ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

vti-chris έγραψε:Νά'σε καλά.

Φιλούι άρχισες με μπλέ βύσματα τώρα...λόγω αλλαγής της κυβέρνησης???!!!
Άυριο για μυτόγκες!!
12/67 686 206S 1.60/32.5 7.5 Nickel couvette+Diana κλεισμένο σε στρογγυλό ρέλι στα 63μμ με πλαστικό δισκίο

Εικόνα
Πολύ καλοστημένα φυσίγγια.!!
Aγαπητέ Chris αν θές για τις μυτόγκες πιο ανοικτό κύκλο ανέβασε τα σκάγια σου σε 33 γρ και τοποθέτησε σκληρό χάρτινο δισκάκι στο τελικό κλείσιμο.
Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου , απλά προσθέτω κάτι λίγο διαφορετικό .
Καλή επιτυχία!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Σ'ευχαριστώ!
Κυνηγώ με ανοικτά τσοκαρίσματα έτσι δεν χρειάζονται οι υπερβολές αν και στα μακρινά πάνω από 20μ το 7.5 ισως να είναι λίγο(λόγω πυκνότητας) και να πρέπει να πέσω σε 8άρι ή 8.5... θα δείξει στην πράξη.

Αν έχεις ή εσύ Κώστα ή κάποιος φίλος ιδιογομωτής(ο Τ. έχει!!!) κάποιο setup για 24-26γρ με ψηλά σκάγια 10άρια ή 11άρια θα με βοηθούσες.
Ψάχνω για βύσμα που να δέχεται λίγα γραμμάρια σε ψηλό σκάγι. Αυτά που έχω θέλουν 28γρ για να βγούν τα σκάγια πάνω από το κυάθιο. Ο SIARM έχει κάτι 27-28άρικα αλλά δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου.
Ο piston skeet χωράει, αλλά είναι λίγο χαμηλός όταν το συζητήσαμε με τον Α.78.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Brooo,
Σε 12/65 στρογγυλό, δοκίμασες τον Piston skeet...?
Νομίζω θα σε παίρνει..!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

vti-chris έγραψε:Σ'ευχαριστώ!
Κυνηγώ με ανοικτά τσοκαρίσματα έτσι δεν χρειάζονται οι υπερβολές αν και στα μακρινά πάνω από 20μ το 7.5 ισως να είναι λίγο(λόγω πυκνότητας) και να πρέπει να πέσω σε 8άρι ή 8.5... θα δείξει στην πράξη.

Αν έχεις ή εσύ Κώστα ή κάποιος φίλος ιδιογομωτής(ο Τ. έχει!!!) κάποιο setup για 24-26γρ με ψηλά σκάγια 10άρια ή 11άρια θα με βοηθούσες.
Ψάχνω για βύσμα που να δέχεται λίγα γραμμάρια σε ψηλό σκάγι. Αυτά που έχω θέλουν 28γρ για να βγούν τα σκάγια πάνω από το κυάθιο. Ο SIARM έχει κάτι 27-28άρικα αλλά δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου.
Ο piston skeet χωράει, αλλά είναι λίγο χαμηλός όταν το συζητήσαμε με τον Α.78.
H αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα βύσματα δεν αφήνουν τουλάχιστον μία στοιβάδα σκαγιών για τα 24 γρ πάντα να εξέχει απο το χείλος του κυαθίου.Θα σου πρότεινα μια γόμωση που με έχει ικανοποιήσει πάρα πολύ τελεταία.
G-2000X24
1. FIOCCHI, 12/69, F616, {1,23 X 24 No10},{Spark + cork 2 mm},{*6/58,00}
2. NSI, 12/68,80 (+/- 0,1), 686, {1,25 X 26 No10},{Spark},{*6/57,80}
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Κώστα ψάχνω να βρω την G2000 άλλα δεν την έχει κανένας!!

Είπα να κάνω και εγώ μια αποχή και με πήρατε από τον λεμο χαχαχα. Χρίστο 1,25-1,20 νο10 πιστονακι κιληλι για 24γ σε έμενα δουλεύει πολύ καλά σε κοντινές απόστασής μέχρι τα 25 μέτρα από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε, από 25+ βάζω τάπα με βρόμη και 3 τσοκ όμως στα 24 γραμμαρια vo8 και 13 χιλ κενο.
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

[quote="ΑΝΔΡΕΑΣ Τ"]Κώστα ψάχνω να βρω την G2000 άλλα δεν την έχει κανένας!!

:cry: :cry: :cry:
Albert Einstein
andreas78

Κώστα,
Ο Χρήστος νομίζω εχει Tecna, 206S και αύριο μαλλον παραλαμβάνει SV... :D
Δώσε του ενα με SV..
Εγω για 24γρ., κανω την D20SE..
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κώστα ψάχνω να βρω την G2000 άλλα δεν την έχει κανένας!!

Είπα να κάνω και εγώ μια αποχή και με πήρατε από τον λεμο χαχαχα. Χρίστο 1,25-1,20 νο10 πιστονακι κιληλι για 24γ σε έμενα δουλεύει πολύ καλά σε κοντινές απόστασής μέχρι τα 25 μέτρα από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε, από 25+ βάζω τάπα με βρόμη και 3 τσοκ όμως στα 24 γραμμαρια vo8 και 13 χιλ κενο.
Aντρέα με το βύσμα Spark μέχρι τα 35 μέτρα γαζώνουν τα 24 γρ!!! και χωρίς Buffer !!!
Albert Einstein
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Φιλούι ο Piston Skeet δεν μας παίρνει σε στρογγυλό...εδώ καλά καλά δεν μας παίρνουν τα 26μμ βύσματα και αυτά μιλούμε σε 8άρι με 28γρ. σε 64μμ κάλυκα.
Για 24γρ 11άρια θα χρειαστώ μάλλον τα 27-28μμ.

Θα ήθελα την άποψη και των υπολοίπων σε ένα θέμα:
Για το αστέρι σε 70άρι κάλυκα λένε ότι στο στρογγυλό βάζουμε ακριβώς το ίδιο setup αλλά σε 65άρι...μπορώ να κατέβω σε 60άρι για στρογγυλό?
Ο Π. το δοκίμασε αλλά σε 20γρ. με D20 αν δεν κάνω λάθος και νομίζω ήταν σε αστέρι.

Αντρέα νομίζω ο Eley που είχες βρεί την άλλη φορά ήταν σε 58μμ κλεισμένος άρα πάει περίπου 62μμ και αυτό σε εργοστασιακό φυσίγγιο!!!???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

andreas78 έγραψε:Brooo,
Σε 12/65 στρογγυλό, δοκίμασες τον Piston skeet...?
Νομίζω θα σε παίρνει..!!!

Δεν.... :(
Έχεις δίκαιο.. ;)

Ο Π. εχω την εντύπωση πως το δοκίμασε σε στρογγυλο.
Για την Tortorella την χάρτινη, άστο λίγο να το ψάξουμε, πάντως στην βιβλιογραφία που έχουμε, τον πιο χαμηλό καλικα που εχω δει ειναι 64χιλ., οι NSI οι χαρτινοι που σου έδωσα ειναι 64,5χιλ., παρα το οτι ειναι λίγα τα γραμμάρια προσπάθησε να μην τους κόβεις πέραν των 64,5χιλ., βάζεις μέσα στο βύσμα ενα φελλό και είσαι καλυμμένος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”