ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από πανικος »

Phinix έγραψε:
GRIGORIS έγραψε:ενώ τα ίχνη της αλεπούς τα συναντάς παντού!! Ελπίζω να γίνει κάτι με την αλεπού το συντομότερο δυνατό!!
Ρε φιλε, πρεπει να κουτουλλα ο ενας παστον αλλο που την βηασηνη τους να καμουν κατι για την αλεπου

τζιε για να δεις, καποιος εννα πεταχτει δαμε να πει....μα τζιε μου τζιε μα, μα, τα πλασματα (οι αναρμοδιοι) προσπαθουν και δουλευουν, και και και και πελλαρες

ουτε εννα γινει κατι
κουτουλλουν πρωτα για τους αλουπους υστερα για τους γνωστους της νυχτας για την εξολοθρευση ποντικας και κορακοειδων για αυτο και δεν γινεται κατι εν ζαλισμενοι συνεχεια κουτουλλα κουτουλλα :shock:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Εμείς έκτες μονό ιχνηλασία τσιβικαρης χασιμιος! 1 μπεκάτσα επεταχτικεν την ώρα που ήταν ανοικτό το όπλο λόγο γκρεμού και μια που έφυαν τα μισά φτερά της και πάει κομα! Αν είχα ένα πουλοσκυλλο έκτες ήταν να απολαυσο φερμες τελικά 2 περδίκια 1 φασσα και 3 τσίκλες! Και που 1 κίτρινη στους άλλους 2 της παρέας που έκαμναν πελαρες μες την παγανια και έφυαν μας η μπεκάτσες! :evil: :evil: :evil:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Εχτές ήταν μια νευρική μερα γεμάτο καλλιτζια :evil: παρόλο που είχα σχετικά καλό αποτελεσμα
Το πρωί εσταθικαμε με το θείο μου κανένα 45λεπτο ένα τόπο για καμία πικατσα τζε καμία τζικλα
Έπαιξε ο θείος μου μια τζε έπαιξα τζε γω 2 τζικλες τζε εππεσαν μες τον βατο :evil:
Μετά επαρπατισαμεν νακκο μες τον ποταμό έπαιξε αλλι μια ο θείος μου τζε εφιαν μας άλλο τρεις η μια καλλιτζιμιαλο :evil:
Ύστερα επιαμεν στην παπουτσα για περτικους επιασεν 2 εγώ τπτ
Περτιτζια πολλά αλλά εν εκοφκουνταν μες τες λατζιες
Μετά κατά το μεσομερι αλλι πανιά για περτικο έπαιξα ένα τζε εβουρουν τον 200 m κουτσοφτερο αλλά ηβρα τον τελικά ;-) τζε έπιασε ο σιηλλος νου παρέα αλλονα κουτσοφτερο
Έπειτα ακολούθησαν 4 καλλιτζα εκ των οποίων τα 2 ήταν πολλά μιαλα :-( :evil:
Το δειλις τζιταστρο 4τζικλες τζε μια κουτσοφτερη με πολλά καλλιτζια φυσικά :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

marinos.a έγραψε:και κατι απο μενα
vlcsnap-2013-12-02-08h47m34s63.png
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ..ΜΑΡΙΝΟ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Πολλα ωραία μέρα εχτές παιδιά μου έπαιξα την πρώτη μου φραγκολινα στα κυνηγια μου.Έπαιξα και 5 τσίκλες στο ξεφοτο και πολλα καλλιτζια ......
Οι υπόλοιποι παρέα μου πήρε 3 περδικια..
ΤΟ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΗΧΑΝΟΥΘΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Βρεχει κοπελια εννα βλαστησουν λαοι αραγε;
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

giorgos80 έγραψε:Βρεχει κοπελια εννα βλαστησουν λαοι αραγε;
Εν πολλά τα σπερμένα τα χωράφκια πλέον, καθόλου παράξενο να βλαστήσουν καλές σοδειές λαγών. :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

υπάρχει καμια ανταπόκριση από το μέτωπο
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

1 ορτυκι σημερα ρε παιδες, και ενα τεραστειο καλλιτζι απο τον πατερα μου σε ενα περδικι.....απο εκει και περα,,,, το απολυτο μηδεν σε παραδοσιακο λαγοτοπο, μαλαες μηδαμινες, τα περδικια με IQ 200 τα οποια με ενα πεταγμα βρε8ουνται μεσα στην απαγορευμενη , εριξα ενα φυσιγγιο στο ορτυκι και το πηρα. οπου παμε οι τοποι ειναι περπατημενοι, πατημενοι, τρυπες απο αλουπους παντου, και ιχνη απο λαγο που8ενα. Μας εμεινε τουλαχιστον ο κα8αρος αερας και ο περιπατος. τζικλες ειδα καμια δεκαρια, ωσπου περνουν οι μερες λιγοστευουν, ελπιζω με το καιρο που ερχεται να μπουν λιγα πουλια να διασκεδασουμε.
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Apo endimiko miden simera oute apo makria den eidame eftihos pexame 10 tzikles sto xefoto to proei (apo kinito)
dont shoot fast...shoot good
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”