ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ναι έχεις δίκαιο αλλα όσοι θέλουν να έρθουν την κυριακή μαζί μου για "τρυονες" να καλωσορίσουν αλλα δεν υποσχομαι τιποτα
EPANIEL POWER
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

APOLLON_1 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:τώρα που ήρταν και τα λεζέρ ποιος τους πιάνει
εν να βαλεις καμια Tρυονα εσυ να γεμοσει το ματι μας , οξα εν να μας αφηκεις αλλο μια χρονια στο περιμενε ;)
μιας και το ανέφερες τώρα που είναι και ο καιρός καλός τι λέτε παιδιά είστε για 1 εκδρομή το furum όλο?
Την κυριακη που επερασε μετα που πολλη σκεψη και επειδη ημουν και γριππομενος ασχιημα εξεκινησα να παω φλασου κανενα γυρο...πολλα λιες, 1 χαμενη και 1 καλλικωμενη..ενευριασα επειδη ειχα το καημο να παω τροοδος και επεξα πελλο στο τελος..αφου εγινε 8 και εμπεδωσα οτι εν εγινετουν τιποτε ειπα εν να παω τροοδος ασεν που πικκα μονο για να πω οτι επια...δεν εισιε ψυσχιη που τζινηους...ουτε και ενα κοντα μου. Εκατεβηκα απογοητευμενος γιατι λαλω για να μεν εσχει τζινηους σημαινει εν εσχει τιποτε...ειπα να περπατησω λιο...ακουσα 1-2 τρρρ και ειδα καμια τριζαρουα και κανενα μαυρι αλλα πολλα μακρια...με το που επεταχτηκε ενας μαυρος λιο μακρια ειπα να δοκιμασω...αν θελετε πιστεφκετε ενομιζα εσηκοστηκε το δασος...μαντες τζιε επετασαν τα δεντρα !!!! Εν ξερω ποσες ηταν αλλα τριζαρες κοτσινες μαζι ηταν μια φαουσα...για να καταλαβετε τοσες πολλες ηταν που εξαναφατσησαν γυρο πουπανο μου και επεξα μιαν κοτσινουα. Απολογισμος που τες 8:30 ος τες 10:30 ( επειδη επρεπε να φιω ειχα τραπεζι ) 2 κοτσινες 1 κανονικη και ενας μαυρις.. τεταρτη επια που το πρωι στον ιδιο τοπο, ειδα τζιε εν ειδα 5-6 που μακρια. Τζιε εκαμα υπομονη ος τες 9:30-10.... Εκαπνισα τον μονο στο περπατημα μια σιηπεθκια πας σε ενα κοτσυφα οσον τζιε εσπασαμε τον παπαγαλο. Η αληθκεια την κυριακη ηταν σηννεφκια με ομιχλη ενω την τεταρτη καλοτζιερη !! Εν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω αμαν εν εσχει λιο κακοκαιρια εν δυσκολο για τρυονες.
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Αλλα πιστευκω κυριακη εν να ξαναδοkiμασω και εγω και οτι γινει. Εμεινε μου ο καημος φιλε απολλων να κοψω τες τρυονες...εντζιε θελω πολλες. Ασεν και 10 εν να ειμαι happy !!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Avis777 έγραψε:Αλλα πιστευκω κυριακη εν να ξαναδοkiμασω και εγω και οτι γινει. Εμεινε μου ο καημος φιλε απολλων να κοψω τες τρυονες...εντζιε θελω πολλες. Ασεν και 10 εν να ειμαι happy !!
10 τρυονες αντιστιχουν για 30 τσικλες ετσι τους λεω εγω για να μεν σου πω παραπανω λιγοι εχουν την τυχι να χτιπουν ετσι πουλια και εφτιχος εγω την ειχα πολλες φορες παλια το μονο που μετανιονο ειναι οτι ποτε μου δεν φοτογραφιζα τα θηραματα μου και δεν μου εχει μεινει τιποτα μονο να τα θυμαμαι ι τελευταια φορα που χτιπισα τεταιο αριθμο ειμουν με ενα αλλο μελος του φορουμ και χτιπισαμε 10-15 πουλια πρην 3 χρονια
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

APOLLON_1 έγραψε:
Avis777 έγραψε:Αλλα πιστευκω κυριακη εν να ξαναδοkiμασω και εγω και οτι γινει. Εμεινε μου ο καημος φιλε απολλων να κοψω τες τρυονες...εντζιε θελω πολλες. Ασεν και 10 εν να ειμαι happy !!
10 τρυονες αντιστιχουν για 30 τσικλες ετσι τους λεω εγω για να μεν σου πω παραπανω λιγοι εχουν την τυχι να χτιπουν ετσι πουλια και εφτιχος εγω την ειχα πολλες φορες παλια το μονο που μετανιονο ειναι οτι ποτε μου δεν φοτογραφιζα τα θηραματα μου και δεν μου εχει μεινει τιποτα μονο να τα θυμαμαι ι τελευταια φορα που χτιπισα τεταιο αριθμο ειμουν με ενα αλλο μελος του φορουμ και χτιπισαμε 10-15 πουλια πρην 3 χρονια
φιλε την αλλη φορα που να καμεις καλους αριθμους να καμεις ετσι:
1)απλωνεις τες χαμε συσταρισμενα-στυγισμενα
2)στεκεσαι στα 2 μετρα μακρυα τους και βαλεις τον ηλιο στο πλευρο σου ειτε αριστερα ειτε δεξια
3)παιρνεις στο κορμι σου ποζα φωτογραφου μοντελων
4)βρισκεις την καταλληλη γωνια φωτογραφισης
5)βαλεις το αριστερο σου χερι μπροστα απο το αριστερο σου ματι σχηματιζοντας με τον δειχτη και αντιχειρα ενα κυκλο
6)βαλεις το δεξι σου χερι στο δεξι σου αυτι με τον δειχτη στην πανω πλευρα του αυτιου και τον αντιχειρα στην κατω πλευρα του αυτιου
7)οταν εισαι 100% ετοιμος για την φωτογραφια, με το δειχτη του δεξιου χεριου και τον αντιχειρα του σπρωχνεις προς τα κατω και πανω αντιστοιχα το αυτι σου και καμνεις "κλικ".Μολις πηρες μια συναισθηματικh φωτογραφια (mental picture) που εν ξεβαφει, εν σχιζεται εν χανεται και που παντα θα θυμασε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Αστειο φιλε μου :)

Υ.Γ Αν εισαι αριστεροχειρας, τα βηματα 5, 6, 7 να τα καμεις με αναποδα τα χερια
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Avis777
Full Member

Δημοσίευση από Avis777 »

Ναι ρε φιλε και εγω φετος αρχισα να φωτογραφιζω τα θηραματα μου...
Ελπζω την κυριακη να φανουν λιες να ποσκολιστουμε..μαλλον εν ναν και καλος ο καιρος εν ναν συννεφκια
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

filoui μου καλο ξέρω πολλά καλά πως να βγάζω φωτό απλός είπα ότι πιο παλιά δεν έβγαζα και δυστυχώς όσες βγάλαμε επειδή ήταν που κινητά όταν πέθαναν τα κινητά πέθανα και αυτές μαζί τους δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε "κανανενα" όσους πήρα μαζί μου κυνήγι θα στο πουν απλός τα τελευταία χρονια που βγάζω φωτό τες μεταφέρω σε pc έτσι δεν χάνονται όπως και να έχει η πρόσκληση ισχύει για όσους θέλουν εγώ πάντως θα είμαι εκεί
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

APOLLON_1 έγραψε:filoui μου καλο ξέρω πολλά καλά πως να βγάζω φωτό απλός είπα ότι πιο παλιά δεν έβγαζα και δυστυχώς όσες βγάλαμε επειδή ήταν που κινητά όταν πέθαναν τα κινητά πέθανα και αυτές μαζί τους δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε "κανανενα" όσους πήρα μαζί μου κυνήγι θα στο πουν απλός τα τελευταία χρονια που βγάζω φωτό τες μεταφέρω σε pc έτσι δεν χάνονται όπως και να έχει η πρόσκληση ισχύει για όσους θέλουν εγώ πάντως θα είμαι εκεί
φιλε μου οπως ειπα και πριν ηταν καθαρα ενα αστειο.Ουτε νυξη σου εκαμα για αριθμους ουτε για αποδειξεις ουτε τπτ αλλο...καθαρα ενα αστειο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Αποτέλεσμα σημερινής εξόρμησης:

http://www.proprofs.com/quiz-school/upl ... 032220.jpg

Τα πουλιά σήμερα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα, εφαραντζιστήκαν που την τελευταία φορά που επήγα την προηγούμενη Δευτέρα των Φώτων. Είδε ο παπάς μου τζιαι μια τρυγονότζιηκλα τζιαι παραξενευτήκαμε καθώς εν σε χαμηλό υψόμετρο που κυνηγούμε.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σημερα βρηκαμε πουλια σε σχεση με την πρωτη Κυριακή στη επαρχια Λαρνακας και ετσι καρπωθηκαμε μερικα πουλια(13 τσικλες) . Τα περισσότερα πουλιά τα πηρα με την victory skeet 32gr-9 (yellow) μια σταθερή αξια για κοντινες και μεσέες αποστασεις. Τεσσερα πουλια τα πηρα με την Lambro export 32.5gr-9 που πρώτη φορα την δοκιμάζω. Οι αποστασεις που κτύπησα αυτα τα πουλια ηταν πραγματικά αρκετα ψηλά 45-50 μ με τσοκ 3*. Επειδή με εχει εντυπωσιαση πραγματι θα την κάνω δοκιμή σε πινακα για καλύτερη μελετη.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”