Athos 1978 έγραψε:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Athos 1978 έγραψε:Εχω δει ποLλα μα πάρα πολλα φυσίγγια με φουλ τσοκ να έχουν διασπορα μεγαλυτερη και απο I.C.
Ομως αυτές είναι προσωπικες εκτιμήσεις και τίποτε άλλο!!!
Εγώ συνήθως βλέπω το αντίθετο .
Αλλά τι να πούμε αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις και τίποτε άλλο.
Αντι να κάνετε ένα σχόλιο για το σεταπ που ανέφερα (αρνητικο ή θετικό) τα ισοπεδώσατε όλα και μάλιστα σε λάθος θέμα αναπτύσοντας τη choke-λογία που τελειωμό δεν έχει όπουδήποτε και απο αποιουσδήποτε γίνεται.
Κατα συνέπεια πάρτε ότι φυσίγγι θέλετε και το φουλ τσόκ είναι ΕΓΓΥΗΣΗ απόδοσης ... μας λέτε!!!
Ετσι ειναι αν έτσι νομίζετε αγαπητέ!!!
Η πράξη ΄'ομως λέει άλλα.
Καλησπέρα σας αλλα δυστηχώς και πάλι είστε εκτός θέματος.
Ξεκαθάρισα ότι το σεταπ δοκιμάστηκε σε ψηλωμένα πουλια στο καρτέρι και όχι σε τετ α τετ και απέδωσε σε οριακές αποστάσεις.Εκανα χρήση σφικτών τσοκ όπως έπρεπε σε τέτοιες βολές.Κυνηγώ 34 χρόνια ανελειπώς με τρεις γενιές πίσω απο μενα να με ξεστραβώνουν και δικαιούμαι να λέω και να ισχυριζομαι (χωρίς εγωισμούς) ότι προσδιορίζω σωστα τις αποστάσεις.Απο εκει και πέρα δεν έχει νόημα μια συζήτηση περί τσοκ και αποστάσεων οπου υπάρχουν άλλα τόπικ να συζητηθούν και έχει χυθεί πολύ μελάνη αλλα δεν εξαντλήθηκαν ακόμη.Εφόσον δεν έχετε κυνηγήσει με **/* τότε μην κρίνεται και μην τα ισοπεδώνεται όλα.
Προφανώς δεν σηκώνουμε όπλο στα 50 μ. αλλα στα 35~40 με Νο9/10 εγώ προσωπικα θέλω ακαριαία καταβολή.
Και προφανώς δεν έιχατε κανένα σχόλιο να κάνετε επι του σεταπ ουτε διορθωτικό ουτε συναινετικό ... αυτη ειναι η όλη ουσία.Αντιθέτως μας είπατε ότι .... , ότι και να έβαζα στο όπλο μου τα ίδια αποτελέσματα θα είχα.Αρα τι μας γράφεις για σεταπ κ.λ.π Κωνσταντίνε? Αυτο θα έπρεπε να πείτε ξεκάθαρα κι όχι να μου λέτε ότι δεν κατάλαβα.
Το αν κατάλαβα ή όχι αφήστε ...... κατάλαβα!!! και δεν συνεχίζω.
Κωνσταντίνε καλημέρα νομίζω δεν κατάλαβες τη έγραψα η ότι θέλεις καταλαβαίνεις .
Έγραψα δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πάθει ένα πουλί (τσίχλα) που θα βγει( τετα τετ )πχ 10 μέτρα και θα κτυπηθεί κέντρο με οτιδήποτε φυσίγγιο με φουλ τσόκ.
Προσωπικά δεν κυνήγησα ποτέ τσίχλα με τσιοκ **/ * και ούτε πρόκειται .
Για μένα το ( ηθικό ) είναι όταν τα πουλιά (τσίχλες ) ψηλοπετουν 50 μέτρα απλά δεν τα κτυπάς .[/quote]
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein