ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (CHEMTRAILS)
- Savvas
- Full Member
Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (CHEMTRAILS)
Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι γίνονται αεροψεκασμοί στην Κύπρο και μάλιστα φέτος σε μεγάλη έκταση. Επίσης, πιστεύω ότι "κάποιοι" ξέρουν απλά είτε δεν τους συμφέρει να μιλήσουν, είτε δεν μπορούν να αντισταθούν στις πιέσεις. Αν δεν κάμνω λάθος οι chemtrails σε γενικές γραμμές επιτρέπονται.
Όταν το 2010 καλεστήκαν οι Βρετανικές Βάσεις στην Βουλή για να τοποθετηθούν ούτε καν πήγαν, υποστηρίζοντας απλώς ότι δεν συμμετέχουν στο αμερικάνικο πρόγραμμα ελέγχου των κλιματολογικών συνθηκών. Όσο για τις μελέτες της ατμοσφαιρικής σύστασης είναι πολύ εύκολο να γίνουν, αν και νομίζω ότι το Τμήμα Περιβάλλοντος ήδη κάνει, απλά δεν τις δημοσιεύουν.
Θα ήταν καλό να γίνει μία κρούση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών το οποίο στο παρελθόν είχε ανακινήσει το συγκεκριμένο θέμα. Έιχε οργανώσει και εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ακρωτήρι αν δεν κάμνω λάθος.
Πάντως κάποιες αεροφωτογραφίες στις 29 Νοεμβρίου 2013 που δείχνουν την διαφορά της ατμόσφαιρας και ειδικότερα στο νότιο μέρος της Κύπρου είναι πολύ τρομακτικές, όχι μόνο για μας αλλά και για το μέλλον των παιδιών μας.
Όταν το 2010 καλεστήκαν οι Βρετανικές Βάσεις στην Βουλή για να τοποθετηθούν ούτε καν πήγαν, υποστηρίζοντας απλώς ότι δεν συμμετέχουν στο αμερικάνικο πρόγραμμα ελέγχου των κλιματολογικών συνθηκών. Όσο για τις μελέτες της ατμοσφαιρικής σύστασης είναι πολύ εύκολο να γίνουν, αν και νομίζω ότι το Τμήμα Περιβάλλοντος ήδη κάνει, απλά δεν τις δημοσιεύουν.
Θα ήταν καλό να γίνει μία κρούση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών το οποίο στο παρελθόν είχε ανακινήσει το συγκεκριμένο θέμα. Έιχε οργανώσει και εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ακρωτήρι αν δεν κάμνω λάθος.
Πάντως κάποιες αεροφωτογραφίες στις 29 Νοεμβρίου 2013 που δείχνουν την διαφορά της ατμόσφαιρας και ειδικότερα στο νότιο μέρος της Κύπρου είναι πολύ τρομακτικές, όχι μόνο για μας αλλά και για το μέλλον των παιδιών μας.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- ANTROS BREDA
- Laurona
Το οτι ειμαστε απο τις πρωτες χωρες της Ευρωπης στα κρουσματα τις αναθεματισμενης αρρωστιας νομιζετε οτι δεν εχει σχεση μετους ψεκασμους?
Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα αυτες τις γραμμες πριν 25 χρονια που τις εβλεπα και ρωτουσα τον παππου μου να μου πει τι ειναι και αυτος, μου ελεγε οτι ειναι τα καυσιμα των αεροπλανων.
Δεν ειναι τωρα που ξεκινησε αυτοτο κακο.
Και πιστευω οτι δεν εχει να κανει τοσο με τον ελεγχο των καιρικων συνθηκων οσο με τα τεραστια τραστ των φαρμακοβιομηχανιων.
Αρωστοντας τον κοσμο, σημαινει οτι ΔΙΟΙΚΑΣ και εχεις ΕΙΣΡΟΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα αυτες τις γραμμες πριν 25 χρονια που τις εβλεπα και ρωτουσα τον παππου μου να μου πει τι ειναι και αυτος, μου ελεγε οτι ειναι τα καυσιμα των αεροπλανων.
Δεν ειναι τωρα που ξεκινησε αυτοτο κακο.
Και πιστευω οτι δεν εχει να κανει τοσο με τον ελεγχο των καιρικων συνθηκων οσο με τα τεραστια τραστ των φαρμακοβιομηχανιων.
Αρωστοντας τον κοσμο, σημαινει οτι ΔΙΟΙΚΑΣ και εχεις ΕΙΣΡΟΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Γιατρός
- Full Member
Eιδικά μετά το Chernobil είμαστε από τις πρώτες χώρεσ σε καρκίνο/κακοήθεια και προβλήματα θυροειδή αδένα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- ANTROS BREDA
ουλλα δειχνουν οτι μας ψεκαζουν κανονικα και με το νομο αλλα ¨φωνη βουοντος εν τη ερημου¨ κανενας εν ανοιγη το στομα του μονο οταν το πει το αγαπιμενο μας κομμα η ο αγαπημενος μας βουλευτης εννα αρκεψουμε να φοναζουμε! ωσ κυνηγοι πιστευκο ειμαστε ι πρωτη που πρεπει να φοναξουμε διοτη το κακο επαραπιε ειμαστε 2 φορες την ευδομαδα στα βουνα και λαλουμε οτι παμε στον καθαρο αερα ειναι πραγματη καθαρος???????????????
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Pathfinder
Η μονη περιπτωση να ακουστουν οι φωνες των κυνηγων στα ωτα των βολευτων μας ειναι παραμονες εκλογων να παραδοθουν 40-50 χιλιαδες εκλογικα βιβλιαρια να δουν την γλυκα.θα μου πεις τωρα εε και παρακατω τι θα γινει?μαλλον τιποτε, αφου αυτοι οι κυφηνες παλι θα εκλεγουν απο τα υπολοιπα τυφλα αρνια Κυπραιους. Ισως ομως ετσι ταρακουνηθουν καποιοι καρεκλοκενταυροι πολιτικαντζηδες και σκεφτουν κατι περισσοτερο απο τον εαυτουλη τους και τον παχουλο μισθο τους αφου θα ειναι ισως η πρωτη φορα στην ιστορια που θα γινει κατι τετοιο σε ετσι βαθμο.Ωσπου μενουμε απαθεις (οπως μια ζωη ) θα ειμαστε θεατες σε οτι αλλοξ αποφασιζουν για εμας ειτε αυτοι ειναι οι κυνηγοι η οποιονδηποτε αλλο κοινωνικο συνολο.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Savvas
- Full Member
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- Savvas
- Full Member
Το συγκεκριμένο φαινόμενο ήταν πολύ εμφανές ένα απόγευμα πριν λίγο καιρό δυτικά της Λεμεσού.
- Pathfinder
εχτες ημουν κυνηγι στις φασσες στην παφο.ο ουρανος κατα τις 730 το πρωι εγεμωσε ετοιμος να τα ριξει.αρχισαν τα νερουθκια κατα τις 830 ττικι ττοκο.κατα τις 10 σαν ηταν ακρα του ταφου σιωπη ακουσα αεροπλανο να πετα πολυ πιο πανω απο τα συννεφα.σε 1 ωρα ανοιξε ο ουρανος και καλοκαιριασε.Τυχαιο?Μπορει ναι μπορει και οχι.Οπως και να εχει το πραμα ο ουρανος ξαναγεμωσε και τα εριχνε ολη μερα ολη νυχτα.Ελυπηθυκε μας ο Θεος (μπορει και οι Εγγλεζοι
), να μοιρησει λιο χειμωνας.

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?