φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
editor
Full Member

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από editor »

XS^PRESTIGE έγραψε:ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ή ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ(OLYMPIA,VICTORY,RC,SAGA,EXTRA,RIO, .........) ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ (BROWNING,BERETTA,MIROKU,WINCHESTER,BLASER,PERAZZI,MAROCCHI,.......) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΔΙΕΣ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ.
Φίλε xs prestige αυτό που λες προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε όσο πιο πολύ γίνεται. αν προσέξεις στη τελευταία έκδοση κάναμε ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο για τις ταχύτητες των φυσιγγίων με την εταιρεία olympia που θα βοηθήσει αρκετούς όταν το διαβάσουν. επίσης σε παλαιότερα τεύχη είχαμε παρουσιάσει και ένα πολύ ωραίο πείραμα που μπορεί να κάνει ο καθένας για να βρεί το φυσίγγι που του δίνει τη καλύτερη συγκέντρωση και διασπορά σκαγιών χωρίς πολλά διακενά με το όπλο του. Όπως και να χει τέτοιου είδους πληροφορίες πρέπει σίγουρα να δίνονται στους κύπριους κυνηγούς όπως σωστά λες, αλλά πρέπει να έχεις και το κατάλληλο άτομο για να σου τις δώσει που είναι γνώστης του αντικειμένου.
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙROKU ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18,5 ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚΑΡΙΣΜΑ 5-3 ΤΙ ΦΥΣΙΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
Mr. F3
Full Member

Δημοσίευση από Mr. F3 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙROKU ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18,5 ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΣΟΚΑΡΙΣΜΑ 5-3 ΤΙ ΦΥΣΙΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
Φιλε οταν δουλευα το Browning στις φασσες το καλοκαιρι χρησιμοποιουσα την Nobel Sport Speed 34gr. No6 μετα τις 8-30, σε ζεστη και ηλιο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα σε μακρινες αποστασεις που ειναι και το ατου αυτου του φυσιγγιου.

Για το πρωι ειναι μια πονεμενη ιστορια, και γενικα τα φυσιγγια πανω σε Browning Miroku ειναι μια πονεμενη ιστορια, ακομα και οι περισσοτεροι κατοχοι τους για χρονια τωρα καθε λιγο και λιγακι ψαχνονται για φυσιγγια
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

Mr. F3 έγραψε:και γενικα τα φυσιγγια πανω σε Browning Miroku ειναι μια πονεμενη ιστορια,
ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετιο για τα μιροκου και τα πραουνινκ.εκτος για καπια με διευριμενο αυλο που λεγουν οτι θελουν γραμαρια για να εινα οκ, οι κατοχοι των εν λογω οπλων φημηζονται
οτι τα οπλα τους δεν ειναι ιδιοτροπα στα φυσιγκια ενω πολλα παραπονα στο συγκεκριμενο θεμα ακουσα για τα μπερεττα, τελικα μηπως το θεμα φυσιγκι εχει να κανη και με την ψυχολογια μας εχτος απο τις γνωστες παραμετρους?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

BECCACCIA έγραψε:
Mr. F3 έγραψε:και γενικα τα φυσιγγια πανω σε Browning Miroku ειναι μια πονεμενη ιστορια,
ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετιο για τα μιροκου και τα πραουνινκ.εκτος για καπια με διευριμενο αυλο που λεγουν οτι θελουν γραμαρια για να εινα οκ, οι κατοχοι των εν λογω οπλων φημηζονται
οτι τα οπλα τους δεν ειναι ιδιοτροπα στα φυσιγκια ενω πολλα παραπονα στο συγκεκριμενο θεμα ακουσα για τα μπερεττα, τελικα μηπως το θεμα φυσιγκι εχει να κανη και με την ψυχολογια μας εχτος απο τις γνωστες παραμετρους?
εγώ κυνηγάω με browning gts τα τελευταία 10 χρόνια και ποτέ δέν προβληματίστηκα με το τι θα παίξω εν αντιθέτος με άλλα όπλα που είχα αυτό παίζει άνετα όλα τα φυσίγγια .Τα αποτελαίσματα έχουν να κάνουν και με την υγρασία αλλά σαν όπλο καθόλου ιδιότροπο
Προσέχουμε...για να έχουμε
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

τις περισσοτερς φορες δεν φτενε τα φυσιγκια αλλα το κοντακκι

αμαν δεν στελλει τα πολλα σκαγια εκυ που σημαδευεις και ισια που πιαννει ενα σκαγι το θηραμα ...φυφτεριζεις τραυματιζεις ,χαννεις......αρα καλο κοντακκι στα μετρα μας και εξικωση εκπεδευση στο σκοπευτηριο και φυσικα στα θηραματα.το πολλυ πηραμα με τα φυσιγκια επισεις επιρεαζει αρνιτηκα
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

εχω και browning και mirokυ και beretta. σε γενικες γραμμες τα 2 προτα ειναι πιο ιδιοτροπα σε φυσσιγια αλλα αν πετιχεις το φυσιγγιο που θελει πραγματικα παιζει μονο του. Τα beretta ειναι πιο κοντα στο μεσο ορο και συμβιβαζονται πιο ευκολα με τα φισιγγια αλλα πιο δυσκολα βρισκεις φισσιγιο που να τους καθετε οσο καλα οσο αυτα που μπορεις να βρεις στα browning (αν τα βρεις φυσικα)...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

NIKOLAS έγραψε:τις περισσοτερς φορες δεν φτενε τα φυσιγκια αλλα το κοντακκι

αμαν δεν στελλει τα πολλα σκαγια εκυ που σημαδευεις και ισια που πιαννει ενα σκαγι το θηραμα ...φυφτεριζεις τραυματιζεις ,χαννεις......αρα καλο κοντακκι στα μετρα μας και εξικωση εκπεδευση στο σκοπευτηριο και φυσικα στα θηραματα.το πολλυ πηραμα με τα φυσιγκια επισεις επιρεαζει αρνιτηκα
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟΛΑ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, 2-3 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΣΤΟΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ!!!
Mr. F3
Full Member

Δημοσίευση από Mr. F3 »

Καλα ρε παιδια αφου "ολοι" ειναι ευχαριστημενοι με τα Browning Miroku προτεινεται στον ανθρωπο κανενα φυσιγγι να δοκιμασει για να μας πει τη γνωμη του.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Αν διαβασει τα προηγουμενα threats θα βρει πολλες απαντησεις......
The best there is
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”