ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΚΤΥΠΑ ΘΗΡΑΜΑ
-
- Full Member
ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΚΤΥΠΑ ΘΗΡΑΜΑ
Μου ετυχε προχθες στο κυνηγι τσικλας ενα πολυ σπανιο περιστατικό. Με φυσιγγιο διασπορας σημαδεψα μια τσικλα που ερχόταν κατα πανω μου και σε υψος 8-10 μέτρα. Με το πυροβολισμό ειδα την τσικλα να τιναζεται προς τα πανω και να πεφτει στη συνεχεια στο στο εδαφος αφου εβγαλε μια μεγαλη τουφα απο φτερα τα οποια ηταν ολα ενωμένα. Οταν επηρα το πουλί στο χερι μου απορησα για την μεγαλη πληγη που ειχε μπροστα στο στηθος της ,αλλα δεν εδωσα σημασία. Οταν την εκαθαρησα στο σπιτι τοτε κατάλαβα οτι κτυπηθηκε απο το πιστονακι και απο κανένα απολυτως σκαϊ. Πραγματι πολυ σπανια περίπτωση, εμένα πρωτη φορα μου συμβενει. Αν καποιος φίλος εχει παρομιο περιστατικό με οποιδιποτε αλλο θηραμα να το αναφερει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΚΤΥΠΑ ΘΗΡΑΜΑ
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΛΑΓΟ ΕΤΥΧΕ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΜΟΥ...ΕΙΔΑ ΤΣΙΚΛΑ ΝΑ ΞΕΦΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ 5-6Μ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΝΙ ΣΕ ΤΣΙΚΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.....LEFKIOS έγραψε:Μου ετυχε προχθες στο κυνηγι τσικλας ενα πολυ σπανιο περιστατικό. Με φυσιγγιο διασπορας σημαδεψα μια τσικλα που ερχόταν κατα πανω μου και σε υψος 8-10 μέτρα. Με το πυροβολισμό ειδα την τσικλα να τιναζεται προς τα πανω και να πεφτει στη συνεχεια στο στο εδαφος αφου εβγαλε μια μεγαλη τουφα απο φτερα τα οποια ηταν ολα ενωμένα. Οταν επηρα το πουλί στο χερι μου απορησα για την μεγαλη πληγη που ειχε μπροστα στο στηθος της ,αλλα δεν εδωσα σημασία. Οταν την εκαθαρησα στο σπιτι τοτε κατάλαβα οτι κτυπηθηκε απο το πιστονακι και απο κανένα απολυτως σκαϊ. Πραγματι πολυ σπανια περίπτωση, εμένα πρωτη φορα μου συμβενει. Αν καποιος φίλος εχει παρομιο περιστατικό με οποιδιποτε αλλο θηραμα να το αναφερει.
ΛΑΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- kanaris
- Full Member
το θεμα ειναι το φυσιγγιο διασπορας και το χωρις κανενα σκαι! ποιο φυσιγγιο ηταν αν επιτρεπεται? δεν το ειδα ποτε αυτο το πραγμα!LEFKIOS έγραψε:Μου ετυχε προχθες στο κυνηγι τσικλας ενα πολυ σπανιο περιστατικό. Με φυσιγγιο διασπορας σημαδεψα μια τσικλα που ερχόταν κατα πανω μου και σε υψος 8-10 μέτρα. Με το πυροβολισμό ειδα την τσικλα να τιναζεται προς τα πανω και να πεφτει στη συνεχεια στο στο εδαφος αφου εβγαλε μια μεγαλη τουφα απο φτερα τα οποια ηταν ολα ενωμένα. Οταν επηρα το πουλί στο χερι μου απορησα για την μεγαλη πληγη που ειχε μπροστα στο στηθος της ,αλλα δεν εδωσα σημασία. Οταν την εκαθαρησα στο σπιτι τοτε κατάλαβα οτι κτυπηθηκε απο το πιστονακι και απο κανένα απολυτως σκαϊ. Πραγματι πολυ σπανια περίπτωση, εμένα πρωτη φορα μου συμβενει. Αν καποιος φίλος εχει παρομιο περιστατικό με οποιδιποτε αλλο θηραμα να το αναφερει.

επισης με τι τσιοκ εριξες? υψομετρο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kanaris την 16 Δεκ 2013, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Βασικά η σιηπεθκια πρέπει να επηε μπροστα της και ήρθε έτσι το πιστόνακι και ηβρα την. Έκσαναειδα το με δισκοLEFKIOS έγραψε:Μου ετυχε προχθες στο κυνηγι τσικλας ενα πολυ σπανιο περιστατικό. Με φυσιγγιο διασπορας σημαδεψα μια τσικλα που ερχόταν κατα πανω μου και σε υψος 8-10 μέτρα. Με το πυροβολισμό ειδα την τσικλα να τιναζεται προς τα πανω και να πεφτει στη συνεχεια στο στο εδαφος αφου εβγαλε μια μεγαλη τουφα απο φτερα τα οποια ηταν ολα ενωμένα. Οταν επηρα το πουλί στο χερι μου απορησα για την μεγαλη πληγη που ειχε μπροστα στο στηθος της ,αλλα δεν εδωσα σημασία. Οταν την εκαθαρησα στο σπιτι τοτε κατάλαβα οτι κτυπηθηκε απο το πιστονακι και απο κανένα απολυτως σκαϊ. Πραγματι πολυ σπανια περίπτωση, εμένα πρωτη φορα μου συμβενει. Αν καποιος φίλος εχει παρομιο περιστατικό με οποιδιποτε αλλο θηραμα να το αναφερει.
-
- Full Member
Kαι εγώ ετσι πιστευω, ημουν αστοχος και το πιστονακι που λογο αερα και αντιστασης παρεκλινε και εκανε το θαυμα του.isimerinos έγραψε:Βασικά η σιηπεθκια πρέπει να επηε μπροστα της και ήρθε έτσι το πιστόνακι και ηβρα την. Έκσαναειδα το με δισκοLEFKIOS έγραψε:Μου ετυχε προχθες στο κυνηγι τσικλας ενα πολυ σπανιο περιστατικό. Με φυσιγγιο διασπορας σημαδεψα μια τσικλα που ερχόταν κατα πανω μου και σε υψος 8-10 μέτρα. Με το πυροβολισμό ειδα την τσικλα να τιναζεται προς τα πανω και να πεφτει στη συνεχεια στο στο εδαφος αφου εβγαλε μια μεγαλη τουφα απο φτερα τα οποια ηταν ολα ενωμένα. Οταν επηρα το πουλί στο χερι μου απορησα για την μεγαλη πληγη που ειχε μπροστα στο στηθος της ,αλλα δεν εδωσα σημασία. Οταν την εκαθαρησα στο σπιτι τοτε κατάλαβα οτι κτυπηθηκε απο το πιστονακι και απο κανένα απολυτως σκαϊ. Πραγματι πολυ σπανια περίπτωση, εμένα πρωτη φορα μου συμβενει. Αν καποιος φίλος εχει παρομιο περιστατικό με οποιδιποτε αλλο θηραμα να το αναφερει.
- kypros
Χθες το απογευμα ηρθε ενας κοτσυφας κιτρινομυτης καρφωτος να περασει σχιστος 4 μετρα διπλα μου. Δεν ειχα κανενα περιθοριο αντιδρασης οποτε η ταν η επιτας. Το αποτελεσμα... Ο λαιμος και το κεφαλι εξαφανηστηκαν και επεσε το υπολοιπο κορμι αθικτο ουτε καν με μια γραντουνια! Βασικα ετυχε και τον επεξα με.τον μοναδικο τροπο που εμπορουσα για να πεσει και να μην πολτοποιηθει! Φυσικα καταλαθος!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
LEFKIOS έγραψε:Μου ετυχε προχθες στο κυνηγι τσικλας ενα πολυ σπανιο περιστατικό. Με φυσιγγιο διασπορας σημαδεψα μια τσικλα που ερχόταν κατα πανω μου και σε υψος 8-10 μέτρα. Με το πυροβολισμό ειδα την τσικλα να τιναζεται προς τα πανω και να πεφτει στη συνεχεια στο στο εδαφος αφου εβγαλε μια μεγαλη τουφα απο φτερα τα οποια ηταν ολα ενωμένα. Οταν επηρα το πουλί στο χερι μου απορησα για την μεγαλη πληγη που ειχε μπροστα στο στηθος της ,αλλα δεν εδωσα σημασία. Οταν την εκαθαρησα στο σπιτι τοτε κατάλαβα οτι κτυπηθηκε απο το πιστονακι και απο κανένα απολυτως σκαϊ. Πραγματι πολυ σπανια περίπτωση, εμένα πρωτη φορα μου συμβενει. Αν καποιος φίλος εχει παρομιο περιστατικό με οποιδιποτε αλλο θηραμα να το αναφερει.
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ
ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΚΤΥΠΑ ΘΗΡΑΜΑ
Καλημεριζω..!
Περσυ στην τζικλα μου ετυχε με φασσα που καθοταν σε δεντρο..εφυε μπροστα μου κ παιζω με ιλιονα 32 ταππα κ πεφτει..ηταν ζωντανη κουτσοφτερη..οταν την καθαρισα δεν ειχε ουτε ενα σκαι πανω της μονο εναν μεγαλο μολωπα κατω π την γαλατη προς το στηθος κ σπασπενη η γαλατη στην κλειδωση κοντα στον μολωπα..αποσταση π εγινε η βολη 10-15 μετρα κ νουμερο σκαγιου 12..
Σιουρα ηταν χτυπημα που πιστονακι κ μαλιστα τοσο τυχερος π χτυπησε οταν ειχε το φτερο πανω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Περσυ στην τζικλα μου ετυχε με φασσα που καθοταν σε δεντρο..εφυε μπροστα μου κ παιζω με ιλιονα 32 ταππα κ πεφτει..ηταν ζωντανη κουτσοφτερη..οταν την καθαρισα δεν ειχε ουτε ενα σκαι πανω της μονο εναν μεγαλο μολωπα κατω π την γαλατη προς το στηθος κ σπασπενη η γαλατη στην κλειδωση κοντα στον μολωπα..αποσταση π εγινε η βολη 10-15 μετρα κ νουμερο σκαγιου 12..
Σιουρα ηταν χτυπημα που πιστονακι κ μαλιστα τοσο τυχερος π χτυπησε οταν ειχε το φτερο πανω
Sent from my iPhone using Tapatalk
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ένα πράγμα που μου έτυχε 2 φορές, την πρώτη είμουν στρατιώτης βγήκα διανυχτέρευση πήγα το πρωίκυνήγι για να πάω μέσα η ώρα 9. Επέτυχα ένα πόστο ήταν να μεν φάν οι φάσσες αλλά λίγο το ξενύχτι , λίγο η αποχή , λίγο η hootch εν επιασα μια. Τελικά έρχονται 4 πάνω μου πολύ ψηλά σηκώνων το όπλο και πυροβολό την πρώτη. Άκουσα τα σκάγια να χτυπούν πάνω τις θυμαμαι μια nike fast 29 gr ΄΄επεσε το πουλι σέκκο. πάω σπίτι καθαρίζω την ούτε και ένα σκάϊ δεν την τρύπησε. Το ίδιο έπαθε και με ένα λαγό το 2002. Ξεφώλιασμα του σύρνω μια πισόκολα δέν ξέρω αν τον έπιασε η σχιπεθκιά , φωνάζει μου ένας πουκάτω ρε φίλε επέιες τσια έκατσε 300 μέτρα ποιό πάνω. Ιχνηλατά ο σκύλος μου τον μουντάρει ξανά μες τα πόθκια μου εν μπορώ να πυροβολήσω, πάει πάνω στον αδερφό μου σύρνει του 2 έν τον κουτσά και έπειαν τον ο σκύλος κατήφορο και έφερε μου τον ζωντανό. όταν τον καθαρίσαμε ούτε και ένα σκάϊ πάνω του. Πιστεύω ότι τα σκάγια στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δέν τρυπούν αλλά χτυπούν το θήραμα και απο τον πόνο δέν συμπεριφέρεται κανονικά. Πιστεύω ότι η φάσσα αν έφαε κανένα σκάϊ στο κεφάλι θα ζαλίστηκε και σκοτώθηκε απο την πτώση και ο λαγός πιθανό να του δημιουργήθηκε κανένα μελάνιασμα-χτύπημα και δέν μπορούσε να τρέξει κανονικά!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Φίλοι μου αγαπημένοι, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτήν την απόσταση η ζημιά έγινε από την πολύ κλειστή δεσμη των σκαγιών και όχι από το πιστονάκι. Με την ταχύτητα που έχουν τα σκάγια σε αυτή την απόσταση δεν θα μείνουν μέσα στο κρέας του θηράματος.