Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

master έγραψε:Φίλε Σόλων νομίζω έχεις λάθος για την Beretta Extreme.
Το παρούτι που φαίνεται στη φώτο το πιο πιθανό να είναι CSB1.
Το CSB3 είναι πολύ πιο πράσινο ενώ το CSB1 είναι γκρίζο.
Εξάλλου από ότι γνωρίζω το CSB3 προορίζεται για γομώσεις 32-33 γρ. ενώ το CSB1 για πιο βαριές γομώσεις.
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΖΟ....ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΘΥ....

ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ Κυνηγεσία & Κυνοφιλία http://www.scribd.com/doc/177837972/%CE ... CF%85-2013
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

http://www.shooterspagetx.com/rio/compo ... owders.htm

TYPE 3
A fast burning powder specially indicated for loading low shot weight shotshells (up to 32 g.)

TYPE 1
It can be enclosed in the semi-progressive propellants as it provides excellent ballistic performance for a wide range of shot weights. It is specially recommended for loading 32 to 34 g. shotshells.

Καλά μιλούμε οι καλαμαράες του περιοδικού εν έχουν υπόθεση, λένε csb3 και στην φωτο φαίνεται το ροζ χρώμα του PSB2.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

master έγραψε:http://www.shooterspagetx.com/rio/compo ... owders.htm

TYPE 3
A fast burning powder specially indicated for loading low shot weight shotshells (up to 32 g.)

TYPE 1
It can be enclosed in the semi-progressive propellants as it provides excellent ballistic performance for a wide range of shot weights. It is specially recommended for loading 32 to 34 g. shotshells.

Καλά μιλούμε οι καλαμαράες του περιοδικού εν έχουν υπόθεση, λένε csb3 και στην φωτο φαίνεται το ροζ χρώμα του PSB2.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ :o

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΙΟ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ,ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ!!! :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Πράγματι έχεις δίκαιο με τα χρώματα, αλλάζουν το χρώμα μιας παρτίδας σε σημείο που την κάνουν να μοιάζει με μια άλλη. Θυμίζει την κυπριακή ρήση 'Εν να μας παντρέψουν με άδροπο'!!!!!!

Μήπως είναι σκόπιμο ή άραγε δεν μπορούν να το ελέγξουν (λόγω αλλαγής χρώματος μιας πρώτης ύλης)?

Η ουσία είναι ότι πρέπει τουλάχιστο να στηριζόμαστε στις ιδιότητες τις κάθε πυρίτιδας και σε αυτή την περίπτωση η λογική λέει csb1.

'Υστερα λέμε ότι φταίνε οι κυπριακές εταιρείες κατασκευής φυσιγγίων. Ότι τους πουλήσουν γοράζουν! Παραγγέλνουν π.χ. D20 και τους στέλνουν 206s (σε εμφάνιση είναι τα ίδια).
Κάτσε κάμε του κόσμου τις δοκιμές να έβρεις το λάθος. Υπάρχουν και κατασκευαστές χωρίς δοκιμαστήρια.

Και μετά ακουείς κάτι βρισιές μέστα βουνά, "ρε μα εν κόνναρα που τους σύρνω". Κάποιοι την άλλη μέρα πουλούν και τα όπλα!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
master έγραψε:http://www.shooterspagetx.com/rio/compo ... owders.htm

TYPE 3

TYPE 1

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ :o

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΙΟ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ,ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ!!! :D
καλημερα σας!! δεν θα κανω το καβουρα :D εγω .... αλλα ξερω σιγουρα οτι οι PSB12345 ειναι κομμενες σε τετραγωνακια ενω οι CSB12345 ειναι σε στρογγυλα κομματακια με τα αντοιστηχα χρωματα!! μαλλον ουτε οι μεγαλες εταιριες εν αφηνουν σταθερα τα στανταρ τους!!!
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ .... ΕΜΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΜΑ ΜΕΣΑ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΥΓ= ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ!! ΕΓΩ ΕΛΥΣΣΙΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΣ!!!! :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ...ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ.....ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ-ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΧΕΙ...ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....ΟΙ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ :P

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ :D
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ!! 4 ΕΓΩ ΚΑΙ 5 Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ!!
ΕΚΑΛΛΗΚΩΣΑ ΚΑΙ 2 :D ΕΙΔΙΚΑ Η 1 ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ (EASY TARGET) :D :D :D μετα εκαμα 1 ντουπλε με @@ :lol: :lol: :lol: εκαλυψα το λαθος :D
την τεταρτη θα ειναι παλι καλος ο καιρος!!!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ :P ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ 1 ΦΥΛΑΧΤΡΑ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΝΟΤΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΕΣ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ :?
ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 25-28Μ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΡΟΓΓΙΛΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ 2*Ν5 ΝΑ ΠΕΥΤΗ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΥΚΝΟΥΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΑΛΛΕΣ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΗΣΚΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΡΙΝ ΦΗΓΩ ΜΕ ΤΑ ΛΥΜΠΟΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ :D ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΧΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ :)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 7 ΠΟΥΛΙΑ+2 ΚΑΛΛΙΚΟΜΑΤΑ..ΤΟ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ 24Κ :D...

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΛΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΗΣΟΥΝ ;) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ :P
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Συγχαρητηρια σε όλους για τις επιτυχίες σας.
Εγώ πήρα 3 πουλιά και άλλα 2 χαμένα σε μια μακρινή αλλά πολύ σύντομη εξόρμηση. 12 έπρεπε να είμαι σπίτι Λευκωσία για να παρεβρεθώ σε οικογενειακό τραπέζι (μανία να βάλλουν τα τραπέζια Κυριακές :D ). Το θετικό είναι ότι εκινηθήκαν λίγα πουλιά, τωρά θα ξεκινήσουν τα όμορφα... ;)
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Panmoy έγραψε:Συγχαρητηρια σε όλους για τις επιτυχίες σας.
Εγώ πήρα 3 πουλιά και άλλα 2 χαμένα σε μια μακρινή αλλά πολύ σύντομη εξόρμηση. 12 έπρεπε να είμαι σπίτι Λευκωσία για να παρεβρεθώ σε οικογενειακό τραπέζι (μανία να βάλλουν τα τραπέζια Κυριακές :D ). Το θετικό είναι ότι εκινηθήκαν λίγα πουλιά, τωρά θα ξεκινήσουν τα όμορφα... ;)
τούτα τα τραπέζια εκαταστρέψαν μας...
Φιλικά,
Χρήστος
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”