ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Θα σας παραθέσω κάποια δείγματα φυσιγγίων που σε κάποιους βετεράνους που ίσως βρίσκονται στη δύση της κυνηγετικής τους διαδρομής να επαναφέρουν μνήμες κυνηγετικών επιτυχιών και θαυμαστών βλητικών επιδόσεων.
Ολα χάρτινα , όλα γεμισμένα με παραδοσιακό τρόπο και κορυφαία βλητικά.
Ομως τότε τα οπλα έιχαν κατα μέσο ορο μήκος καννών 72 εκ, ειχαν αυλούς που κυμαίνονταν απο 18,00~18,30 και ήταν όλα τσοκαρισμένα .

Εικόνα
image upload with preview

Εικόνα
image search

Εικόνα
screen capture windows 7

Εικόνα
windows screenshot
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Κώστα, εσυ συνέχισε να βάζεις τέτοιες φωτογραφίες..... :shock:
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που ακομα και νέος, να μην εχει ακούσει τι έκαναν αυτα τα φυσιγγια σε συνδιασμό με τα τσοκκαρισμενα οπλα, αλλα επίσης δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να τα απαξιά..!!!!!
Εχω ταχογραφησει και αρκετα κυπριακά, παλαιά που άφησαν εποχή με τις ακαριαιες καταβολές τους και κανένα δεν ξεπερνούσε τα 350m/s V1,5....!!!!!

Χριστο, δες την Rottweil... :o :shock: ...!!!!!!!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Είναι σε 16άρι κάλυκα.
Εσένα λογικά πρέπει να πιέζεται και άλλο...τις πιέσεις είδες τες????????????????
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

390bar μέσο όρο στα 35,5γρ.,..... :shock: :o :D
PRICELESS....!!!!!!!!!!!!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Αν έβρεις άλλη θέλω 2-3Kg να βγάλουμε καμιά 15αετία!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

vti-chris έγραψε:Αν έβρεις άλλη θέλω 2-3Kg να βγάλουμε καμιά 15αετία!!
Με αυτή που εχω.....υπολογίζω να περάσω 5-6 χρόνια. ...!!!!!..... :lol: :D

2-3 κιλά. ...εν έχει ολη Κυπρος......... :P
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Aντρεα καμε το μια δοκιμή 1,21~1,25 γρ CSB6 με 24 γρ αλλα με καψύλιο Piston G UEE209 ή 688 (αν έχεις) με τα βάρη αυτά και πές μας εντυπώσεις....
Το σετ απ στήθηκε απο εβδομάδας η δοκιμή σε κατανομή και ταχογραφο και στην τσίχλα ;)
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

η ατλας welcome με τι ειναι γεμισμενη?υπαρχει αλλο κυπριακο φυσιγγιο με τις ιδιες δοσολογιες?
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

B&P,G2000X24
==========
FIOCCHI 12/69,00,{616},{1,23 gr x 24 gr. No 9,10},{Guallandi Spark + cork 2 mm},{12/*6/57,50}
Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη πυρίτιδα κυκλοφορεί στη Κυπρο μας .
Χρησιμοποιήθηκε σε απογευματινό καρτέρι τσίχλας και με νοτιοδυτικό καιρο και διέπρεψε.
Ομολογώ δεν περίμενα τέτοιες αποδόσεις.
Οπλο:Βeretta , Silver Pigeon 687 mod.V, 67 cm , 18.40 mm, Extended Brilley chokes 20 mm I.M/FULL
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:B&P,G2000X24
==========
FIOCCHI 12/69,00,{616},{1,23 gr x 24 gr. No 9,10},{Guallandi Spark + cork 2 mm},{12/*6/57,50}
Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη πυρίτιδα κυκλοφορεί στη Κυπρο μας .
Χρησιμοποιήθηκε σε απογευματινό καρτέρι τσίχλας και με νοτιοδυτικό καιρο και διέπρεψε.
Ομολογώ δεν περίμενα τέτοιες αποδόσεις.
Οπλο:Βeretta , Silver Pigeon 687 mod.V, 67 cm , 18.40 mm, Extended Brilley chokes 20 mm I.M/FULL
Κωνσταντίνο σε χαιρετώ , με τσιοκς ( 3-1) MOD/FULL συνήθως κυνηγώ φάσσες , και όταν μερικές φορές το πουλί είναι τετα τετ παθαίνει αρκετή ζημιά .
Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να πάθει μια τσίχλα όταν την αρπάξει κέντρο με FULL , με οτιδήποτε φυσίγγιο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 26 Νοέμ 2013, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”