Εκπαιδευτικα 2014
-
- Full Member
Re: Εκπαιδευτικα 2014
Ρε Κύπρο έλεος ρε φίλε για σένα μπορεί να είναι το χόμπι σου μόνο το κυνήγι για κάποιους όχι ρε φίλε . Που δαμέ εγώ καταλάβω ίσως και λάθος βεβαιά ότι η μόνη έννοια σου είναι πόση παραπάνω θα είναι η καρπώση σου ..... Και φίλοι μου ο λαγός δεν εμειωθηκε τραγικά .....απλά παλιά ήταν υπερπλυθησμος . Αν σας αρεσκεί να κυνηγάμε στυλ Βουλγαρίας εννέν ακριβά τα εισιτήρια 

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
-
- Full Member
Αν το θήραμα που είναι μέσα στο τελιασμένο είναι εκτροφής και δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιβίωσεις στην ύπαιθρο Δημήτρη τότε δέν βλέπω προσωπικά κανένα λόγω ντροπής να χρησιμοπειά κόσμος τελιασμένα για εκπαίδευση όπως γίνεται και με ορτύκια και με άλλα θηράματα εκτροφής. Και εάν η υπηρεσία θήρας δέν πρέπει να περάσει φέτος αυτό το διάταγμα είναι γιατί δέν φρόντησαν να δημιουργήσουν νόμιμους χώρους εκπαίδευσης σκύλους, επίσης δεν κατοχύρωσαν κάποιους επαγγελματίες εκπαιδευτές όσο για τον λαγό τον δεμένο δέν ήταν εκτροφής !!![/quote]
ΑΡΙΣΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ..........
ΑΡΙΣΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ..........
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Φιλε Βαλεντινο, αν δεις στην προηγούμενη μου παράθεση θα δεις για παρόμοιες αναφορές με αυτα που γράφεις, εγω όμως τα θεωρώ ανήθικα και παράνομα και δεν είναι μεσα στο παιχνίδι που λέγεται κυνήγι, μέσα στο παιχνίδι ειναι οι πράξεις της αλεπούς και όχι των ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ...!!!!!VALENTINOS έγραψε:Φίλε άριστε όσο και αν κρυβόμαστε έν συμφέροντα που παίζοντε ....γιατί αν δεν ήταν συμφέροντα οι αρμόδιοι που ταχα ενδιαφέρονται ήταν να βγαίνουν και λιο έξω στη φύση όχι να την βλέπουν μόνο background sto PC τους...... Και το παράδειγμα που αναφέρεις με τη λαγίνα δηλαδή τι σημαίνει;;; Να σταματήσει και το κυνήγι;;; Είναι και αυτά μέσα φίλε μου και να πιαστεί και κανένας λαγός στην εκπαίδευση και να χαλάσει και καμία φωλιά είναι μηδαμινή ζημιά μπροστά σε αυτή που κάνει η αλεπού τα κορακοειδη και οι λαθροθήρες . Άρα πρέπει να καταπολεμηθούν πρώτα οι σημαντικοί εχθροί του θηράματος και μετά τα σκυλιά που είναι ο ελάχιστος . Αλλά βλέπεις είναι και ο πιο εύκολος για να μεν κουράστουν οι αρμόδιοι . Και επαναλαμβάνω ..... οΙ Περσινές περιοχές εκπαιδευτικών έχουν αρκετούς λαγούς ενώ κάποιες απαγορευμένες καθόλου;;;; Αυτό επιστημονικά πως εξηγείτε φίλε μου;;;;;;;admin έγραψε:Βαλεντίνο ούτε αυτό που λες δέν αποτελεί επιστημονικό εύρημα μάλλον εξαίρεση , για να είμαστε αντικειμενικοί και ίσοι όσο και αν δεν μας αρέσει ή αν δεν μας βολεύει στις πλείστες χώρες στον κόσμο και οι πλείστες αναφορές σε βιβλιογραφίες θηραματολόγων υποστηρίζουν την πλήρη προστασία των θηραμάτων κατά την αναπαραγωγική περίοδο σε ένα σωστό σύστημα. Ένας φίλος τελευταία εξόρμηση όρμηξαν οι σκύλοι του σε μία σχοινιά βγήκε μία λαγίνα και την έπαιξε οι δύο σκύλοι έμειναν μέσα στην σχοινιά και σκότωσαν τα 3 λαγουδάκια που ήσαν μέσα . Η όχληση όπως και να το δείς είναι όχληση .
-
- Full Member
Ετήν πομπάν επαγγελματίες εκπαιδευτές ;;;;;; Δηλαδή μόνοι μας δεν μπορουμεν ;;; Αλλά όχι πρέπει να πιάνουν κάποιοι χρήμα.........έτσι είναι δυστυχώς όταν κάποιο κάνουν τα χόμπι τους δουλειά...... Ναι ρε να μας στερήσουν την ελευθερία μας και να βουρουμεν να τσακρουμε δεκαευρα τους δήθεν επαγγελματίες με τα τέλιασμένα τους.... Τι μας λαλείτε ,,,,,,,,, οι νόμιμοι χώροι πρέπει να είναι στη φύση φίλε μου.... Αν για έτσι βάλλω τους και μές την αυλή μου και βουρουν κουνέλια ... Αλλά πάνω από όλα το συμφέρον μέσα τούτο το τόπο . Καλά να πάθουμεadmin έγραψε:dimitris savva έγραψε:Δηλαδη το οτι εχει μια περιοχη 10-20 σκαλες τελιασμενο ειναι πιο σωστο και πιο ηθικο σαν κυνηγος να παρεις τον σκυλο σου για εκπαιδευση και να μην εχει το θηραμα την ευκαιρια να ξεφυγει γιατι ειναι τα "νομιμα τελια". Μπραβο σε αυτους που υποστηριζουν ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Αν θυμαστε καλα καποιος πιο παλια εβαλε μια φωτ. με λαγο δεμενο .... και τι δεν ειπωθηκε για το θεαμα αυτο, ειναι το ιδιο πραγμα και χειροτερο και ανηθηκο για ενα κυνηγο να μπει σε τετοιο τοπο.admin έγραψε:Βαλεντίνο ούτε αυτό που λες δέν αποτελεί επιστημονικό εύρημα μάλλον εξαίρεση , για να είμαστε αντικειμενικοί και ίσοι όσο και αν δεν μας αρέσει ή αν δεν μας βολεύει στις πλείστες χώρες στον κόσμο και οι πλείστες αναφορές σε βιβλιογραφίες θηραματολόγων υποστηρίζουν την πλήρη προστασία των θηραμάτων κατά την αναπαραγωγική περίοδο σε ένα σωστό σύστημα. Ένας φίλος τελευταία εξόρμηση όρμηξαν οι σκύλοι του σε μία σχοινιά βγήκε μία λαγίνα και την έπαιξε οι δύο σκύλοι έμειναν μέσα στην σχοινιά και σκότωσαν τα 3 λαγουδάκια που ήσαν μέσα . Η όχληση όπως και να το δείς είναι όχληση .
Ποτε στη ζωη μου δεν πηρα τα σκυλια μου αλλα και ουτε συστησα σε κανενα να ακολοθησει αυτο τον τροπο εκπαιδευσης, (υπαρχουν ατομα απο το forum που μπορουν να πουν για αυτο)
Αν το θήραμα που είναι μέσα στο τελιασμένο είναι εκτροφής και δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιβίωσεις στην ύπαιθρο Δημήτρη τότε δέν βλέπω προσωπικά κανένα λόγω ντροπής να χρησιμοπειά κόσμος τελιασμένα για εκπαίδευση όπως γίνεται και με ορτύκια και με άλλα θηράματα εκτροφής. Και εάν η υπηρεσία θήρας δέν πρέπει να περάσει φέτος αυτό το διάταγμα είναι γιατί δέν φρόντησαν να δημιουργήσουν νόμιμους χώρους εκπαίδευσης σκύλους, επίσης δεν κατοχύρωσαν κάποιους επαγγελματίες εκπαιδευτές όσο για τον λαγό τον δεμένο δέν ήταν εκτροφής !!!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
- Anthimos
- Moderator
Για χαριν προβληματισμου....
Η ορολογια εκπαιδευτικο εν προσφατη και συνεπεσε κι αναπτυχθηκε με την καθοδο των ιχνηλατων στη Κυπρο!
Η εκπαιδευση θα έπρεπε να επιτρεπεται ΟΛΟ τον χρονο ΑΝ ειχαμε αρκετη παιδεια και σεβασμο πρωτα στους εαυτους μας και μετα στους αλλους τη φυση και το θηραμα
Το οτι μονο στη συζητηση απαγορευσης αρχισαν να ξεριζωνουν ταπελλες να χαλουν κλουβες και να επικυρυσσουν τις περδικες και το φτερωτο αποδικνυει το ΕΠΙΠΕΔΟ μας!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ!!! Μια μεριδα αποδικνυει με τις πραξεις τους οτι πολλοι ειναι. Αυτο οι ιδιοι λένε δωστε εκαπιδευτικα ειδεμη εν να τα σπασει ουλλα αυτη η μεριδα κυνηγων....Η μεριδα αυτη ζητα και απαιτα να φκει πανω στα βουνα για εκπαιδευτικα και ζητα εμπιστοσυνη απο τους υπόλοιπους και υποστηριζει οτι θα σεβαστει το θηραμα...
Εκαταλαβετε γιατι η θηρα θελει να φκιερωσει τα βουνα ας εν τζαι 4 μηνες???
Θωρει τζαι αλλος την εικόνα η μονον εγω????
( Πιστεψετε με αν βγαλω τα σκυλια μου εγω εξω αυτη την περιοδο θα ΚΑΜΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ παρα οι ιχνηλατες γι αυτο επιλεγω να μην τα βγαζω εξω σε βιοτοπους κι αγοραζω ορτυκια εκτροφης για να δουλεψω συγκεκριμενα πραγματα να ξεκουρασω τα ζωα και να βαλουν και λιγο βαρος που χρειαζονται)
Για τον λαγο εν γνωριζω ποια εν η λυση και αν μπορουν οι ιχνηλατες να εκπαιδευτουν σε συγκεκριμενα πραγματα !
Η ορολογια εκπαιδευτικο εν προσφατη και συνεπεσε κι αναπτυχθηκε με την καθοδο των ιχνηλατων στη Κυπρο!
Η εκπαιδευση θα έπρεπε να επιτρεπεται ΟΛΟ τον χρονο ΑΝ ειχαμε αρκετη παιδεια και σεβασμο πρωτα στους εαυτους μας και μετα στους αλλους τη φυση και το θηραμα
Το οτι μονο στη συζητηση απαγορευσης αρχισαν να ξεριζωνουν ταπελλες να χαλουν κλουβες και να επικυρυσσουν τις περδικες και το φτερωτο αποδικνυει το ΕΠΙΠΕΔΟ μας!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ!!! Μια μεριδα αποδικνυει με τις πραξεις τους οτι πολλοι ειναι. Αυτο οι ιδιοι λένε δωστε εκαπιδευτικα ειδεμη εν να τα σπασει ουλλα αυτη η μεριδα κυνηγων....Η μεριδα αυτη ζητα και απαιτα να φκει πανω στα βουνα για εκπαιδευτικα και ζητα εμπιστοσυνη απο τους υπόλοιπους και υποστηριζει οτι θα σεβαστει το θηραμα...
Θωρει τζαι αλλος την εικόνα η μονον εγω????

( Πιστεψετε με αν βγαλω τα σκυλια μου εγω εξω αυτη την περιοδο θα ΚΑΜΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ παρα οι ιχνηλατες γι αυτο επιλεγω να μην τα βγαζω εξω σε βιοτοπους κι αγοραζω ορτυκια εκτροφης για να δουλεψω συγκεκριμενα πραγματα να ξεκουρασω τα ζωα και να βαλουν και λιγο βαρος που χρειαζονται)
Για τον λαγο εν γνωριζω ποια εν η λυση και αν μπορουν οι ιχνηλατες να εκπαιδευτουν σε συγκεκριμενα πραγματα !
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Φίλε δεν κατάλαβες σωστά , μέσα στο παιχνίδι της εκπαίδευσης εννοώ των σκύλων να γίνει κάποια μικρή ζημιά είναι λογικό δεν είπα είναι στο παιχνίδι οι λαθροθήρες,andreas78 έγραψε:Φιλε Βαλεντινο, αν δεις στην προηγούμενη μου παράθεση θα δεις για παρόμοιες αναφορές με αυτα που γράφεις, εγω όμως τα θεωρώ ανήθικα και παράνομα και δεν είναι μεσα στο παιχνίδι που λέγεται κυνήγι, μέσα στο παιχνίδι ειναι οι πράξεις της αλεπούς και όχι των ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ...!!!!!VALENTINOS έγραψε:Φίλε άριστε όσο και αν κρυβόμαστε έν συμφέροντα που παίζοντε ....γιατί αν δεν ήταν συμφέροντα οι αρμόδιοι που ταχα ενδιαφέρονται ήταν να βγαίνουν και λιο έξω στη φύση όχι να την βλέπουν μόνο background sto PC τους...... Και το παράδειγμα που αναφέρεις με τη λαγίνα δηλαδή τι σημαίνει;;; Να σταματήσει και το κυνήγι;;; Είναι και αυτά μέσα φίλε μου και να πιαστεί και κανένας λαγός στην εκπαίδευση και να χαλάσει και καμία φωλιά είναι μηδαμινή ζημιά μπροστά σε αυτή που κάνει η αλεπού τα κορακοειδη και οι λαθροθήρες . Άρα πρέπει να καταπολεμηθούν πρώτα οι σημαντικοί εχθροί του θηράματος και μετά τα σκυλιά που είναι ο ελάχιστος . Αλλά βλέπεις είναι και ο πιο εύκολος για να μεν κουράστουν οι αρμόδιοι . Και επαναλαμβάνω ..... οΙ Περσινές περιοχές εκπαιδευτικών έχουν αρκετούς λαγούς ενώ κάποιες απαγορευμένες καθόλου;;;; Αυτό επιστημονικά πως εξηγείτε φίλε μου;;;;;;;admin έγραψε:Βαλεντίνο ούτε αυτό που λες δέν αποτελεί επιστημονικό εύρημα μάλλον εξαίρεση , για να είμαστε αντικειμενικοί και ίσοι όσο και αν δεν μας αρέσει ή αν δεν μας βολεύει στις πλείστες χώρες στον κόσμο και οι πλείστες αναφορές σε βιβλιογραφίες θηραματολόγων υποστηρίζουν την πλήρη προστασία των θηραμάτων κατά την αναπαραγωγική περίοδο σε ένα σωστό σύστημα. Ένας φίλος τελευταία εξόρμηση όρμηξαν οι σκύλοι του σε μία σχοινιά βγήκε μία λαγίνα και την έπαιξε οι δύο σκύλοι έμειναν μέσα στην σχοινιά και σκότωσαν τα 3 λαγουδάκια που ήσαν μέσα . Η όχληση όπως και να το δείς είναι όχληση .
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
VALENTINOS έγραψε:Ευτυχώς που έχει άτομα εδώ μέσα όπως ο κ. Δημήτρης σαββα και άλλοι οι οποίοι αγαπούν αληθινά το κυνήγι έχουν τα ματιά τους ανοιχτά και βλέπουν την αλήθεια όχι σαν μερικούς που βλέπουν τα συμφέροντα τους και προωθούν τις ιδέες των αρμοδίων που μακροπρόθεσμα θέλουν ιδιωτικοποίηση του κυνηγιού;;;; Άκου ιδιωτικά νόμιμα τελειασμένα και της θήρας μάλιστα.... Έχει κανένα άλλο που θέλει να μας αυτώσει;;;;
Για χρόνια τώρα ακούω μέσα απο τους κυνηγετικούς κύκλους εάν υπήρχε διαθέσιμο για πώληση το κρέας του λαγού στα κρεωοπωλεία θα μειωνόταν η λαθροθηρία. Σήμερα στη Κύπρο θα υπάρχουν τουλάχιστο καμιά 150-200 παράνομα τελιασμένα με λαγούς που πιάνονται την νύχτα . Αν γινόντουσαν μερικά νόμιμα το πιό πιθανό τα παράνομα να έκλειναν γιατί θα επειρεάζοντουσαν τα συμφέροντα των νόμιμων , μάλιστα τελιασμένα κατά τη πρόταση θα είχαν κάποια εκπαιδευτήρια. Με αυτή την κίνηση μάλλον καλό γίνετε παρά κακό. τώρα όσο για την ιδιωτικοποίηση του κυνηγίου Βαλεντίνο απλά για να γνωρίζεις ο πιό μεγάλος πολέμιος δηλωμένος είναι ο Παντελης Χατζηγέρου αλλά άλλο πράγμα η ιδιωτικοποίηση και άλλο πράγμα το συμμάζεμα ενώς ξέφραγου αμπελιού όπου ο καθένας ότι θέλει κάνει
Προσέχουμε...για να έχουμε
- kypros
Λεβεντες τι να σας πω; Καμετε οτι νομιζετε....και μακαρι να αντεξει τουτος ο τοπος και να μεινει θηραμα με την νοοτροπια που εχουμε. Δεν εχω ακουσει κανενα επειχηρημα παντως που να εξηγα γιατι τα εκεπιδευτηκα μεσα στην αναπαραγωγικη περιοδο δεν ειναι βλαβερα.
Οσο για τα σχολια σου δημητρη δεν προκειτε να ασχοληθω. Καλα θα καμεις να κρατησεις ενα επιπεδο στη συζητηση οπως καμνουν και ολοι οι υπολοιποι στο φορουμ.
Οσο για τα σχολια σου δημητρη δεν προκειτε να ασχοληθω. Καλα θα καμεις να κρατησεις ενα επιπεδο στη συζητηση οπως καμνουν και ολοι οι υπολοιποι στο φορουμ.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Μια φωτο εβαλα πριν λιγο καιρο και καποιος φιλος ειπε οτι ζηλευει τον ωραιο τοπο που πηγα για κυνηγι και ο κυριος Κυπρος αμεσως ειπε οτι δεν ειναι το τοπιο που το κανει ωραιο αλλα το θηραμα, κατα τα αλλα δεν ασχολειτε μαζι μου.Στεκοντας να εισαι οι λαγοι που επαιξα στη ζωη μου εν να σε χωνουν οχι να γυριζεις στις βουλγαριες για κυνηγι δεν προκειται να με φτασεις ποτε στη ζωη σου , θεμα για μενα δεν ειναι η καρπωση αλλα η εξοδος στο βουνο. Απο θηραμα ειμαι χωρτατος.
-
- Full Member
Φίλε ανθιμέ οι ιχνηλάτες θέλουν πολύ περισσότερη εκπαίδευση από της φέρμας γιατί είναι πιο δύσκολη η αποστολή τους. Όταν γίνεται σωστά η εκπαίδευση τους όμως δεν προκαλούν προβλήματα και ζημιές. Και σιγά μεν ενιαστηκέ η Θήρα να αδειάσει τα βουνά για το καλό μας. Αν ήταν και τους ενοιαζε θα ανταποκρίνονταν σε κάθε καταγγελία για παρανομία και δεν θα κάλυπταν και λαθροθήρες ορισμένοι. Απλά ήβραν την τέλεια λύση για να μας διχάσουν και για να γεμωνουν τα ταμεία και να λαλούν ότι κάτι κάνουν.... Να σου πω εγώ τπτ δεν κάνουν.... Νοιάζονται για το θηραμά και οι ποτιστρες είναι άδειες ;;;;; Νοιάζονται για τον λαγό και ο τόπος είναι γεμάτος ττέλια;;;; Αλλού αυτά φίλε μου.....ίσως σε κανένα νηπιαγωγείο και παλε παίζετεAnthimos έγραψε:Για χαριν προβληματισμου....
Θωρει τζαι αλλος την εικόνα η μονον εγω????![]()