Ε σιγα ρε! Καμια δεκαρκα πουλακια ειναι, πηγα απλα λιγο το σουρουπο. Τζηκλες υπαρχουν παιδια μην απογοητευεστε, απλα θελουν ψαξημο. Εχει σημεια που υπαρχουν πολλες και ευτυχως αντιθετα με περσυ καμνουν και περασμαkanaris έγραψε:ο μεγαλος περιπατος του Κυπρου!!!(πετρου). ποσες ειναι ρε φιλε γιατι εχασα το μετρημα?
απο τον Φαρμακα και κατω ενω ως την κυριακη εκινουνταν ικανοποιητικα για τετοια εποχη, σημερα σχεδον τιποτε!!!νομιζω πρεπει να τις αποχαιρετησουμε και φετος σιγα-σιγα!!!ειναι η πρωτη μερα που ειμαι απαισιοδοξος.επισης κακοπετρια πολυ μιωμενες!
TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
- kypros
Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
"Υδου ει ρωδως υδου και τω ποιδειμα"Γιατρός έγραψε:Πηστεύο θα κατεβουν κε κατο στα πεδηνα
Της παιριμενουμαι
- Laurona
Ε Φανο μου εγω ειμαι ακομα δουλεια εσας σας εγυρισε..?:-)
Το πιδιμα ειναι με 2 γιοτα που γραφετε:-)
Τι θελεις τωρα δηλαδη να ερτει ο Αχερκωτης να σου το δειξει;-)
Τσ τσ τσ ανορθογραφοι
Τσ τσ τσ ανορθογραφοι

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Οι για το ονομα του θεου. Αλλο το πηδημα του Μιχαλη τζιε αλλο το τραππη'ι'μα της Ροδου!!!Laurona έγραψε:Ε Φανο μου εγω ειμαι ακομα δουλεια εσας σας εγυρισε..?:-)
Τσ τσ τσ ανορθογραφοι

TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ
Εφωναξετε μ;χρυσανθε μ το ενα εν με γιωτα το αλλο με παναγιωτα..!ελεγμενο π την εγκυκλοπαιδεια..
Οσο για την τεχνη του αππηημστος εν οπως το παιχνιδι αππησε ο καμηλος κ εκαμε λιγκρι..
Κ μεν πειραζετε τον Ροδο μ εν θα αφησει τζικλες αν υον θυμωσετε..
Μηνυμα απο φιλη...εχγω γκαντι γκαβλες..!!!
Φανο ερκεσαι να παμεν;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οσο για την τεχνη του αππηημστος εν οπως το παιχνιδι αππησε ο καμηλος κ εκαμε λιγκρι..
Φανο ερκεσαι να παμεν;
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kanaris
- Full Member
γιατρε, ετσι οπως εμφανιστηκες σημερα (avandar)νομιζω θελεις να μας πεις το εξης: δαιν μπωρο να απωφασεισο πειω ινε τω κηρειαρχω μου ματη κε γηαφτω λαιο τα δηκα μου! αιπαιτηχα το???Γιατρός έγραψε:Πηστεύο θα κατεβουν κε κατο στα πεδηνα
Της παιριμενουμαι

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Γιατρός
- Full Member
axerkwtis έγραψε:Εφωναξετε μ;χρυσανθε μ το ενα εν με γιωτα το αλλο με παναγιωτα..!ελεγμενο π την εγκυκλοπαιδεια..
Φανο ερκεσαι να παμεν;
Τωρα το ειδα γα...τα

-
- Full Member
Re:
Φιλούι μου δεν βάλλω τις τζίκλες ουτε για να κιστίσω κανένα ούτε άλλης χρονιάς είναι. Τις βάλλο για να αναπτερώνω το ιθικό σας και να μεν απογοητεύεσται!! Πουλία έσχει αλλα τόπους τόπους!!!!Pathfinder έγραψε:Ρε φιλε Ροδο αρεσκου μου οι φωτογραφιες σου πολλα!!!για εισαι πολλα σιηπετταρης για πολλα σιηπετταρης ενα που τα τρια:).εν για να κιστουμε που τες βαλεις οξα εν αλλης χρονιας?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

- Pathfinder
Re: Re:
ξερω το ρε φιλε πως δεν ειναι για να μας κιστισεις....τουτο το τοπους τοπους ομως πινει πολυ νεροRODOSTHENIS έγραψε:Φιλούι μου δεν βάλλω τις τζίκλες ουτε για να κιστίσω κανένα ούτε άλλης χρονιάς είναι. Τις βάλλο για να αναπτερώνω το ιθικό σας και να μεν απογοητεύεσται!! Πουλία έσχει αλλα τόπους τόπους!!!!Pathfinder έγραψε:Ρε φιλε Ροδο αρεσκου μου οι φωτογραφιες σου πολλα!!!για εισαι πολλα σιηπετταρης για πολλα σιηπετταρης ενα που τα τρια:).εν για να κιστουμε που τες βαλεις οξα εν αλλης χρονιας?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?