Μεικτό κυνηγι φίλε μου. Παραδοσιακό. Οπως εμεγαλώσαμε με αυτό. Τα άλλα όλα ειναι νέες μόδες που έχουν στόχο την αυξημένη κάρπωση και τίποτε άλλο.kypros έγραψε:Μεικτο κυνηγι φιλε μου...ποιοτητα, σεβασμος και πηγη γνωσης και βελτιωσης για τους κυνηγους
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
-
- Full Member
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
- kanaris
- Full Member
για μενα κοπελια το αποκορυφωμα του κυνηγιου ειναι να πιασεις γιαλι-αλι το σκυλακι σου με το λουρι απο το σπιτι και περπατητος να πας ας πουμε 1 km και να το λυσεις...και με το σουρουπο να γυρισεις παλι χωρις φασαρια και με το θηραμα μες τη βουρκα(να μεν φαινεται τι φερνεις και αν)! ατε το πολυ πολυ να εξεχει κανενα ποδουιν! τουτο μαλιστα!!!diomedes έγραψε:Μεικτό κυνηγι φίλε μου. Παραδοσιακό. Οπως εμεγαλώσαμε με αυτό. Τα άλλα όλα ειναι νέες μόδες που έχουν στόχο την αυξημένη κάρπωση και τίποτε άλλο.kypros έγραψε:Μεικτο κυνηγι φιλε μου...ποιοτητα, σεβασμος και πηγη γνωσης και βελτιωσης για τους κυνηγους

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
admin έγραψε: Το εικοσαράκι έκανε καλό ντεπούτο στην πέρδικα και πράγματι σου προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα στο περπατητό και στο δύσβατο!!! !

- APOLLON_1
θα "εθελα" να το μοιραστώ μαζί σας τον "αχερκωτι" είναι ο πρώτος που γνώρισα και κυνηγήσαμε μαζί πριν 3-4 χρονια από το furoum και ειλικρινά σας λέω ότι είμαι τόσα χρονια κυνηγός πρώτη φορα ήβρα λεβέντη που να μπορώ να συνεννοούμαι μαζί του στο κυνήγι και να "απολαβανο" όταν κυνηγό με κάποιο σύντροφο πήγαμε 2 φορες συνεχόμενες φέτος την τεταρτη και την κυριακή και ήταν οι καλύτερες μου φορες που πήγα με κάποιο κυνήγι όχι από πλευράς κάρπωσης από πλευράς ορέξεις και pareeas και μακάρι οι εξόρμησης μας να συνεχιστούν για πάντα
EPANIEL POWER
- kyriakos304
- Γιατρός
- Full Member
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Ακόμη ένας έρωτας στο φορουμ εξελίσσεται...APOLLON_1 έγραψε:θα "εθελα" να το μοιραστώ μαζί σας τον "αχερκωτι" είναι ο πρώτος που γνώρισα και κυνηγήσαμε μαζί πριν 3-4 χρονια από το furoum και ειλικρινά σας λέω ότι είμαι τόσα χρονια κυνηγός πρώτη φορα ήβρα λεβέντη που να μπορώ να συνεννοούμαι μαζί του στο κυνήγι και να "απολαβανο" όταν κυνηγό με κάποιο σύντροφο πήγαμε 2 φορες συνεχόμενες φέτος την τεταρτη και την κυριακή και ήταν οι καλύτερες μου φορες που πήγα με κάποιο κυνήγι όχι από πλευράς κάρπωσης από πλευράς ορέξεις και pareeas και μακάρι οι εξόρμησης μας να συνεχιστούν για πάντα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Γιατρε μου...κοπιασε για....λιο 
Πετρο μου εν κ δικη μ χαρα ρε φιλε οτι κ αν ειναι εν η παρεα κ ο πασχιαμας..ασχετος εγω ασχετος εσυ οτι σκουμε κ οτι μας μαθαινουν καμνουμε..καποτε εχει καρπωση καποτε οι γιαυτο υπαρχει κ ο Μελης..εν ηταν η μερα μ χτες με το ξεκινημα της πανιας πριν πιασουμε θεση ηβρε η μια σκυλλα φρεσκα μαλαη πιο ψηλα π μενα δεν προλαβα οτι κ αν ηταν εφυε απαιχτο..αργη μαλαη τικκι τοκκο καταδιωξη μικρη κ επιστροφη για εντοπιςμο ξανα κ πιςω ξερω τι ηταν αλλα εν θελω να το σκεφτομαι...
Εντοπισμος ιχνους απο την μια κ πριν το ξεκαθαρισει φερμα ποντα απο την αλλη κ παλε τπτ..αλλαγη τοπου καλλιτζι σε μπεκατσα κ απαιχτος περτικος..εεε οκ επερασαμε καλα τελικα!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Πετρο μου εν κ δικη μ χαρα ρε φιλε οτι κ αν ειναι εν η παρεα κ ο πασχιαμας..ασχετος εγω ασχετος εσυ οτι σκουμε κ οτι μας μαθαινουν καμνουμε..καποτε εχει καρπωση καποτε οι γιαυτο υπαρχει κ ο Μελης..εν ηταν η μερα μ χτες με το ξεκινημα της πανιας πριν πιασουμε θεση ηβρε η μια σκυλλα φρεσκα μαλαη πιο ψηλα π μενα δεν προλαβα οτι κ αν ηταν εφυε απαιχτο..αργη μαλαη τικκι τοκκο καταδιωξη μικρη κ επιστροφη για εντοπιςμο ξανα κ πιςω ξερω τι ηταν αλλα εν θελω να το σκεφτομαι...
Εντοπισμος ιχνους απο την μια κ πριν το ξεκαθαρισει φερμα ποντα απο την αλλη κ παλε τπτ..αλλαγη τοπου καλλιτζι σε μπεκατσα κ απαιχτος περτικος..εεε οκ επερασαμε καλα τελικα!
- Γιατρός
- Full Member
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Λίο ; ;;axerkwtis έγραψε:Γιατρε μου...κοπιασε για....λιο

Παιδιά να περνάτε καλά μόνο αυτό μένει στη ζωή αυτή
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Laurona
Αχερκωτη μου φτανει που ηβρες παρεα και μαλιστα καλη και πατε γιατι εγω θελοντας και μη εκατσα σου την με την δουλεια.
Μεν στεναχωρκιεσαι, οτι και να ηταν εφιεν γιατι ετσι ηταν το γραφτο του, αυριο παλε.
Γιατρε μου ,μονον εσυ εννα σε ερωτευμενος δηλαδη, ο Μιχαλης επεσεν που το εξωστ της μοτορας?
Μπραβο ρε Πετρη και Μιχαλη, σιερουμε σας πολλα
Μιχαλη? καλλιτζν σε μπεκατσα?Αφου το πισοκολιν περνα σου τι επαθες?ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ?
Μεν στεναχωρκιεσαι, οτι και να ηταν εφιεν γιατι ετσι ηταν το γραφτο του, αυριο παλε.
Γιατρε μου ,μονον εσυ εννα σε ερωτευμενος δηλαδη, ο Μιχαλης επεσεν που το εξωστ της μοτορας?

Μπραβο ρε Πετρη και Μιχαλη, σιερουμε σας πολλα

Μιχαλη? καλλιτζν σε μπεκατσα?Αφου το πισοκολιν περνα σου τι επαθες?ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ?

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Τελειωνε ποσπαστου να πηαινουμε κ αφηστες γραβατες..γιατρε μ ειπα λιο γτ εν σηκωνεις βαρετες...συγκινησεις...
)))
Χρυσανθε μ εν χαννω πισωκολι ανοιξαν τα...μαθκια μας πλεων απλα εν ειχα περιθωριο εκαμε μ τσαλιμουθκια κ εδωκε στα πευκα..

Χρυσανθε μ εν χαννω πισωκολι ανοιξαν τα...μαθκια μας πλεων απλα εν ειχα περιθωριο εκαμε μ τσαλιμουθκια κ εδωκε στα πευκα..