KOYTABIA AΡΙΕΓΗΣ
-
- Full Member
KOYTABIA AΡΙΕΓΗΣ
ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΡΙΕΓΗΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΑ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΓΟΝΕΙΣ.
ΤΗΛ. 99 594513 ΤΙΜΗ 650 ΕΥΡΩ.
ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ.
ΤΗΛ. 99 594513 ΤΙΜΗ 650 ΕΥΡΩ.
ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Re: KOYTABIA AΡΙΕΓΗΣ
ρε φιλε φαινουνται ωραια το κουταβακια σου
εχω μια απορια και αν μπορεις να μου την λυσεις εχω ενα αριεγης 9 μηνων που γονεις εξαιρετους ειδα τους μου τα ιδια μου τα ματια πετουν επιασα και εγω ενα σκυλακι αρκεψα το που 7 μηνων μεσα σε τελιασμενο να δουλεψει μαλαη κτλ εν τελια μαστουρικο ρε γμτ περνω το στους σκυλους κοφκουν μαλαη οι μεγαλοι λασουν της πελανισκουν το τοπο που τις λαξιες αμαν εν καλη η μαλαη και ο σκυλος τελια κοντα μου βαλει την μουτη του χαμε για 5-6 μετρα πεζει λιο το νουρι του αλλα ως εκει και στρεφεται διπλα μου παλε σηκωνουν το πελανισκουν το τοπο που τις λαξιες γιουρα και μπλε 5 σκυλοι καταλαβαινεις για τι θορυβο κανουν οι λαξιες τους και μενει εκει διπλα μου και εν συγκινητε
ουτε να παει και εκεινος με τους μεγαλους που λασουν πρωτη φορα μου ετυχε ετσι πραμα τοσα χρονια που παω κυνηγι και κυνηγω μονο με ιχνηλατες . Αρκουν να ξεκινισουν οι σκυλοι τουτοι?

-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΕΞΑΡΤΑΤΕ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ( ΘΥΛΙΚΕΣ ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ.ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΡΝΙΤΗΚΟΣ ΣΤΟ ΤΤΕΛΙΑΣΜΕΝΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ (ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΜΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ). ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΠΟΥ 6 ΜΗΝΩ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥ.
-
- Full Member
ρε φιλε οι 2 ρατσες που εχω ειναι γιουρα και μπλε τα γιουρα μου εν μεγαλα οι μπλε εν μικροι ακομα λιγο πανω απο ενος ετου ειναι αργοι και οι δυο πανω στην μαλαη και ταιριαζουν στο κυνηγι τους εχουν την ιδια ταχυτητα
ρε φιλε τελιασμενο εβαλα το μονο μια φορα νυχτα να δει και να βουρισει κανενα λαγο μονο μια φορα ομως και φκαλω το με τους μεγαλους αλλα εν καμνει τιποτε εν πολλα απογοητευτικο να καμνου καταδιωξη οι αλλοι και εκεινος να με συγκινητε. Ολα μου τα κουταβια αρκεφκω τα που 7 μηνων

-
- Full Member
Φιλε εγω νομιζω να περιμενεις ακομα λιγο,μπορει ο συγκεκριμενος σκυλος να χριαζεται το χρονο του.Οπως σου αναφερα πριν εμενα οι θυλικες ξεκινησαν που 4 μηνων αλλα ο αρσενικος που 8 μηνων και τωρα εγγουμανταρετε η' μπορει ο συγκεκριμενος να μεν τραβα. ΦΙΛΕ παντα μιλουμε με προσωπικες αποψεις.
-
- Full Member
ισως να εχει δικαιο φιλε ευχαριστω για το χρονο σου 

-
- Full Member
Φιλε εγω ευχαριστω και να μην βιαζεσαι γιατι μπορει να εχεις κατι εξεραιτικο και να το καταστρεψεις.
-
- Full Member
ευχαριστω φιλε για τις συμβουλες δεν θα βιαστω ο σκυλος θα βγαινει στα εκπαιδευτικα παντα και μακαρι να ισιωση
παντος δεν το δινω ουτε με πομπες 

-
- Full Member
Επιασαμεν τη κουβεντα,αλλα πρωτα να ευχαριστησουμε το hunt@shoot που μας δινει την ευκαιρια να ανταλλασουμε αποψεις και οχι μονο.
-
- Full Member
ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ LAGOMANIA ΜΕΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΡΕΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΛΙΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ( ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΞΗ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΙΑ,ΘΑ ΨΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΕΝΑ ΑΡΙΕΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΟΥΡΑ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.