Σε ρωτησα γιατι σγην παφο τις βρηκα 250 σε ενα οπλουργο.μου φανηκαν λιο ακριβες.πηρα τελικα τις horizo για 130.ειχαν την ιδια αισθηση στο ποδι και με ενα ορθοπεδικο πατο σημπληρωθηκα.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Φίλε εξηγα μου που ειναι το εργαστηρι που επιδιορθωσες τ αρβυλα σε παρακαλώ!
ανθιμε, κατεβαινεις την Τσεριου προς λευκωσια. τερμα εχει ενα δυχαλι αριστερα που βγαινει στα φωτα. ενα στριψιμο πριν το δυχαλι αριστερα (ισως 2) ειναι ο δρομος και μπαινοντας ειναι στα αριστερα σου πριν τον Περγαμο με τα ειδη δωρων. κατι κιτρινες ταπελες πισω απο δεντρα. πηγα προ-περσι κατι beretta που ξεκολλησαν. ειλικρινα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα αλλα μπορει να ετυχε σε εμενα η κακοτεχνια. ετσι κι αλλιως ειχαν σκιστει και εκανα δοκιμη επισκευης για να μη μεινω μεσα στο βουνο απροοπτα. τελικα πηγα και πηρα αλλα τα ιδια.
[quoteανθιμε, κατεβαινεις την Τσεριου προς λευκωσια. τερμα εχει ενα δυχαλι αριστερα που βγαινει στα φωτα. ενα στριψιμο πριν το δυχαλι αριστερα (ισως 2) ειναι ο δρομος και μπαινοντας ειναι στα αριστερα σου πριν τον Περγαμο με τα ειδη δωρων. κατι κιτρινες ταπελες πισω απο δεντρα. πηγα προ-περσι κατι beretta που ξεκολλησαν. ειλικρινα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα αλλα μπορει να ετυχε σε εμενα η κακοτεχνια. ετσι κι αλλιως ειχαν σκιστει και εκανα δοκιμη επισκευης για να μη μεινω μεσα στο βουνο απροοπτα. τελικα πηγα και πηρα αλλα τα ιδια.
][/quote]
Να σε καλα φιλε !!! Θα τον δοκιμασω επειδη εχω 3 ζευγαρια που θελουν φτιαξιμο ( ειμαι σιδεροκαταλύτης)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!