Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
- Pathfinder
-
- Full Member
Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
Πολλά καλές οι 32! Τις 28 δν τες δοκίμασα κ αν ρωτήσεις τν γαβριηλίδη για τις 33 θα σου πει είναι εξαιρετικό σε υγρό κ κρύο καιρό! Η 32 κάμνει για κανονικές συνθήκες ενώ η 33 για πιο ακραίες συνθήκες εχτός βοριά κ ξηρασίας!
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
cyprohunter έγραψε:Πολλά καλές οι 32! Τις 28 δν τες δοκίμασα κ αν ρωτήσεις τν γαβριηλίδη για τις 33 θα σου πει είναι εξαιρετικό σε υγρό κ κρύο καιρό! Η 32 κάμνει για κανονικές συνθήκες ενώ η 33 για πιο ακραίες συνθήκες εχτός βοριά κ ξηρασίας!
ξερουμε με τη πυριτιδα ειναι γεμισμενεσ οι 33?
-
- Full Member
ατε τζιαι ηρταν οι γνωμες για τις τσικλες
ρε κοπελιααα φουτζιεκια για τις τσικλες? μιλουμε για τσιοκ 4-3! ειπαν μου για extra tortorella τσιαι για extra sarka! ΕΝ ΚΑΛΑ? πειτε τσιαι τισ γνωμες σας αλλα τσιαι για αλλα φουτζιεκια,να δουν τσιαι αλλα ατομα γιατι εν ενδιαφερον θεμα τωρααααα!

- LAGOS
- Full Member
Χρόνια πολλά σε όλους!
Δυστηχώς φτάσαμε στο τέλος του ενδημικού και αρχίσαμε να σκευτόμαστε τις τζήκλες! Χτές μετά απο κουραστικό περπάτημα για λαγό μέχρι τις 3 αποφασίσαμε με το σύντροφο να πάμε για καμιά τζήκλα. Είχαμε στο αυτοκίνητο 1 πακέτο olympia sporting28 και 1 πακέτο victory concorde και τις μοιραστήκαμε. Απογοητέυτηκα πολλά απο τις olympia και δυστηχώς έχω μια κάσια. Εδοκίμασε τες κανένας άλλος; Αξίζουν δευτερη ευκαιρία ή να τες κάμω δώρο; Σημειώστε οτι και ο σύντροφος μου απογοητεύτηκε με τες συγκεκριμενες. 2 εντελώς διαφορετικά όπλα!
Δυστηχώς φτάσαμε στο τέλος του ενδημικού και αρχίσαμε να σκευτόμαστε τις τζήκλες! Χτές μετά απο κουραστικό περπάτημα για λαγό μέχρι τις 3 αποφασίσαμε με το σύντροφο να πάμε για καμιά τζήκλα. Είχαμε στο αυτοκίνητο 1 πακέτο olympia sporting28 και 1 πακέτο victory concorde και τις μοιραστήκαμε. Απογοητέυτηκα πολλά απο τις olympia και δυστηχώς έχω μια κάσια. Εδοκίμασε τες κανένας άλλος; Αξίζουν δευτερη ευκαιρία ή να τες κάμω δώρο; Σημειώστε οτι και ο σύντροφος μου απογοητεύτηκε με τες συγκεκριμενες. 2 εντελώς διαφορετικά όπλα!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- kypros
Re: ατε τζιαι ηρταν οι γνωμες για τις τσικλες
Εχει πολλες καλες χαρτουτσιες, απλα πρεπει να ξερεις πια να.παιξεις την καθε ωρα. Εκεινοι που λεν οτι η χαρτουτσια δεν παιζει ρολο και φτανει να εισαι πανω, ειναι καταδικασμενοι να μεινουν μια ζωη μετριοι!
Απο την αλλη πρεπει καπου να κατασταλαξεις και να.εχεις 3 με 5 ειδη που να.σε καλυπρουν παντως καιρου.
Αν και εχω αποψη για πολυ παραπανω φυαιγγια σαν μια αρχη για καποιους που ψαχνωνται θα ελεγα.
Πρωι, ξεφωτη με υγρασια- κιλλερ 32 ταπα 12 νου ,σταρλαιτ νο 10 και ολυμπια σκεετ 32 κιτρινι
Ξεφωτη με ξυρο καιρο- τσιανεντζερ γκριζα νο 9
Ολη μερα - ολυμπια σουπερ σκεετ 32 πορτοκαλια, βικτορυ κονκορντ 31, και τσιανεντζερ γκριζα νο 9
Αερας- βικτορυ ροκετ 29 γρ νο 8 και ολυμπια χαι βελοσιτυ 31 νο 9
Αυτα σαν ενα δειγμα
Υπαρχουν παρα πολλα καλα φυσιγγια
Επισης σαν αρχη οταν Φυσα κλεινουμε το τσιοκ και χοντραινουμε το σκαι σε 8 αρι
Απο την αλλη πρεπει καπου να κατασταλαξεις και να.εχεις 3 με 5 ειδη που να.σε καλυπρουν παντως καιρου.
Αν και εχω αποψη για πολυ παραπανω φυαιγγια σαν μια αρχη για καποιους που ψαχνωνται θα ελεγα.
Πρωι, ξεφωτη με υγρασια- κιλλερ 32 ταπα 12 νου ,σταρλαιτ νο 10 και ολυμπια σκεετ 32 κιτρινι
Ξεφωτη με ξυρο καιρο- τσιανεντζερ γκριζα νο 9
Ολη μερα - ολυμπια σουπερ σκεετ 32 πορτοκαλια, βικτορυ κονκορντ 31, και τσιανεντζερ γκριζα νο 9
Αερας- βικτορυ ροκετ 29 γρ νο 8 και ολυμπια χαι βελοσιτυ 31 νο 9
Αυτα σαν ενα δειγμα
Υπαρχουν παρα πολλα καλα φυσιγγια
Επισης σαν αρχη οταν Φυσα κλεινουμε το τσιοκ και χοντραινουμε το σκαι σε 8 αρι
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
πλήρως απογοητευμένος με tordo olympia ke super game 32 olympia! ευχαριστημένος με rocket! πάντα χρησιμοποιό σκάι νο.9! είναι καλύτερα να χρησιμοποιό 10,11,12?
- kypros
Ειναι αυτο που λεμε οτι πρεπει να διαβαζουμε το καιρο πριν διαλεγουμε το φυσιγγιο της καθε εξορμισης.aom9999 έγραψε:πλήρως απογοητευμένος με tordo olympia ke super game 32 olympia! ευχαριστημένος με rocket! πάντα χρησιμοποιό σκάι νο.9! είναι καλύτερα να χρησιμοποιό 10,11,12?
Σημερα ειχε πολυ ψηλη υγρασια. Η δυο που λες ειναι για πιο ομαλες συνθηκες.
Σημερα ηταν πολυ καλη η ολυμπια σουπερ 32 πρασινη και η βικτορυ σταρλαιτ. Με αυτες τις δυο θα ησουν καλυμενος.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
aom9999 έγραψε:πλήρως απογοητευμένος με tordo olympia ke super game 32 olympia! ευχαριστημένος με rocket! πάντα χρησιμοποιό σκάι νο.9! είναι καλύτερα να χρησιμοποιό 10,11,12?
10 to πιο πολλυ για εμενα
- Breda Pegaso
Eγω πιστευω και επαναλαμβανω οτι μεχρι τα 25-30 μετρα εμεις φταιμε και οχι το φυσιγγιο.
Προχθες εγω και ο συντροφος εργοστασιακα και ιδιογομωσεις που υποτιθεται καμνουν σε συγκεκριμενους καιρους τα παιζαμε ολη μερα και μια χαρα ηταν. Οταν ειχε κουτσοφτερο ή καλλικωμα η ευθυνη ηταν δικη μας.
Προχθες εγω και ο συντροφος εργοστασιακα και ιδιογομωσεις που υποτιθεται καμνουν σε συγκεκριμενους καιρους τα παιζαμε ολη μερα και μια χαρα ηταν. Οταν ειχε κουτσοφτερο ή καλλικωμα η ευθυνη ηταν δικη μας.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ