Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Χρησιμοποια κανενας διχτυ παραλλαγης για φυλαχτρα?ειναι βολικο?σκεφτομαι να αγορασω τουτο σε πιο μεγαλο 2χ3μτρ αλλα με ενδοιασμους http://www.ebay.co.uk/itm/CAMO-HIDE-NET ... 2eaad826ff.Δοκιμασε το κανενας?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΑΣΟ ΤΟ ..ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ....ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ....
ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΠΠΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΥΙ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.....ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ,ΠΑΝΤΑ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....Pathfinder έγραψε:Χρησιμοποια κανενας διχτυ παραλλαγης για φυλαχτρα?ειναι βολικο?σκεφτομαι να αγορασω τουτο σε πιο μεγαλο 2χ3μτρ αλλα με ενδοιασμους http://www.ebay.co.uk/itm/CAMO-HIDE-NET ... 2eaad826ff.Δοκιμασε το κανενας?
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΧΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- canastas
- Full Member
ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.....ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ,ΠΑΝΤΑ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΧΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ![/quote]
+10000000000000000000000000000000
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΧΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ![/quote]

+10000000000000000000000000000000
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ
THE BEST THERE IS
- Pathfinder
Φιλε και συντοπιτη Σολωνα γεια σου..συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου για την αυξημενη αντιληψη της κυπριακης φασσας.Απο την αλλη ομως εκεινο που σκεφτομαι και με απωθει απο αυτο (την φυλαχτρα) ειναι τουτο...εχει η Κυπρος ΑΣ ΠΟΥΜΕ 1000 ορκισμενους φασσαριες...εχουν 38-40 εξορμησεις (εν τες μετρησα) ο καθενας, καμνει μας 38-40000 επισκεψεις στην φυση.Απο 10 κλωνια (που εννε 10) να κοπουν καθε φορα καμνει μας ποσα?380-400,000 κομμενα κλωνια.Ποσα δεντρα εν τουτα?εν το παριστανω περδικης ουτε περιβαλλοντιστηςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.....ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ,ΠΑΝΤΑ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....Pathfinder έγραψε:Χρησιμοποια κανενας διχτυ παραλλαγης για φυλαχτρα?ειναι βολικο?σκεφτομαι να αγορασω τουτο σε πιο μεγαλο 2χ3μτρ αλλα με ενδοιασμους http://www.ebay.co.uk/itm/CAMO-HIDE-NET ... 2eaad826ff.Δοκιμασε το κανενας?
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ![]()
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΧΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Η ΦΥΣΙΚΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΧΤΥ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!! ΕΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΣ ΦΥΛΑΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΕΝ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ 40 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!! ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΕΣ ΠΛΗΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΖΕΙΣ ΛΛΙΟ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΧΤΡΑPathfinder έγραψε:Φιλε και συντοπιτη Σολωνα γεια σου..συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου για την αυξημενη αντιληψη της κυπριακης φασσας.Απο την αλλη ομως εκεινο που σκεφτομαι και με απωθει απο αυτο (την φυλαχτρα) ειναι τουτο...εχει η Κυπρος ΑΣ ΠΟΥΜΕ 1000 ορκισμενους φασσαριες...εχουν 38-40 εξορμησεις (εν τες μετρησα) ο καθενας, καμνει μας 38-40000 επισκεψεις στην φυση.Απο 10 κλωνια (που εννε 10) να κοπουν καθε φορα καμνει μας ποσα?380-400,000 κομμενα κλωνια.Ποσα δεντρα εν τουτα?εν το παριστανω περδικης ουτε περιβαλλοντιστηςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.....ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ,ΠΑΝΤΑ Η ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....Pathfinder έγραψε:Χρησιμοποια κανενας διχτυ παραλλαγης για φυλαχτρα?ειναι βολικο?σκεφτομαι να αγορασω τουτο σε πιο μεγαλο 2χ3μτρ αλλα με ενδοιασμους http://www.ebay.co.uk/itm/CAMO-HIDE-NET ... 2eaad826ff.Δοκιμασε το κανενας?
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΗ![]()
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΧΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!, απλα εν κατι που εν με στο μυαλο μου. Και μεν μου αρκεψετε τωρα οτι ειμαι μακ...ας και ξερω γω
. Μπορει να εν και καλο το κλαδεμα που γινεται, να δυναμωνουν τα δεντρα
![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΜΕ (

-
- Full Member
αν θελεις να βρεθουμε να σου καμω δωρο το διχτυ που εγορασα εγω φιλε !! εν καινουργιο!! εν το χρειαζουμε τελικαPathfinder έγραψε:Χρησιμοποια κανενας διχτυ παραλλαγης για φυλαχτρα?ειναι βολικο?σκεφτομαι να αγορασω τουτο σε πιο μεγαλο 2χ3μτρ αλλα με ενδοιασμους http://www.ebay.co.uk/itm/CAMO-HIDE-NET ... 2eaad826ff.Δοκιμασε το κανενας?

- Pathfinder
οκ εκαταλαβαWOODPIGEONHUNTER έγραψε:αν θελεις να βρεθουμε να σου καμω δωρο το διχτυ που εγορασα εγω φιλε !! εν καινουργιο!! εν το χρειαζουμε τελικαPathfinder έγραψε:Χρησιμοποια κανενας διχτυ παραλλαγης για φυλαχτρα?ειναι βολικο?σκεφτομαι να αγορασω τουτο σε πιο μεγαλο 2χ3μτρ αλλα με ενδοιασμους http://www.ebay.co.uk/itm/CAMO-HIDE-NET ... 2eaad826ff.Δοκιμασε το κανενας?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- MARIOSE
Παιδιά συμφωνώ με την άποψη πως δεν πρέπει να επεμβένουμε στο φυσικό περιβάλλον. Η φυσική φυλάχτρα είναι αρκετή ειδικά όταν καλύπτεις την εμφάνιση σου με τα κατάλληλα ρούχα και εξοπλισμό (π.χ. Σόλωνας). 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ
....ΕΦΟΣΩΝ Η ΦΥΣΗ ΕΠΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ
....ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝOYN ΤΑ 3-4 ΚΛΩΝΟΥΔΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΜΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!