυσεις εσυ ρε?2 ωρες κυνηγι?πε μου που τες ειδες να παω να σου τες παιξω και κανονιζουμενταPanmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια). Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει
![]()
![]()
Αρρωστιααα....!!!![]()
![]()
σε καταλαβαινω πληρως...αμαν δουλευκω πρωινα κυριακης η τεταρτης πιανω αδεια που το αφεντικο να ερτω η ωρα 10.ειμαι παφιτης και δουλευκω λεμεσο αρα υπολογισεPanmoy έγραψε:Τζαι τζινοι που εν γυρω μου τα ιδια μου λαλουνPathfinder έγραψε:εν οπως το ειπες ρε εσυ...παφο λευκωσια και στο γραφειο ως τις 10?τι θα απολαυσεις εσυ ρε?2 ωρες κυνηγι?πε μου που τες ειδες να παω να σου τες παιξω και κανονιζουμενταPanmoy έγραψε:Αφου την Κυριακη τελικα εκαμα αποχη, αυριο θα παω ενα γρηγορο περιπατο μεχρι την Παφο και στις 10 θα πρεπει να ειμαι γραφειο (Λευκωσια). Την Κυριακη ειμαι καθαρος απο υποχρεωσεις θα του δωκω ν αψει
![]()
![]()
Αρρωστιααα....!!!![]()
![]()
...ατε αφου εν σκουλουτζι τζαι τρωει με...ασε ειμαι συνεταιρος με την ΕΚΟ εδω και χρονια... εν να τα εβρουμε με τον τοπο τζαι τα πουλια...εν τιποτε χορτασια??
![]()
![]()
![]()
ΑΜΑΝ ΦΙΛΟΥΙ !!! ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΕΖΟΥΝΙΑMARIOSE έγραψε:Συζήτηση πριν 5 λεπτά με τον σύντροφο για την αυριανή εξόρμηση:
Σύν: Ρε φίλε ήντα που νομίζεις να κάμουμεν αύριο?
Εγώ: Να πάμε στες φάσσες..
Συν: Ρε φίλε να πάμε τζιαμέ που είδες λλίες τζιήκλες σήμερα λαλώ εγώ.
Εγώ: Να πάμε στες φάσσες...
Συν: Καλά ρε, θέλεις να πάμεν αλλού? Να πάμεν ορεινή Λάρνακας τζιαμέ που ξέρουμε?
Εγώ: Προτιμώ τες φάσσες...
Συν: Ρε αφού εφανήκαν λλίες τζιήκλες πάμεν άλλη φορά στες φάσσες.
Εγώ: Ρε φίλε εγώ εν τες φάσσες που θωρώ όνειρο...
Συν: Ε, κάμε το για μένα ρε φίλε τζιαί πάμε την Κυριακή στην Πάφο στες φάσσες.
Εγώ: ΦΑΣΣΕΣ!!
Ε, έκλεισεν μας το...Ελπίζω αύριον να μεν μου γεμώσει τον κ..λο μου σκάγια![]()
MARIOSE έγραψε:Συζήτηση πριν 5 λεπτά με τον σύντροφο για την αυριανή εξόρμηση:
Σύν: Ρε φίλε ήντα που νομίζεις να κάμουμεν αύριο?
Εγώ: Να πάμε στες φάσσες..
Συν: Ρε φίλε να πάμε τζιαμέ που είδες λλίες τζιήκλες σήμερα λαλώ εγώ.
Εγώ: Να πάμε στες φάσσες...
Συν: Καλά ρε, θέλεις να πάμεν αλλού? Να πάμεν ορεινή Λάρνακας τζιαμέ που ξέρουμε?
Εγώ: Προτιμώ τες φάσσες...
Συν: Ρε αφού εφανήκαν λλίες τζιήκλες πάμεν άλλη φορά στες φάσσες.
Εγώ: Ρε φίλε εγώ εν τες φάσσες που θωρώ όνειρο...
Συν: Ε, κάμε το για μένα ρε φίλε τζιαί πάμε την Κυριακή στην Πάφο στες φάσσες.
Εγώ: ΦΑΣΣΕΣ!!
Ε, έκλεισεν μας το...Ελπίζω αύριον να μεν μου γεμώσει τον κ..λο μου σκάγια![]()