Koutsofteros έγραψε:Ξέρετε πόσα στοιχίζει τωρά η άδεια κυκλοφορίας, για Pajero 25άρι ?
Βασικά, πόσα με θέσεις (saloon) ή πόσα χωρίς θέσεις? (εμπορικό)?
Θένκιου!
Έχω το Pajero Sport GLS (μακράς βάσεως saloon) με μηχανή 2.5 λίτρα και η άδεια του τώρα είναι 300 Ευρώ. Σύμφωνα πάντα με την νέα νομοθεσία θα πάει στα 330 Ευρώ.
Για την εμπορική έκδοση δεν γνωρίζω.
Σ.
Σάββα μου πληρώνεις 330 γιατί έχει πάνω που 10 χρόνια που είσαι ιδιοκτήτης του εν λόγο αυτοκινήτου.
Αν το αγοράσω από σένα τώρα σαν νέος ιδιοκτήτης θα πληρώνω γύρο στα 500-500 .
Σάββα μου πληρώνεις 330 γιατί έχει πάνω που 10 χρόνια που είσαι ιδιοκτήτης του εν λόγο αυτοκινήτου.
Ακόμη και εάν το αγοράσεις πριν την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας (1/1/2014) ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
παιδια και σχετικα με τις καταναλωσεις των αυτοκινητων ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα και εναποκειται αποκλειστικα στο ποσο βαρετο εν το ποδι σου στο πενταλ...οπως ειπαν και καποιοι συναδελφοι μην παιρνετε σαν δεδομενο οτι ενα αυτοκινητο καταπινει την πεζινα ανεξαρτητα απο το που οδηγειται η ποιος το οδηγα και πως.Εγω για παραδειγμα οταν παω για κυνηγι κανω μια αποσταση 70-100 χιλιομετρα μεσο ορο και τρωει μου 10-15 ευρω γιατι παω σιγα στον κυριο δρομο και ακομα πιο σιγα στον χωματοδρομο, γενικα οι ταχυτητες ειναι χαμηλες.Τωρα οταν το κρατω στην πολη, που αλλο που πρωτη - δευτερα, φωτα, κοντρουες πανω στα φωτα κλπ , τζιαμε καμνει μου 40-50 χιλιομετρα με 20 ευρω στην καλυτερη των περιπτωσεων.Αν εχεις βαρετο ποδι τοτε οτι αυτοκινητο και να κρατας εν μπα να ειναι ενα suzukoui jimny 13αρουι παλε εν να σου τρωει.Γνωμη μου παντα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Σ.
Στο τέλος η νέα νομοθεσία έφερε τα πάνω κάτω , saloon τύπου jeep από 500-600 ευρώ τώρα 330 ,
και τα VAN τύπου JEEP εκτοξεύθηκε στα 560 ευρώ
Koutsofteros έγραψε:Ξέρετε πόσα στοιχίζει τωρά η άδεια κυκλοφορίας, για Pajero 25άρι ?
Βασικά, πόσα με θέσεις (saloon) ή πόσα χωρίς θέσεις? (εμπορικό)?
Θένκιου!
Έχω το Pajero Sport GLS (μακράς βάσεως saloon) με μηχανή 2.5 λίτρα και η άδεια του τώρα είναι 300 Ευρώ. Σύμφωνα πάντα με την νέα νομοθεσία θα πάει στα 330 Ευρώ.
Για την εμπορική έκδοση δεν γνωρίζω.
Σ.
ΑΘΩ ΓΙΑΤΙ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΜΗ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΡΥΠΩΝ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Σ.
Στο τέλος η νέα νομοθεσία έφερε τα πάνω κάτω , saloon τύπου jeep από 500-600 ευρώ τώρα 330 ,
και τα VAN τύπου JEEP εκτοξεύθηκε στα 560 ευρώ
Φιλε εισαι σιγουρος για τουτο?το ακουσα εχτες τουτο και σημερα πηγα στην αρχη αδειων να ρωτησω πραγματι αν ειναι αληθεια γιατι ακουσα 2-3 περιπτωσεις οτι 1) pajero 28ari εμπορικο κοντο απο 280-300 επηραντο 650. 2)Landcruiser Prado 30ari απο 600 επηραντο 330. Εγω πληρωνω 650 γιατι ειναι 32αρι πεζινα σαλλουν.Μου ειπαν στην αρχη αδειων οτι θα πληρωνω 650 παλι. Σκεφτομουν να το γραψω εμπορικο απο φετος αλλα δεν συμφερει ετσι οπως τα εκαμαν
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?