ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απάντηση
RODOSTHENIS
Full Member

Re: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Aριστε μου, για όνομα του θεού η mlk sorry για την έκφραση εν κάνει που τους "αφηκαμεν" και "εκοντεψαν" και έκατσαν "πανο μας", τούτον έμεινε να μας παίξουν τζιόλας ,ηρτεν ο άθρωπος να "τραβησει" ένα video και με το ζόρι να τον παίξουν.Ελπίζω να "περασαμεν" όλοι καλά γιατι εγω περασα τελεια εκείνην την "εξομρισι".όσο για το πατέρα μου ήξερ τι έκαμεν gt ξέρει τι σημαίνει να σε παίξουν gt ακόμα έχει σκάγια στο "σωματου" από 2 παλιά περιστατικά που τον τραυμάτισαν, "γιαυτο" εφώναζεν στου mlks!!!!
Ο φίλος μας ο Δημητρης εχάθηκεν τέλεια !!!!!Εντωμεταξύ Αριστε προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες αλλα λέει μου ότι εν μεγάλες οι φωτογραφίες μου τι μπορώ να κάμω να τις ανεβάσω???????????
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Μίκρανε τες μεσ το office picture manager άνοιηε την με το πρόγραμμα διάλεξε το picture resize αι κάνε τες web small αλλά όταν τελειώσεις φύλαξε τες με άλο όνομα για να μην σου μικράνει το πρότυπο
Προσέχουμε...για να έχουμε
RODOSTHENIS
Full Member

Φιλε Αριστε αυτή είναι η εξόρμηση p θα ερχόσουν να παρεις πλανα ,αλλα τελικά είχες ραντεβού με το οδοντίατρο σου.Μιλάμε για πολλά πουλια .Αυτό μπορεί να το επιβεβαίωση ο Κώστας !!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
RODOSTHENIS
Full Member

!!!!!!!!
efaeenn to pistonakii!!!!!.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
RODOSTHENIS
Full Member

Τις θπολειπες θα τισ βαλω αυριο,τωρα πεζει ο Παναθινιακος!!!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Να σου βάλω και εγώ μια του φίλου σου του Δημήτρη
RODOSTHENIS
Full Member

Παρα πολύ ωραία οι φωτογραφία του φίλου Δημητρη, του εύχομαι ολόψυχα πάντα τέτοια και στο ενδημικό!!!!!!Να ανεωβασω και τις υπολυπες φωτογραφιες σημερα
RODOSTHENIS
Full Member

Kαι οι υπολοιπες φωτογραφιες απο τις τελευτεαις 10 μερες της τζικλας!!!!!!
RODOSTHENIS
Full Member

Εχουν μηνει ακόμα 2 φωτογραφιες από τι σφαγή και την τελυταία "εξομρησι" θα τις ανεβάσω μετά το Univarsity ..

Bye bye για την ωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Άλλαξε Nic name γίνε τσικλοκτόνος. Έλισες τες ώς την τελευταία μέρα εδίας τους αλύπητα αλλά υπάρχουν και κάτι Κυνηγοί οι οποίοι πέραν της κάρπωσης αρέσκη τους τσαι άλλη φάση όπως τα παιδιά της φώτο.
Ο εξ Αριστερών είναι ευσηνήδητος κυνηγός ο εκ των δεξιών ανερχόμενο ταλέντο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”