Σημερα σε επίσκεψη μου στον ............... που τα μπερεττα τον ροτησα αν φέρνει τα Brοwning τζιαι η απάντηση του παρέτα ρε εν αξίζουν μιαν πακιρα πολύ γελια η απάντηση του για μενα
Για τον μέσο κυνηγό η μπερέττα και η μπράουνινγκ εν στην κορυφή....η απάντηση που σου έδωσε ο ............. είναι πέρα για πέρα αντιεπαγγελματική....την ίδια ερώτηση την άκουσα και στον .............. όταν πήγα με τον θείο μου να πιάσει ένα μπράουνινγκ Β2G που το πήρε για σέρβις άν τα μπερέττα είναι εξίσου καλά όσο τα μπράουνινγκ και η απάντηση του ήταν πέρα για πέρα επαγγελματική....απλώς ο άνθρωπος είπε οτι για να έχουν την ιστορία που έχουν σημαίνει εν καλά και απλός ασχολούμε μόνο με τα όπλα της εταιρίας μου....άκρος επαγγελματίας....δεν προσπάθησε να μειώσει τον ανταγωνιστή του....
Γιατρός έγραψε:Ποιο είναι το καλύτερο mercedes ή bmw;
Μετά αρχίζουν τα supercars
το μαξιμουμ που μπορεί να φτάσειη πούγκα ενός μέσου Κυπραίου εν τα μπράουνινγκ και τα μπερέττα μετά εν blazer perazzi κλπ 2800 ευρώ και πάνω....οι πως έχουν να ζηλέψουν τα μπερέττα η τα μπράουνινγκ ειδικά τα κλειδιά της μπράουνινγκ....
Εξαρτατετε τι σημαινει " καλυτερο" για τον καθενα. Για μρνα το κλαυτερο ειναι εκεινο που εχει το πιο ποιοτικο κτισημο και μηχανησμο και κλειδια. Και εδω δεν τιθεται θεμα αμφιβολιας, αδιαμφισβητητα τα πιο ποιοτικα οπλα ειναι τα βραουνινγκ. Ειχα διαφορα οπλα, και βερεττα και περατζι. Σαν τα κλειθκια της βραοουνινγκ δεν υπαρχουν αλλα