Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Nikos έγραψε:Φίλε Σόλωνα με αφορμή το δικό σου ποστ , κατι που πρόσεξα ειναι οτι στα 4 πουλιά που κτύπησα ως τωρα(τυχαια, οχι σε ποστο) πρόσεξα ότι ετρωγαν μόνο σταφύλι και βίκο αυτο η αλήθεια με παραξένεψε...
ισως να είναι λόγω του καιρού, δεν ξερω να το εξηγήσω, αλλες φορες έβρισκα βαλανια, ελιες , φετος τίποτα!
ΝΙΚΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΙΣ ΦΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ...ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΦΥΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΒΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ Η ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ....ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ!!!

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΑΙ...ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΠΟΥΦΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ....ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ :P

Α....ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ...ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΤΟΥΡΚΟΥΕΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Nikos έγραψε:Φίλε Σόλωνα με αφορμή το δικό σου ποστ , κατι που πρόσεξα ειναι οτι στα 4 πουλιά που κτύπησα ως τωρα(τυχαια, οχι σε ποστο) πρόσεξα ότι ετρωγαν μόνο σταφύλι και βίκο αυτο η αλήθεια με παραξένεψε...
ισως να είναι λόγω του καιρού, δεν ξερω να το εξηγήσω, αλλες φορες έβρισκα βαλανια, ελιες , φετος τίποτα!
ΝΙΚΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΙΣ ΦΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ...ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΦΥΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΒΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ Η ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ....ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ!!!

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΑΙ...ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΠΟΥΦΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ....ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ :P

Α....ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ...ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΤΟΥΡΚΟΥΕΣ :P
με τοση κακοκαιρια θα εμφανιστουν οι τουρκουες???? φενεται μου πιο δυσκολο να τες δουμε αυριο :? :?
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Α....ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ...ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΤΟΥΡΚΟΥΕΣ :P[/quote]
με τοση κακοκαιρια θα εμφανιστουν οι τουρκουες???? φενεται μου πιο δυσκολο να τες δουμε αυριο :? :?[/quote]

μπορει να εχουν ηδη μπει..αφου μπαινουν πριν την κακοκαιρια. ΜΑΚΑΡΙ
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:Α....ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ...ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΤΟΥΡΚΟΥΕΣ :P
με τοση κακοκαιρια θα εμφανιστουν οι τουρκουες???? φενεται μου πιο δυσκολο να τες δουμε αυριο :? :?[/quote]

μπορει να εχουν ηδη μπει..αφου μπαινουν πριν την κακοκαιρια. ΜΑΚΑΡΙ[/quote]

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ.. ΤΑ ΜΟΝΟ 70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εχτες παντως απο λαρα μεχρι φοντανα αμοροζα δεν ειδα ουτε φτερο.ουτε ενα φτερο.το ωραιο ειναι/και καθολου απιθανο να τις εβαλε εχτες και σημερα.εχω σταυρομενα τα δαχτυλα μου :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα σας!!
Απο την μια σκεφτομουν , οτι όπως λετε κι εσεις ήτανε τυχαιο....στο πισω μερος του μυαλού μου ομως υπήρχε η σκέψη ότι ισως δεν θα ειχαμε βαρυ χειμώνα, γιαυτο και τρεφονται ελαφρά.Οι μερες αυτες όμως το διαψέυδουν :P
Άρα μαλλον ήταν τυχαία!!! ;)
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ!!![/quote]

αυτό το κατάλαβα απο καιρό κ. Σολών ότι δεν χρείαζεται να δώσεις μια περιουσία για να πάρεις ένα καλό και αξιόλογο όπλο. Όλα τα όπλα σκοτώνουν απο κει και πέρα όμως πρέπει να κοιτάξεις άλλα θέματα για την αγορά όπλου
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

canastas έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ!!!
αυτό το κατάλαβα απο καιρό κ. Σολών ότι δεν χρείαζεται να δώσεις μια περιουσία για να πάρεις ένα καλό και αξιόλογο όπλο. Όλα τα όπλα σκοτώνουν απο κει και πέρα όμως πρέπει να κοιτάξεις άλλα θέματα για την αγορά όπλου[/quote]

ΕΝΝΩΕΙΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ!!![/quote][/quote]

+100000000000 !!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΤΕ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ....ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.....ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΛΙΑΖΟΥΝΤΕ... ΚΑΜΕΤΕ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”