Φϊλε έχεις σύρματα της Ηλεκτρικής εκεί;MONO AU-79 έγραψε:Ρε παιδιά το ίδιο πράγμα συνέβηκε και μένα στο σπίτι μου. Έχει 10 μήνες που μπέικα σπίτι και μέχρι στιγμής έδωσαν πας τον τοίχο του σπιτιού (άσπρος τείχος ) στο ίδιο σημείο πάντα 2 φραγκολινες, 2 ορτύκια και 3 τράχηλες και όλα όταν τα έβρισκα ήταν νεκρά. Δεν γνωρίζω το λόγο που συμβαίνει αυτό το πράγμα και πάντα ακριβός στο ίδιο σημείο.
ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- kyriakos304
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
-
- Full Member
an ine gia stilous tis ilektrikis pou lesi re fil nai e exi ine kami 70 metra apo to simio pou xtipoun ta poulia.
-
- Full Member
χθες σε χωματοδρομο αποσταση 100 μ ειδα τουλαχιστον 3 φραγκολινες θυληκες
- sotiris!129
σημερα σε εκπαιδευτικο...
το πρωτο πραγμα που ειδα πρην καν παρκαρω ,
Κ.Μιχαλη καμε την καδρο μετα εφα το ταραμα της ζωης μου απο φραγκολινες ... τα πολλα εκπαιδευτικα απο διαφορους στην περιοχη πονηρεψαν τα πουλια με αποτελσμα "μαλαη και βατο ... " Λακης vs Φραγκολινες 0-6
εν να τα ξαναπουμε την πρωτη Κυριακη ειπα τους και εγκατελειψα !
το πρωτο πραγμα που ειδα πρην καν παρκαρω ,
Κ.Μιχαλη καμε την καδρο μετα εφα το ταραμα της ζωης μου απο φραγκολινες ... τα πολλα εκπαιδευτικα απο διαφορους στην περιοχη πονηρεψαν τα πουλια με αποτελσμα "μαλαη και βατο ... " Λακης vs Φραγκολινες 0-6

εν να τα ξαναπουμε την πρωτη Κυριακη ειπα τους και εγκατελειψα !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- canastas
- Full Member
παιδιά έχω μια απορία. Πες ότι σηκώνω δύο φραγκολίνες μαζί η μία είναι αρσενική και η άλλη θυληκιά, ποια από τις δύο είναι προτιμότερο να πυροβολήσω την αρσενική ή την θυληκιά... ???????????
THE BEST THERE IS
- Breda Pegaso
Η γνωμη μου ειναι οποια σου ρτει. Περισσοτερη σημασια πεζει η τηρηση του κοτα για μενα.
Ομως αν ειναι τελευταια εξορμηση σε καμια περιοχη που δεν εχει πουλια καλυτερα να γλιτωσει η θυληκια οπως λεει τζιαι ο κυριος miky55.
Υ.Γ.
Επισης την ωρα του σηκωματος νομιζω θα ειναι δυσκολη η επιλογη!
Ομως αν ειναι τελευταια εξορμηση σε καμια περιοχη που δεν εχει πουλια καλυτερα να γλιτωσει η θυληκια οπως λεει τζιαι ο κυριος miky55.
Υ.Γ.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- canastas
- Full Member
Η τήρηση του κότα είναι πάνω από όλα, πρόσεχε το παρών για να έχεις στο μέλλο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολη η επιλόγη την ώρα του σηκώματος άλλα λέω τώρα σε αυτό το λίγο χρονικό διαστήμα ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογήBreda Pegaso έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οποια σου ρτει. Περισσοτερη σημασια πεζει η τηρηση του κοτα για μενα.
Υ.Γ.
THE BEST THERE IS
- Nikos
Άποψη μου ειναι ότι πυροβολάς την αρσενικιά φιλε....
Για τον απλούστατο λόγο της αναπαραγωγής..
Για τον απλούστατο λόγο της αναπαραγωγής..
- christy2000
- Full Member
-
- Full Member