ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Phinix »

ρε παιδες

εκινηθικε καμια σημερα?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

Phinix έγραψε:ρε παιδες

εκινηθικε καμια σημερα?

5 τσικλες..λια πουλια
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Laurona έγραψε:Τοσα τις πηρα και εγω απο καταδτημσ στην λεμεσο.
43 την κασια σε 9αρι.

Ανασταση με τοτσιοκ την ριχνεις..?
Δινει καλες βολες με τπ πενταρι στην τσικλα η να ριξω το τσιοκ στο 4 για να μην εχω κενα λογω των 24 γραμμαριων?
Φίλε να σου πω... Το πεντάρι είναι πάρα πολυ καλό για τη συγκεκριμένη χαρτούτσια! Αλλά εγω έχω 4-2 πάνω, εξωτερικά τσοκ της beretta! Το όπλο μ είναι breda vega lusso30" και με τα τσοκ φκαίνει 30.5"
Ο λόγος που το έχω 4 κ όχι 5 είναι επειδή παίζω πολλά την scatter31 η οποία μου προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά στο ξέφωτο δεν έχω καθόλου απώλειες!! Ενώ αν είχα 5 πάνω (μόνο ο διαςπορέας) δημιουργά μεγάλα κενά! Το δοκίμασα κ στο περτίτζι πέρσυ με την rc διασπορέα 7νο. Με άθλια αποτελέσματα(δλδ δεν φταίνε οι χαρτούτσιες αλλά ο συνδιασμός τσοκ-χαρτούτσια.) Κ στην δεύτερη έχω την ιλιόνα 32 τάππα! Εξίσου ΤΕΛΕΙΟ φυσίγγι για όλες τις ώρες.. Γι'αυτό προςωπικά δεν χρειάζομαι την 24 σκητ αλλα αντιθέτως την τραπ 24 πάστο φκιολί που τες κατεβάζει μεσούρανα! :)
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

cyprohunter εχεις ΠΜ
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Sergios »

kyriakos304 έγραψε:
πανικος έγραψε:Xθες καλα τα πηγα κινηθηκαν πουλια.σημερα εξορμησα στην περιοχη κρεβατι του παναη αφου πλακωθηκα στο οιμοπνευμσ ψες :lol:αποψε αφου διαλεξσ τις πασιοκολες θα γινουν σουπα για ανακουφιση του στομαχου ;)

Ιου Πανίκκο είσαι πολλα χώρκατος.
Εσύ και ο Σερκης νεκατώνεται τα στομάχια μας με τα ποστ σας.
Rennie και το στομάχι ηρεμεί :lol: χεχεχε.....τωρά που τες είδα ενεκατόθηκε και το δικό μου στομάχι....πόσες να φάω.... :D :D :D :D
fillandos
Full Member

Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από fillandos »

11 τζικλες στο τζιταστρο στα μανδρια με rc s4 33gr πρασινη ολες σεκκες τελειο φυσιγγιο :D
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

αυριο οσοι πατε σε καθημερινες θα φορτωθειτε τζικλες.υπολογιζω αποψε να τσακρουν ολη νυχτα αυριο πρωι στο ποστο.εχει απο την τριτη να παω αλλα αυριο θα εχει καλες αφιξεις νομιζω ;) θα ερχονται με τζικλολεωφορεια τζικλο αεροπλανα τζικλο αυτοκινητα και τζικλομοτορες.τσι τσι.................
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

πανικος έγραψε:αυριο οσοι πατε σε καθημερινες θα φορτωθειτε τζικλες.υπολογιζω αποψε να τσακρουν ολη νυχτα αυριο πρωι στο ποστο.εχει απο την τριτη να παω αλλα αυριο θα εχει καλες αφιξεις νομιζω ;) θα ερχονται με τζικλολεωφορεια τζικλο αεροπλανα τζικλο αυτοκινητα και τζικλομοτορες.τσι τσι.................
Αν δεν είναι αύριο, θα είναι το Σάββατοκυρίακο. Προσπαθώ να διαβάσω και γω κάποια σημάδια κύριε Πανίκκο και όλα λένε για μπασίματα τούτο το τριήμερο.. Άτε να δούμε!!!
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?annotation ... _KfRv-ISyg[/youtube]

κάποιοι είχαν απορίες για την συγκεκριμένη τσίκλα .
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

κανενα νεο στο μετωπο????????

ακουσε κανενας αν εβαλε λια πουλια???

παντος ημιορινα λευκωσιας τη τεταρτη ηταν μειωμενες και οσες ειχε ηταν μεσουρανες για καποιο λογο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”