Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλησπέρα σας παιδιά, αγόρασε ο πατέρας μου να δοκιμάσει 1 πακέτο από τις Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g, θα ήθελα την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα και αν τις έχετε δοκιμάσει, τι ώρες αποδίδουν καλύτερα; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλε πηρα τα ιδια ακριβως εχτες για να τα δοκιμασω αυριο.θα δειξει η νεκροψια αν και ανοιξα ενα ολυμπια και δεν μου αρεσε το πιστονακι του.το κουτι πανω εγραφε 10νο ενω τα σκαγια ειναι 12νο

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
KILLER
Full Member

Re: Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g

Δημοσίευση από KILLER »

Η Ολύμπια μίνι μάξ είναι για ξηρό και κρύο καιρό! Ποφήσημα πρίν να βγεί ο ήλιος είναι ξιουράφιν! Αύριον λογικά θα κάμνει θράση αν είσαι σε μέρος όπου δεν υπάρχει υγρασία(παράλια-ποταμοσια κτλ) Μόλις βγεί ο ήλιος άλλαξε την!
Επίσης τζίταστρο μετά που εννα πέσει ο ήλιος τζαι αρκέψει να κρυαδίζει!

Ολύμπια σούπερ παίζεται με υγρασία και συννεφιά (μουντός καιρός).

Εγώ θα σου σύστηνα την high velocity 31g για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τώρα! Θαυματουργή στο όπλο μου browing και baikal!

Καλές επιτυχίες και αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πήρα και εγώ ένα κιβώτιο super skeet 32gr για αύριο
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

KILLER έγραψε:Η Ολύμπια μίνι μάξ είναι για ξηρό και κρύο καιρό! Ποφήσημα πρίν να βγεί ο ήλιος είναι ξιουράφιν! Αύριον λογικά θα κάμνει θράση αν είσαι σε μέρος όπου δεν υπάρχει υγρασία(παράλια-ποταμοσια κτλ) Μόλις βγεί ο ήλιος άλλαξε την!
Επίσης τζίταστρο μετά που εννα πέσει ο ήλιος τζαι αρκέψει να κρυαδίζει!

Ολύμπια σούπερ παίζεται με υγρασία και συννεφιά (μουντός καιρός).

Εγώ θα σου σύστηνα την high velocity 31g για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τώρα! Θαυματουργή στο όπλο μου browing και baikal!

Καλές επιτυχίες και αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!
Ευχαριστώ για την βοήθεια, εν ο πατέρας μου που θα τες ρίξει καθώς του είπεν ο ξάδερφος μου για μια προσφορά για κάσια με φυσίγγια του Γαβριηλίδη, τζιαι είπε να δοκιμάσει τούτα τα είδη. Κυνηγούμε σε παραλιακές περιοχές συνήθως, λαλώ του τι μου εγράψετε, λαλεί μου θα σύρει τα "πολλα γραμμάρια" πρωί τζιαι τα "λλία" ύστερα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εν τον αδικω τον ανθρωπο...αμαν μαθεις ενα δρομο καλα δυσκολα αλλασεις τον ;)..και εγω ετσι ειμαι και ετσι (θα) καμω :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

spyrosspyrou851 έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά, αγόρασε ο πατέρας μου να δοκιμάσει 1 πακέτο από τις Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g, θα ήθελα την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα και αν τις έχετε δοκιμάσει, τι ώρες αποδίδουν καλύτερα; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.
Οσον αφορά την Mini Max 28g ειναι φυσίγγιο περισσοτερο ξηρασιας ,οπως το διατειπωσε ο Κιλλερ συμφωνω και εγώ. Για το φυσίγγιο Olympia Super Skeet 32g νο9, δηλ το πορτοκαλί χρώμα , εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ σενεχεια. Εχει πλατυ ευρος χρησης δηλ απο ελαφρια ξηρασία μέχρι ελαφρια υγρασία (45-65%). Μέχρι τα 30μ με τσοκ 5 η 4 αν σκοπευεις σωστα, η μαζα των 670 σκ σου δινει ενα αρκετα πυκνο κυκλο και ενα σιγουρο αποτελεσμα. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη φιλε.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Συμφωνω με το Λευκιο. Το σουπερ σκεετ ειναι ενα πολυ ωραιο φυσιγγιο το οποιο χρησιμοποιω μετα τις 8 συνηθως οταν βγει ο ηλιος με κανονικη ατμοσφαιρα.

Το μινιμαξ θελει ηξρο καιρο, ειτε αυτο σημαινει χαμηλες ειτε σημαινει ψηλες θερμοκρασιαες. Σε υγρασια δεν δουλευει.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Τα λιγοστά πουλιά σήμερα δεν έδωσαν την ευκαιρία στον πατέρα μου να τις δοκιμάσει αρκετά. Έξυφτέρησα εγώ μια τζίκλα τζιαι έπαιξα τζιαι ένα πουλλούι με την 28 Μίνι Μαξ. Την Σκεετ δεν την έριξα.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Επαναφέρω το τόπικ, παιδιά γνωρίζετε τι είδος πυρίτιδας έχουν αυτά τα δύο φυσίγγια; Ευχαριστώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”