ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ....ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?canastas έγραψε:Από τι φαίνεται δουλεύει μια χάρα το Fair κ. Σόλων....
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ....ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ!!!stavros p έγραψε:ωραίος ο φίλος ο Beretta.τέλειο ΚΥΝΗΓΙ.φανταζουμε που επιες σπιτη εθωρες παντού φασσες![]()
Ακόμα κ. Σόλων υπάρχει το οικονομικό κομμάτι που μας δυσκολεύειSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ....ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?canastas έγραψε:Από τι φαίνεται δουλεύει μια χάρα το Fair κ. Σόλων....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.canastas έγραψε:Ακόμα κ. Σόλων υπάρχει το οικονομικό κομμάτι που μας δυσκολεύειSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ....ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?canastas έγραψε:Από τι φαίνεται δουλεύει μια χάρα το Fair κ. Σόλων....
ΝΑΙ ΤΑΣΟ,ΤΑ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΩ ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ...ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ,Η ΦΑΣΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑΥΘΥΝΣΗ.kanaris έγραψε:Συγχαρητήρια φιλε Σολωνα!χρησιμοποιεις και τα σκυλια σου στις φασσες τον χειμωνα?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΝΗΓΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:μπραβο φιλε σολωνα!!
κι εγω πηγα πολυ καλα εχτες!! πηρα 9 φασσες και εχασα και 2 !!!! απολαυστικη κυριακη!!!
φυσικα ξερουμε οτι δεν μπορει να ειναι παντα ετσι οι εξορμησεις μας αλλα θα εχουμε κι αλλες σαν κι αυτες!!!
ευχαριστω σολωνα μου!! η λουση πως τα παει τωρα??? ολα καλα??SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΝΗΓΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ!!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:μπραβο φιλε σολωνα!!
κι εγω πηγα πολυ καλα εχτες!! πηρα 9 φασσες και εχασα και 2 !!!! απολαυστικη κυριακη!!!
φυσικα ξερουμε οτι δεν μπορει να ειναι παντα ετσι οι εξορμησεις μας αλλα θα εχουμε κι αλλες σαν κι αυτες!!!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ