ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
- APOLLON_1
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
θελω παρεεα για την κυριακη για να παμε γιατι ο φιλος μου εχει γενεκοδουλιες και δεν θα μπορει να παει αυτην την κυριακη αν θελει καπιος να παμε παρεα μαζι
EPANIEL POWER
-
- Full Member
Φετος για εμενα ειναι απο τις καλητερες χρονιες για περδικια.. Λευκωσια πηγα 3 κυριακες για τρασηλες και τζικλες και σηκωσα καμια 20ρκα ουλλα και ουλλα και πηρα 4 και 3 ο φιλος μου
Μα ο Μιχαλης ρε;APOLLON_1 έγραψε:θελω παρεεα για την κυριακη για να παμε γιατι ο φιλος μου εχει γενεκοδουλιες και δεν θα μπορει να παει αυτην την κυριακη αν θελει καπιος να παμε παρεα μαζι
- Anthimos
- Moderator
APOLLON_1 έγραψε:θελω παρεεα για την κυριακη για να παμε γιατι ο φιλος μου εχει γενεκοδουλιες και δεν θα μπορει να παει αυτην την κυριακη αν θελει καπιος να παμε παρεα μαζι
Τον καψούρη , αντι να τους πει " Κυριακη τζαι τετάρτη κομμενα τα τηλεφωνα ως τις 5 , επουλησεν τον φιλο του ρεε?????

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
Ξερεις πως ονομαζετε αυτος ο αθρωπος στα κυπριακα, που περιγραφεις?Anthimos έγραψε:APOLLON_1 έγραψε:θελω παρεεα για την κυριακη για να παμε γιατι ο φιλος μου εχει γενεκοδουλιες και δεν θα μπορει να παει αυτην την κυριακη αν θελει καπιος να παμε παρεα μαζι
Τον καψούρη , αντι να τους πει " Κυριακη τζαι τετάρτη κομμενα τα τηλεφωνα ως τις 5 , επουλησεν τον φιλο του ρεε?????

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Εν να καμω κ γω μιαν απουσια..βασικα επηα να φανω καλος κ εφα την..εσκεφτομουν να φερω κ τα μωρα μαζι μ αλλα εν θα αντεχω να παω λογω βουθκιων σε μεγαλα βαθη κ ξενυχτιου..οσοι φιλοι θελουν θαμαι σε γνωστο ΑΣΜΑΤοπωλειον
Πετρη μ συγνωμη ρε φιλε αλλα εχει κ την νυχτα τζινην!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πετρη μ συγνωμη ρε φιλε αλλα εχει κ την νυχτα τζινην!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
You're true!!!Πανικος Setter έγραψε:pussy faithful ?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Γιατρός
- Full Member
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Τρίχα από μ€&νί τραβά καράβι λέγαν στην Τροία
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- APOLLON_1
φιλε μου δωκε μεσα και εν εχει προβλημα τσε αιστα χαπουθκια για την αλλη ευτομαδα και ενα σου χρειαστουν

EPANIEL POWER
Παντως αν μου εκαμνε ετσι πουλημα ο γιατρος ηταν να τον διαγραψω