Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:μπραβο φιλε σολωνα!!
κι εγω πηγα πολυ καλα εχτες!! πηρα 9 φασσες και εχασα και 2 !!!! απολαυστικη κυριακη!!!
φυσικα ξερουμε οτι δεν μπορει να ειναι παντα ετσι οι εξορμησεις μας αλλα θα εχουμε κι αλλες σαν κι αυτες!!! :D
ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΝΗΓΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ!!!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ :P
ευχαριστω σολωνα μου!! η λουση πως τα παει τωρα??? ολα καλα??
ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΡΠΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ.ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ... ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ Η ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ:P
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

σολωνα νομιζω να κανεις μια ελαφρια μετακινουμενη φυλαχτρα για τις σκυλιτσες σου και να τις μαθεις να μπαινουν μεσα...μεγαλο το πλεονεκτημα σου να εχεις αυτα τα σκυλια μαζι σου στο ποστο! καλη αναρρωση και καλη συνεχεια!!! :P
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kanaris έγραψε:σολωνα νομιζω να κανεις μια ελαφρια μετακινουμενη φυλαχτρα για τις σκυλιτσες σου και να τις μαθεις να μπαινουν μεσα...μεγαλο το πλεονεκτημα σου να εχεις αυτα τα σκυλια μαζι σου στο ποστο! καλη αναρρωση και καλη συνεχεια!!! :P
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ,ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ....ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ... ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ :P
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα σας!!

Όπως πάντα οι δημοσιευσεις του φίλου Σόλωνα με άρωμα σιδερένιας!! :D
Φαντάζομαι ανεπανάληπτες φασεις!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το κυνήγι της χειμερινής φάσσσας ξεκινα και για μενα με την λήξη του ενδημικού, αν και έχω χάσει τα πουλιά ελπίζω ότι τα τερτίπια του καιρού θα με βοηθήσουν να τα βρώ ξανά...
Σιδερενια να ειναι και η Λουση φιλε μου , και όπως πολύ σωστα είπες έχει Θεο και βλέπει!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Nikos έγραψε:Καλημέρα σας!!

Όπως πάντα οι δημοσιευσεις του φίλου Σόλωνα με άρωμα σιδερένιας!! :D
Φαντάζομαι ανεπανάληπτες φασεις!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το κυνήγι της χειμερινής φάσσσας ξεκινα και για μενα με την λήξη του ενδημικού, αν και έχω χάσει τα πουλιά ελπίζω ότι τα τερτίπια του καιρού θα με βοηθήσουν να τα βρώ ξανά...
Σιδερενια να ειναι και η Λουση φιλε μου , και όπως πολύ σωστα είπες έχει Θεο και βλέπει!!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

ΚΑΘΕ ΚΑΡΠΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΣΚΟΛΟ ΘΗΡΑΜΑ...ΟΠΩΣ Η ΦΑΣΣΑ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ :P

ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΛΗΤΙΚΗΣ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αυτό θα πεί 'ψαγμένος' κυνηγός, πολύ καλή και λεπτομερής δουλειά Σόλωνα !!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Φίλε Σόλωνα με αφορμή το δικό σου ποστ , κατι που πρόσεξα ειναι οτι στα 4 πουλιά που κτύπησα ως τωρα(τυχαια, οχι σε ποστο) πρόσεξα ότι ετρωγαν μόνο σταφύλι και βίκο αυτο η αλήθεια με παραξένεψε...
ισως να είναι λόγω του καιρού, δεν ξερω να το εξηγήσω, αλλες φορες έβρισκα βαλανια, ελιες , φετος τίποτα!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Nikos έγραψε:Φίλε Σόλωνα με αφορμή το δικό σου ποστ , κατι που πρόσεξα ειναι οτι στα 4 πουλιά που κτύπησα ως τωρα(τυχαια, οχι σε ποστο) πρόσεξα ότι ετρωγαν μόνο σταφύλι και βίκο αυτο η αλήθεια με παραξένεψε...
ισως να είναι λόγω του καιρού, δεν ξερω να το εξηγήσω, αλλες φορες έβρισκα βαλανια, ελιες , φετος τίποτα!
απλα ετυχε στα πουλια που επεξες φιλε Νικο τη συγκεκριμενη μερα να εφαε σταφυλι. ειδικα ο βικος αρεσκει τους πολλα!! εξαρτατε που τη περιοχη!! εγω ως τωρα φετος επεζα πουλια που το στηθος τους ηταν γεματο ελιες! προχτες ειχαν και βαλανια!! το βαλανι τωρα εψηθηκε !!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

admin έγραψε:Αυτό θα πεί 'ψαγμένος' κυνηγός, πολύ καλή και λεπτομερής δουλειά Σόλωνα !!
ΑΡΙΣΤΕ...ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :D

ΕΧΕΙΣ ΠΜ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”