Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- kanaris
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
καταρχας συγχαρητηρια σε ολους για τις επιτυχιες σας!!!Σολων νομιζω εκανες τη φασσα επιστημη και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! εν τω μεταξυ: τα κοπελια μας που ετοιμαζαν κασιες φυσιγγια για τη φασσα πριν την εναρξη που εχαθηκαν?! πετε μας καμοια ανταποκριση απο το μετωπο!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Πάλε πεζούνια του γουμά επεξες ρε Σολων...τσε μεστα ισιοτοπια :
Πολύ ομορφες φωτογραφίες, ωραια θηράματα και αφησε τους αλλους να λένε........ 

- Nikos
Φίλε Σόλωνα τέλεια εξόρμηση...Μπραβο σου!
Δεν σου κρύβω ότι οταν βλεπω αναφορες σου για τις σιδερενιες και τις φωτο σου περισσοτερο πορώνομαι για το κυνηγι της

Δεν σου κρύβω ότι οταν βλεπω αναφορες σου για τις σιδερενιες και τις φωτο σου περισσοτερο πορώνομαι για το κυνηγι της

- Pathfinder
ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΥΝΙΑ)ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΡΙΝ.ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ .. ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ(4Χ4) 
ΦΙΛΕ Pathfinder ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ?
Φιλε Σολωνα ναι ειμαι παφιτης.το υπολογισα την τελευταια φορα οταν αναφερες τις ευχαριστιες σου στον κτηνιατρο.επειδη ξερω καποιο Σολωνα μεγα κυνηγο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εισαι εσυ, μηπως εχεις κανενα γνωστο Παμπο, κκελη με μουστακουι κρατα ενα isuzu mu πεζινα?Απο που εισαι?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΡΙΝ.ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ .. ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ(4Χ4) 
Φιλε Σολωνα ναι ειμαι παφιτης.το υπολογισα την τελευταια φορα οταν αναφερες τις ευχαριστιες σου στον κτηνιατρο.επειδη ξερω καποιο Σολωνα μεγα κυνηγο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εισαι εσυ, μηπως εχεις κανενα γνωστο Παμπο, κκελη με μουστακουι κρατα ενα isuzu mu πεζινα?Απο που εισαι?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
ΝΑΙ ΦΙΛΕ...Ο ΠΑΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ISUZU ΠΕΖΙΝΑ!Pathfinder έγραψε:ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΥΝΙΑ)ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ..ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΕΟΣPathfinder έγραψε:Μαλιστα.τελικα η κυπρος εν μιτσια.νομιζω πρεπει και να κυνηγησαμε πολυ παλια 1-2 φορες μαζι.εν θειος μου ο κκελης

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ...ΩΡΑΙΟ ΤΥΠΑΚΙ

- Pathfinder
-
- Full Member
αυριο παλι στο ποστο
ο καιρος θα ειναι καλος και ελπιζουμε για μια ακομα καλη εξορμηση - συναντηση με τις σιδερενιες!!! τις τελευταιες εξορμησεις παμε αρκετα καλα , βγηκαν τα πουλια απο τις απαγορευμενες και αρχισαν τα παιχνιδια!! ευχομε καλο κυνηγι σε ολους τους φανατικους του ειδους!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΡΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ.....ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ...WOODPIGEONHUNTER έγραψε:αυριο παλι στο ποστοο καιρος θα ειναι καλος και ελπιζουμε για μια ακομα καλη εξορμηση - συναντηση με τις σιδερενιες!!! τις τελευταιες εξορμησεις παμε αρκετα καλα , βγηκαν τα πουλια απο τις απαγορευμενες και αρχισαν τα παιχνιδια!! ευχομε καλο κυνηγι σε ολους τους φανατικους του ειδους!!
![]()
![]()
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ!
Υ.Γ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ!!!