Παγκύπρια Έκθεση Κυνηγίου- Ευκαιρία για συνάντηση μελών

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: Παγκύπρια Έκθεση Κυνηγίου- Ευκαιρία για συνάντηση μελών

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Και γω μια Μ :D :D
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

εγω εν να φορω μια φανελα που να εχει που πισω μια τιτσιρα εν πιο ευκολο να με αναγνωρισουν ουλοι νομιζω ετσι :D
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

admin έγραψε:το λοιπόν θα μου συστήνεστε με όνομα και nickname όπως π.χ Γεια είμαι ο editor-Πέτρος :D φανελίτσες θα τυπώσουμε αλλά δέν τις πουλάμε όσοι θέλετε πείτε μου το size σας να σας παραγγείλω. (p.s αν έχω πάνω απο 100 παραγγελείες θα τις πουλώ :D )

XXXL Είμαι βλέπεις 187 υψος και 122 κιλά , αλλά θα ήθελα και να πληρώσω την φανέλα , αλλά δεν ξέρω πως :?:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

cynergy έγραψε:
tracker686 έγραψε:admin να σου συστηνομαστε με τα κανωνικα μας ονοματα η με τα ονοματα του φορουμ ? :D :D
admit μια προταση αν μπορειτε τυποστε φανελες και οτιδηποτε αλλο και να της πυλατε σε συμβολικο ποσο για φιλανθροπικο σκοπο ετσι ωστε να αγορασουμε καμια φανελα με το ονομα του αγαπημενου μας περιοδικου και φορουμ

Πάρα πολύ καλή ιδέα. Και θα ήταν καλό να πωλούνται οι φανέλλες όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Να καλύψετε και εσείς τα έξοδα σας και τα υπόλοιπα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό για να στείλουμε και ενα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι το κυνήγι για εμάς. Και επίσης αν πληρώνουμε ένα λογικό ποσό θα μπορούμε να πάρουμε και για γνωστούς και φίλους πράγμα που εγώ προσωπικά δεν θα κάνω αν είναι δωρεάν.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

πολύ καλή ιδέα, μπράβο!!!
Αν αποφασιστεί και για πιο φιλανθρωπικό σκοπό θα διατεθούν τα έσοδα καλά θα ήταν να συμπεριλιφθεί στη φανέλα για να γίνει και καλύτερη προβολή.
Θα είναι και μια πάρα πολύ καλή διαφίμιση!!!
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

canis έγραψε:πολύ καλή ιδέα, μπράβο!!!
Αν αποφασιστεί και για πιο φιλανθρωπικό σκοπό θα διατεθούν τα έσοδα καλά θα ήταν να συμπεριλιφθεί στη φανέλα για να γίνει και καλύτερη προβολή.
Θα είναι και μια πάρα πολύ καλή διαφίμιση!!!

+ 1000!!!!
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

admin έγραψε:το λοιπόν θα μου συστήνεστε με όνομα και nickname όπως π.χ Γεια είμαι ο editor-Πέτρος :D φανελίτσες θα τυπώσουμε αλλά δέν τις πουλάμε όσοι θέλετε πείτε μου το size σας να σας παραγγείλω. (p.s αν έχω πάνω απο 100 παραγγελείες θα τις πουλώ :D )
τσιε εγώ μια XL συστήνω να είναι πορτοκαλί χρώμα όχι για το ΑΠΟΕΛ αλλά για το κυνήγι.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Kostantinos
Full Member

Δημοσίευση από Kostantinos »

GiorgosT έγραψε:
τσιε εγώ μια XL συστήνω να είναι πορτοκαλί χρώμα όχι για το ΑΠΟΕΛ αλλά για το κυνήγι.

καλημερα σε ολους παιδια. παραγγειλε μου και μενα μια ρε Αριστε, small.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Κράτα και καμια XL για μενα. και η ιδεα να τις αγοραζουμε για φιλανθρωπικους σκοπους ειναι εξαιρετική
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φισκα ζε θελω μια small κανονικα πρεπει να χρυση η δικη μου γιατι λογικα πρεπει να εχω τες πιο πολλες διμοσιεφσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οπως το χρυσο παπουτσι που λαλουμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”