ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Μετα απο ενα διωρο εντονης και επιμονης ιχνηλασιας ηρθε η καρπωση..φυσσιγγιο golden wing καιρος αστατος με ανεμους 3-4 μποφορ ΒΑ ως Α υγρασια εδαφους 65-70%..
http://youtu.be/SFBBWC5SPY8
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://youtu.be/SFBBWC5SPY8
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- andreasana210326
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

- kypros
Σαμπος τζε ηταν αλλη χρονια σημερα. Εβρεξε και εβλαστησαν!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Ολα μια χαρα ναν καλα ο Δημητρης εχτος π λαους βλεπει κ τους κουφους χαμε..το ωραιο εδωσα τ το φουσιεκκι κ λαλω τ για να τον παιξεις στην μονη οπως ετυχε ξανα..τελικα επηε πας την φινα..εφκσλε με φωτο π την κρατω για να φανει το μεγεθος..1,5 μ περιπου ειχαμε εφτζιες..να μπει κ το βιντεο να δειτε
-
- Full Member
Εβρεξε και εσαντανοθηκαν αλοπως, ηταν μαθημενες με το ηλιουι!!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
-
- Full Member
-
- Full Member
Η κυνηγετική μας σήμερα εξόρμηση μας επιφύλαξε στιγμές ανεπανάληπτες. Μετά την βραδινή βροχή πιστεύαμε ότι σημερα θα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και θα βρίσκαμε το πολυπόθητο λαγό. Ξεκινήσαμε οι τρεις φιλοι της παρεας εγώ , ο κουμπάρος μου ο Κουλης και ο Σταυρος. Στη πρωτη μια ωρα δεν βρήκαμε κάποια δυνατή μαλακή και κάπου απογοητευτήκαμε. Σε κάποια στιγμή ο αρχηγός της ομάδας μας είπε ότι τούτη η λαξια που βρισκόμαστε τώρα το λαο εν τω κάμνει εξικει.!! Σαν από θαύμα τα σκυλιά άρχισαν την μαλαή. Ο Κουλης αμέσως μας ειπε ότι εδάμε τούτος ρε κοπέλια προσέχετε. Εγω ημουν κατω ,ο Κουλης με τα σκυλιά στη μέση και ο Σταυρος ποιο πάνω. Η απόσταση μεταξύ μας ηταν 15-20μ. Σε καποια στιγμή, κατω από μια δόμη τα σκυλιά τον εντόπισαν και ο λαγός πετάχτηκε και επήρε πορεία πείσω μας. Εγώ δεν τον ειχα ξεκαθαρίσει οπτικά, σαν μια οπτασία ήταν , ένα τέλειο καμουφλάζ με τις ξησταρκές το χρώμα του τριχώματος του , τον πυροβόλησα στα 8-10μ χωρίς σίγουρη σκόπευση οπότε αστόχησα και στη συνέχεια του έριξα την δεύτερη στα 15μ πριν μπει μεσα στις πυκνές ξησταριες. Φαίνεται ότι η βολή ηταν χαμηλή και κτυπήθηκε κάτω χαμηλά στα πόδια.. Ο φίλος ο Κουλης δεν έριξε διότι μια στιγμή που τον ειδε ημουν εγώ στη ευθεία. Τρέξαμε στο σημείο που χάθηκε στις ξησταριες και ο Σταυρος ετρεξε και αυτός πεισω να τον προλάβει. Και πράγματι μετα από 3-4 δευτερόλεπτα ακούστηκε ενας πυροβολισμός. Ο λαγός κτυπήθηκε από απόσταση 5-6μ στο κεφαλι οπου διαλύθηκε. Φαίνεται ο λαγός ελαφρώς κτυπημένος δεν ανεπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ετσι τον πρόλαβε ο Σταυρος. Αφου διασκεδάσαμε την επιτυχία μας ειπαμε να συνεχίσουμε ακομη λίγο. Στη συνέχεια αποφασισαμε να ψηλώσουμε και να παρουμε την άλλη πλευρα του βουνου για να επιστρέψουμε πείσω. Αλλοστε καρπωθήκαμε το λαγό και είμαστε ευχαριστημένοι. Μετα από 30 λεπτά περιπου σε κατι σκαμματα πριν την κορυφή, σε ένα κουπωμα με 5-6 μοσφιλιες τα σκυλια εντόπισαν μια εντονη μαλαή. Αμέσως πήραμε τις θεσεις μας και περιμέναμε. Τα σκυλια πανω κατω στο ιδιο σημειο 50 τετραγωνικά μέτρα επήγενα τριφτοί. Να μην τα πολυλογώ είμαστε εκει σχεδον μια ωρα με το ρολοi¨. Μα είναι δυνατόν να δάμε ακόμα τουτος είπαμε…. Και φαπ επεταχτηκε ο άτιμος Από κοντά στο Κούλη και επηρε το ανήφορο προς το Σταυρο που ηταν στην πορεία του λαγου, εγώ ημουν ποιο ψηλά στα σκασματα οπου έλεγχα την περιοχή. Τοτε ο Κούλης τον αφησε να ανοίξει λίγο από τον σκύλο που τον ετρεξε από πείσω και του κόλλησε μια βολή που ηταν ουλη δική του, ο λαος εκανε τρεις τούμπες και το έπιασαν τα σκυλιά, Η χαρα μας απερίγραπτη. Από εκέινη την στιγμή πηραμε πορεία κατευθείαν στο αυτοκίνητο, Δεν υπήρχε λόγος να καρπωθούμε άλλο θήραμα, ειμαστε πλήρως ικανοποιημένοι, άλλωστε το κυνήγι για εμας είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα και ετσι μόνο την βλέπουμε.…….Μακαρι να είμαστε πάντα υγιείς για να μπορούμε να περπατούμε ακόμη και αν δεν καρπωνόμαστε θήραμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ε καλα αφισμας να πνασουμε και λιο , τωρα εκατσα. εφιρτικες με την φωτογραφια που τον κρατας και κλονετουν μες τα χερια σου και εκαμνες χαρα.axerkwtis έγραψε:Ολα μια χαρα ναν καλα ο Δημητρης εχτος π λαους βλεπει κ τους κουφους χαμε..το ωραιο εδωσα τ το φουσιεκκι κ λαλω τ για να τον παιξεις στην μονη οπως ετυχε ξανα..τελικα επηε πας την φινα..εφκσλε με φωτο π την κρατω για να φανει το μεγεθος..1,5 μ περιπου ειχαμε εφτζιες..να μπει κ το βιντεο να δειτε

- andreasana210326
ευτυχως εμεις δεν ειχαμε αλλη συναντηση με φινα εκτος απο τη πρωτη κυριακη.....η οποια καθοτανε διπλα ακριβως απο ενα παλιο πηγαδι που ακομα βγαζουνε νερο με τη συκλα για τα αιγοπροβατα. εχω τις φωτο αλλα δεν τις εχω βαλει.
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Παναγια μ εν ειχε ετσι πραμα..να τρεμρι κ να κλωνεται..εν π τουτες π εν κλωτσας..υποψη κοπελια ειμαι 183..υπολογιστε την