ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
ναι 27 σόρρυ 26 έχω άλλο πράγμα τσαι εν μές το νού μου!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
ΜΠΕΛΛΑ; ΜΠΕΛΛΑ; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ .axerkwtis έγραψε:Η Μπελλα ρε φιλε πολλα ωραια φερμα εκατουρουν κομπο κομπο!ηταν π κατω τ κ επιασε τον εγυρισε κ εμεινε..ηταν κ η αλλη κοντα πετασσετε το μουστατζι κ αρκεψε η χορωδια εν επηε μακρυα 20-30 μετρα επρολαβε κ αντι να παει μπροστα οπως τον εμπλοκαρε εγυρισε πανω μου..ηταν ουλλη δικη του αυκια πλουμισμενα ποθκια σπασμενα κκελε ραχη παντου..εξεπαρθενεψε το μερκελ!!!το ωραιο ξερεις πιο ενι;αν το εβρεις π ειμουν εψες κ τι εκαμνα...!!!2 ωρες υπνο κ κεινες παιζονται κ 2 σχιεπεθκιες..το ωραιο λαλω της πριν στο τηλ εσενα αφτωσαμε π πισω ο δικος μας ανοιξε..!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Εν ξεχανοντε τα παιδια μας μαστρε..εμενα κορη μ εσενα εγγονη..!επιασε πολλα καλα στοιχεια π τους γονιους της κ τα χαιρομαι!
- Panmoy
- Full Member
Αφου ξερεις...ειμαι διπλα σουadmin έγραψε:Την Τετάρτη 26 του μήνα έχω μια δουλειά λευκωσία κα πρέπει η ώρα 9 να είμαι κάπου ποιός θα με φιλοξενήσει κυνηγετικά έτσι ώς τις 9 να είαμι και εγώ κόττα ρεπανάκης στην δουλειά μου, και αν έχουμε ώρα πάμε και ένα 2-5 το απόγευμα

- beretta682
- Full Member
κοπέλια να ρωτήσω κάτι... στο Σταυροβούνι έχει κινητικότητα??
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- APOLLON_1
ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ EIΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΗΡΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩberetta682 έγραψε:κοπέλια να ρωτήσω κάτι... στο Σταυροβούνι έχει κινητικότητα??
EPANIEL POWER
- Laurona
kala na perasete aurio kopelia.
17 kai popse gia mena, an metro sosta gia tin diki mou enarxi.
Tetarti apogeuma kai den vlepo tin ora.
17 kai popse gia mena, an metro sosta gia tin diki mou enarxi.
Tetarti apogeuma kai den vlepo tin ora.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- APOLLON_1
σήμερα πάλι περίπατο μέχρι η ώρα 12 το μεσημέρι με τον φίλο "αχερκωτι" στην ίδια περιοχή και μετά λίγο πιο πέρα 1 "περδικο" εγώ στη δεύτερη περιοχή από μια πολύ ωραία μακρινή φερμά από τον ΑΠΟΛΛΩΝ και μια βολή μπηχτή
EPANIEL POWER
- πανικος
πετρο μου μπραβο φτανει που περασατε καλαAPOLLON_1 έγραψε:σήμερα πάλι περίπατο μέχρι η ώρα 12 το μεσημέρι με τον φίλο "αχερκωτι" στην ίδια περιοχή και μετά λίγο πιο πέρα 1 "περδικο" εγώ στη δεύτερη περιοχή από μια πολύ ωραία μακρινή φερμά από τον ΑΠΟΛΛΩΝ και μια βολή μπηχτή
καρτερω σας με τον αχερκωτη για τες τζικλουες
Και τα παρελκομενα τζιβανα ρεγγα κτλ

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- cynergy
- Full Member
ατε ρε παιδια βαλτε καμια φωτο πες τιποτε να μυρισουμε βουνο εμεις που δεν πηγαμε σημερα 

dont shoot fast...shoot good