Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από admin »

μουζούρι μου μακάρι να επροσέχαν το 1/100 των τσινυών όπως προσέχω εγώ τσαι ήταν να ήταν ο τόπος γεμάτος θηράματα. 6.10 το πρωί με 2 άτομα μέσα στο αυτοκίνητο μου μάρτυρες λίγα μέτρα πρίν να παρκάρουμε πετάγεται ο λαός μές τον δρόμο τσαι πατώ στόπερ να μεν τον τσιλίσω ακόμη λίο να φκώ πάνω στον όχτο. (εφκάλαμεν τον μετά παο μισή ώρα και έφυγε άπαιχτος) 10.οο η ώρα και ενώ μας είχαν προσηκωστεί 3 μπεκάτσες και καμιά 20αριά περδίκια αλλάζουμε δρόμο και βλέπουμε τα περδίκια να κάνουν παρέλαση πάνω στα σύνορα , φεύγουμε και επιστρέφουμε μετά απο 1 ώρα με την ελπίδα ότι μπήκαν απαγορευμένη αν ήθελα ετράβουν τον σχιπέτο τσαι έκαμνα τα τριπλέ!! Τωρά για την φάσσα είπα με τα να μεν γινόμαστε και κουραστικοί!
Προσέχουμε...για να έχουμε
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:εν πειραζει σολωνα μου καλα εκαμες!!! εμπορουσε με πειραγμενα πουλια στο τοπο σου να πεξεις πχ 3 , τωρα που υσηχαζει μπορει την κυριακη να πεξεις πχ 8!! να το απολαυσεις παραπανω!!! :D αλλα εν εχει τπτ σιουρο.............. διοτι λαλουν την ΦΑΣΣΑ και εν απροβλεπτη :D ( πεζουνια ειπαμε) :lol: :lol: :lol:
α εξεχασα εγω 1 επεξα εχτες!! εκαμαν μας τα κολπα τους παλε!! ετσι ετσι γιαυτο μας πορωνει!!! :D
ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 10-20-30 ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.....
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ :P
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΝ ΘΑ ΓΙΑΝΩ ΠΟΤΤΕ !!! ΑΧ ΦΑΣΣΟΥΕΣ ΜΟΥ......... ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!! :D :D :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΥΡΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ..ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ...ΟΙ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ :P

ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Η ΕΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΕ?

ΚΑΛΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΔΕΣ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ..ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ...ΟΙ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ :P

ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ Η ΕΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΕ?

ΚΑΛΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΙΔΕΣ :D
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΠΑ ..............ΘΑ ΔΗΞΕΙ :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ...ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ :P ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11.00 ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1-2-3-4-5 ΓΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟ.....ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ 4 ΠΟΥΛΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ.....ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΠΟ...

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΡΟ...ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΛΗ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

[quote="SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ"]ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ...ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ :P ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11.00 ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1-2-3-4-5 ΓΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟ.....ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ 4 ΠΟΥΛΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ.....ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΠΟ...

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΡΟ...ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΛΗ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ[/quo
μπραβο ρε σολωνα !!! κι εμενα ηταν δυσκολα τα πραγματα εχτες !! 1 φασσα στο χερι!! η αληθεια επρεπε να πιασω ακομα 2 αλλα εν και τα καλλικωματα μες το παιχνιδι :D
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Αρκεψα που τα σήμερα που τον Google Εαrth να εβρω τες παπουτσοσυτσιες στη Πάφο για να εντοποίσω το ποστο του Σολων :) :) :) :) :) :) :) . Ομορφη φωτογραφία, ωραια πουλια... αλλά το βραβείο εγω θα το δώσω σε αυτό το πανεμορφο, το πανεξυπνο σκυλι το οποιο καθεται εκει διπλα απο τα θηράματα και να ποζάρει παρακαλώ για την φωτογραφία. Μπραβο φίλε Σολων εκανες πολυ καλη δουλεια στο θέμα εκπεδευση. Παντως κατι σκυλιά καποιοων φιλων μου κυνηγών που γνωριζω αν ηταν στη θεση του Επανιελ οι φασες θα ηταν μεσα στη τζιλιάτους :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Αρκεψα που τα σήμερα που τον Google Εαrth να εβρω τες παπουτσοσυτσιες στη Πάφο για να εντοποίσω το ποστο του Σολων :) :) :) :) :) :) :) . Ομορφη φωτογραφία, ωραια πουλια... αλλά το βραβείο εγω θα το δώσω σε αυτό το πανεμορφο, το πανεξυπνο σκυλι το οποιο καθεται εκει διπλα απο τα θηράματα και να ποζάρει παρακαλώ για την φωτογραφία. Μπραβο φίλε Σολων εκανες πολυ καλη δουλεια στο θέμα εκπεδευση. Παντως κατι σκυλιά καποιοων φιλων μου κυνηγών που γνωριζω αν ηταν στη θεση του Επανιελ οι φασες θα ηταν μεσα στη τζιλιάτους :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: ΕΚΑΜΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΡΕ ΛΕΥΚΙΕ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΣΥΤΣΙΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ...ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ :lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝ ΕΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΣΙΤΣΙΕΣ....Ε!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ GOOGLE ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ :D ΕΚΑΜΕΣ ΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΦΚΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :lol:

Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ.....ΠΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ..ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

ΣΕ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΕΙΣ....ΠΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ατε και ένα πλάνο από μένα για να διατηρούμαστε ζεστοί μέχρι την επόμενη εξόρμηση
http://www.youtube.com/watch?v=Uxz2FVBo ... e=youtu.be
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

[quote="Panmoy"]Ατε και ένα πλάνο από μένα για να διατηρούμαστε ζεστοί μέχρι την επόμενη εξόρμηση
http://www.youtube.com/watch?v=Uxz2FVBo ... e=youtu.be[/quote

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ....ΒΑΛΕΤΕ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ....

ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ...ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”