Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Re:

Δημοσίευση από virtualgreek »

kypros έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Όλα τα όπλα και όλα τα φυσίγγια βγάζουν φωτιά σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού.
Όσον αφορά το αίμα, καμία σχέση με τα φυσίγγια και τα όπλα. Απλά τα σκάγια πλήττουν φλέβες ή όργανα τα οποία ματώνουν. Όλα τα θηράματα ματώνουν, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.

Σ.
Σαββα διαφωνω. οντως μπορει να βγαλει λιγο αιμα οποιδηποτε θηραμα αλλα το αιμα βγαινει οταν το θηραμα ειναι ζωντανο μετα την βολη και το αιμα κυκλοφορα ακομα γιατι χτυπα η καρδια.

πολλη αιμα σημαινει οτι το θηραμα δεν εχει βληθει ακαριαια και αυτο μπορει να σημαινει ανεπαρκη φισιγγιο ή οχι αρκετα τραυματα για να το σκοτωσουν

Και εάν κτυπηθεί στην καρδία η οποία θα σταματήσει άμεσα πριν προλάβει να κάνει το επόμενο καρδιοκτύπι, δεν θα βγάλει αίμα ?
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

andreas78 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Παιδια πως εξηγειτε το γεγονος να βγαζει η σιηπεθκια και εβα ποδι φλογα αοο τις καννες το πρωι?το παρατηρησα για πρωτη φορα την περασμενη εξορμηση με φυσιγγιο που το παιζω απο την αρχη του κηνηγιου και δεν μου το ξαναεκανε.το ιδιο ειδα καξ στο οπλο του συντροφου μου που επαιζε τα ιδια φυσιγγια απο το ιδιο καταστημα που τα αγορασαμε μαζι.πως το εξηγειτε αυτο?Επισης 60-70% απο τα πουλια ηταν καταγεματωμενα και απο τους 2.προκειται για φυσιγγιο που παιζεται σχεδον απο ολους

Εάν η φλόγα είναι έντονη και ξεπερνά το απλό φώς σε συνθήκες χαμηλού φυσικού φωτισμού, το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "έκρηξη στομίου" και ωφείλεται στην μή ορθή και ολοκληρωμένη καύση της πυρίτιδας εντός του μήκους της κάννης..!!

http://win.isolservers.org/article.asp?AID=762
Και εγω αυτης της αποψης ειμαι.τα φυσιγγια που προσεξα να συμβαινει αυτο ηταν ολα φρεσκα παρτιδα ενω στα περσινα δεν γινοταν αυτο.απο καποιους φιλους που τα χρησιμοποιουν ακουστηκε οτι αλλαχτηκε η πυρητιδα.δεν ξερω αν πραγματι εγινε αυτο γιατι δεν μου εμειναν περσινα να τα ανοιξω και να πω σιγουρα.

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι.τα φυσιγγια που προσεξα να συμβαινει αυτο ηταν ολα φρεσκα παρτιδα ενω στα περσινα δεν γινοταν αυτο.απο καποιους φιλους που τα χρησιμοποιουν ακουστηκε οτι αλλαχτηκε η πυρητιδα.δεν ξερω αν πραγματι εγινε αυτο γιατι δεν μου εμειναν περσινα να τα ανοιξω και να πω σιγουρα.

Φίλε Pathfinder σε ποιο φυσίγγιο αναφέρεσαι; Ο λόγος που ρωτώ είναι για να δω αν έχω περσινά ή πιο παλιές παρτίδες και να σου ανοίξω. Αν δεν θέλεις να μου πεις δημόσια στείλε μου πμ.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

file ta fisiggia pou les einai ta killer no12?
RODOSTHENIS
Full Member

Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Παιδλια το μυστικό της επιτυχίας είναι Allodola 28gr no 9 της Victory!!! Για πρώτι τουφεκιά απο το πρωί μέχρι το βράδυ και για δεύτερη Saga skeet 28gr no9!!!!!

Τζ μεν ακούτε πελλάρες αμαν τη φάει το πουλουί πέφτει ος τα 25-30μ. Αμαν τα ξυγτερίζομεν συμένη εν ξίστα που την τρώσει!!!!

Αυτα απο μένα καλή Χρονιά!!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: Re:

spyrosspyrou851 έγραψε:

Φίλε Pathfinder σε ποιο φυσίγγιο αναφέρεσαι; Ο λόγος που ρωτώ είναι για να δω αν έχω περσινά ή πιο παλιές παρτίδες και να σου ανοίξω. Αν δεν θέλεις να μου πεις δημόσια στείλε μου πμ.
Εχεις πμ

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: Re:

nike powder έγραψε:file ta fisiggia pou les einai ta killer no12?
Εχεις πμ

Άβαταρ μέλους
kypros

Re: Re:

Δημοσίευση από kypros »

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]

Όλα τα όπλα και όλα τα φυσίγγια βγάζουν φωτιά σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού.
Όσον αφορά το αίμα, καμία σχέση με τα φυσίγγια και τα όπλα. Απλά τα σκάγια πλήττουν φλέβες ή όργανα τα οποία ματώνουν. Όλα τα θηράματα ματώνουν, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.

Σ.[/quote]

Σαββα διαφωνω. οντως μπορει να βγαλει λιγο αιμα οποιδηποτε θηραμα αλλα το αιμα βγαινει οταν το θηραμα ειναι ζωντανο μετα την βολη και το αιμα κυκλοφορα ακομα γιατι χτυπα η καρδια.

πολλη αιμα σημαινει οτι το θηραμα δεν εχει βληθει ακαριαια και αυτο μπορει να σημαινει ανεπαρκη φισιγγιο ή οχι αρκετα τραυματα για να το σκοτωσουν[/quote]

Και εάν κτυπηθεί στην καρδία η οποία θα σταματήσει άμεσα πριν προλάβει να κάνει το επόμενο καρδιοκτύπι, δεν θα βγάλει αίμα ?[/quote]

Οχι δεν θα βγαλει αιμα αν πεθανει ακαριαια.

Αν προσεξεις και πουλια με πολλα τραυματα, σεκκα, συχνα δεν εχουν καθολου αιμα εστο και αν εχουν πληγει πολλα σημεια στο σωμα τους ,διοτι εχουν πεθανει.

Αν κοψεις το νεκρο κρεας με μαχαιρι δεν βγαζει αιμα. Αν κοψεις το ζωντανο εστο και λιγο, παει ποταμι...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
aom9999
Full Member

Δημοσίευση από aom9999 »

θέλω την γνώμη σας για τα φυσίγγια σ300 iliona, ke olympia 31 high velocity(κίτρινι) και σε τί καιρό κάνουν
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

http://www.ihunt.gr/content/%CE%B4%CE%B ... %82-lambro

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΤΑΞΩ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ LAMBRO ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ AΠΟ ΤΗ ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑ KAI TIΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ.(40Μ + ). ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ MONO STH ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ CHOK 2 ( FIXED CHOKE TO OPLO μου 4-2 αυλοι 18.4). Πηρα 2 πακετα απλα για να το δοκιμασω ΣΕ 10 ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ , και πραγματικα ειναι φυσιγγιο και τζικλα. ισως το 9 νουμερο να ειναι και πιο αποτελεσματικο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ AN KAI H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΓΤ ΕΓΩ ΤΟ ΡΙΧΝΩ συνεχεια τις τελευταιες 5 εξορμησεις απο το πρωι μεχρι το μεσημερι. Χ8ΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΖΙΚΛΕΣ.....ENTOYTOIS ΕΒΓΑΛΕ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΟΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΕΓΩ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ 9 ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ 8. ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ, ΣΕΚΚΕΣ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΡΑ ΤΩΝ 35-40 ΜΕΤΡΩΝ.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ??????????????????

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ME ΜΑΛΛΙΝΗ ΤΑΠΠΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ) EINAI TO GRIVE TIS NSI 9/11 ΜΙΧ ΣΚΑΓΙΑ 33 GRAMMARIA ΝΟΜΙΖΩ. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΙΜΑΤΩΜΕΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ILLYONA CRUISE ΤΑΠΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ 11,50 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΣΤΗΝΩ VICΤΟRY CHALLENGER ΓΚΡΙΖΑ 9 KAI 10 NOYMERO,VICTORY SKEET KITRINI 9 NOYMERO , ILLYONA CRUISE TAPPA 10 KAI 12 NOYMERO , ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ EXTRA 9 NOYMERO.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”