ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Μπεκάτσες...ακόμα και σε μέρη που δεν τις επερίμενες.
Χτύπησε 3 η παρέα, οι 2 από κατάξερα βουνά με πέτρες και καμένα....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πανικος Setter έγραψε:μπεκάτσες παντού :? :?
Σε τρεις καθαρόαιμους μπεκατσοτοπους χθες ούτε ίχνος :|
πιο μετά η ανάλυση λόγο δουλειάς
Πολλα ωραιος ο φασιανος σου! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ειπα να μεν χρησιμοποιω το τηλ στις εξορμησεις αλλα παλε...τουτη την φορα ηταν ο Πετρος ομως με την φωνη του γιατρου να καμνει διαγνωση..ηταν λιο πριν το ξεσηκωμα κ σε περιεργη φαση...
Για καρπωση δεν θα μιλησω..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φερμαριστή που το μισό μέτρο :evil: . Εθώρεν η μια την άλλη τζιαι ελάλουν που μέσα μου ΟΪ ΘΕΕ ΜΟΥ.Ο τόνος της φωνής μου επιτακτικός "ΟΧΙ, ΟΧΙ.... ΕΛΑ ΛΙΝΑ, ΕΛΑ ΛΙΝΑ" ΟΧΙ ΟΧΙ . Εκατάφερα την τζιαι ήρτεν κοντά μου, έπιασα την που το κολάνι του beeber να μεν την μουντάρει με την σιηπεθκιά τζιαι έπεξα την :evil: :evil: :evil: Δυνάμενον κτηνόν, ίσια που την εγλύτωσα, την κόρη μου. Ενδυμικό .............κτηνόν :evil:
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

mouzouris έγραψε:Φερμαριστή που το μισό μέτρο :evil: . Εθώρεν η μια την άλλη τζιαι ελάλουν που μέσα μου ΟΪ ΘΕΕ ΜΟΥ.Ο τόνος της φωνής μου επιτακτικός "ΟΧΙ, ΟΧΙ.... ΕΛΑ ΛΙΝΑ, ΕΛΑ ΛΙΝΑ" ΟΧΙ ΟΧΙ . Εκατάφερα την τζιαι ήρτεν κοντά μου, έπιασα την που το κολάνι του beeber να μεν την μουντάρει με την σιηπεθκιά τζιαι έπεξα την :evil: :evil: :evil: Δυνάμενον κτηνόν, ίσια που την εγλύτωσα, την κόρη μου. Ενδυμικό .............κτηνόν :evil:
Άτε ρε κοπέλια... Μα έτσι καιρό;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

και κατι απο μενα
vlcsnap-2013-12-02-08h47m34s63.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πινακας!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

kyriakos304 έγραψε:
mouzouris έγραψε:Φερμαριστή που το μισό μέτρο :evil: . Εθώρεν η μια την άλλη τζιαι ελάλουν που μέσα μου ΟΪ ΘΕΕ ΜΟΥ.Ο τόνος της φωνής μου επιτακτικός "ΟΧΙ, ΟΧΙ.... ΕΛΑ ΛΙΝΑ, ΕΛΑ ΛΙΝΑ" ΟΧΙ ΟΧΙ . Εκατάφερα την τζιαι ήρτεν κοντά μου, έπιασα την που το κολάνι του beeber να μεν την μουντάρει με την σιηπεθκιά τζιαι έπεξα την :evil: :evil: :evil: Δυνάμενον κτηνόν, ίσια που την εγλύτωσα, την κόρη μου. Ενδυμικό .............κτηνόν :evil:
Άτε ρε κοπέλια... Μα έτσι καιρό;

Η δεύτερη συνεχόμενη εξόρμηση που κουτουλώ πάνω τους :evil: Ως τζιαι πας το Τρόοδος ήβραμεν την :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Εκαμα ένα μήνα αποχή απο το Forum και είπα σήμερα να μπώ :lol: :lol: Μέχρι σήμερα τα πράγματα για το ενδημικό είναι μέτρια μέχρι άσχημα για το τριχοτό και πολύ καλά για το φτεροτό σύφωνα με τισ δικές μου εξορμίσεις!!!
Ειναι η δευτερη εξόρμισει που βρίσκουμε μισοφαγομένους λαγούς απο αλεπού. Σε μερικούς παραδωσιακούς κυνιγότόπους δεν βρίσκεις καθόλου ίχνη απο λαγό ενώ τα ίχνη της αλεπούς τα συναντάς παντού!! Ελπίζω να γίνει κάτι με την αλεπού το συντομότερο δυνατό!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

GRIGORIS έγραψε:ενώ τα ίχνη της αλεπούς τα συναντάς παντού!! Ελπίζω να γίνει κάτι με την αλεπού το συντομότερο δυνατό!!
Ρε φιλε, πρεπει να κουτουλλα ο ενας παστον αλλο που την βηασηνη τους να καμουν κατι για την αλεπου

τζιε για να δεις, καποιος εννα πεταχτει δαμε να πει....μα τζιε μου τζιε μα, μα, τα πλασματα (οι αναρμοδιοι) προσπαθουν και δουλευουν, και και και και πελλαρες

ουτε εννα γινει κατι
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”