ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από virtualgreek »

Γιατρός έγραψε:Παιδιά Λεμεσό είναι ανεβασμένος ο λαγός;
Όχι...
Αλλά εάν έχει σκύλους 15Α και όχι 3Α γεννά η γη λαγούς.
Ξέρω κάποιον που έχει τέτοιους σκύλους, αλλά δεν είναι κάτοικος Λεμεσού...

:lol: :lol: :lol:
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Όχι ρε φίλε αλλά άμαν σηκωστούν και εν κάτω από 3,700 ή είναι θηλυκιά εν τους πυροβολώ
Ξέρω πως θα ακουστώ αλλά ....
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Γιατρός έγραψε:Όχι ρε φίλε αλλά άμαν σηκωστούν και εν κάτω από 3,700 ή είναι θηλυκιά εν τους πυροβολώ
Ξέρω πως θα ακουστώ αλλά ....
χεχεχε. Στη Λεμεσό έχουμε πρόβλημα όμως. Όπου πατήσεις πετάσσουντε θυλυκοί λαγοί, αν πεταχτεί και κανένας αρσενικός εν τέλια φυσανέμης, τα 2,6235 Kg εν τα φτάνουν
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
NewHunter
Full Member

Δημοσίευση από NewHunter »

τους θηλυκους που τους αρσενικους ενταλοσ τους ξεχωριζεται ? Εν χρησιμω να μαθουμε
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Οι θυληκοι εχουν σπασμενο αυτι κ περπατουν πλευρο πλευρο..εξω π την κουτση εχουν καθρεφτη να φκαλουν φωτο να βαλουν στο φβ με σουφρωνενα χειλη..επισης δεν ειναι γκριζοι αλλα σνσλογως κομμωτηριου ξανθες κοκκινομαλλες με πουκλες αν ειχαν εξοδο την νυχτα κλπ..βασικα εν τουτος ο τροπος π τες ξεχωριζεις..ο γιατρος σιγουρα μπηκε....πιο βσθια...

Sent from my iPhone using Tapatalk
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

tooulos96 έγραψε:
RODOSTHENIS έγραψε:Λιγα τα πουιά χθές αλλα περάσαμε!!!
Φίλε Ρόδο μια διευκρινιδη σε παρακαλώ ποσά όπλα τούτα τζε ποσά επαιξες εσύ??? ;)
Εν τζε ευκαριστιεσε αλοπως λλια πουλιά :lol: μισχι μου :lol:

Φίλε μου προχτές είμ ασταν τρεία ατομα στι πρώτη τη φώτο που κρατο το λαό εν ολλά τα πουλία που επεξάμεν τζε οι τρείς γύρος στα 80 + πουλία , η δευτερη φώτο εν τζίνα που επέξα εγώ έπιασα 1 λαό 34-36 τζίκλες 1 φρανγολίνα τζε 5 περτικούς!!. Αλλά την διευκξρίνηση εν εκααλαβα γτ την θέλεις εν πολλά δηλαδή τζίνα τα πούλιά???????
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

axerkwtis έγραψε:Οι θυληκοι εχουν σπασμενο αυτι κ περπατουν πλευρο πλευρο..εξω π την κουτση εχουν καθρεφτη να φκαλουν φωτο να βαλουν στο φβ με σουφρωνενα χειλη..επισης δεν ειναι γκριζοι αλλα σνσλογως κομμωτηριου ξανθες κοκκινομαλλες με πουκλες αν ειχαν εξοδο την νυχτα κλπ..βασικα εν τουτος ο τροπος π τες ξεχωριζεις..ο γιατρος σιγουρα μπηκε....πιο βσθια...

Μη ξεχνάς τα ψηλοτάκκουνα!

:lol: :lol: :lol:
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Τοουλε να σ πω εγω..τα πουλια κεινα για τον Ροδο εν σαν πως κ επηε σκοπευτηριο κ επαιξε μιαν ππουλα..εν ειναι τπτ..π εν να ξεκινησει τους 3ψηφιους αριθμους εν να καταλαβεις..
Φτερα πετσες κ μαλλες κ γ@μωτα μεσα

NewHunter
Full Member

Δημοσίευση από NewHunter »

:lol: :lol: :lol: την επομενη φορα που εν να ειμαι στο βουνο να προσεχω
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Φίλε μου προχτές είμ ασταν τρεία ατομα στι πρώτη τη φώτο που κρατο το λαό εν ολλά τα πουλία που επεξάμεν τζε οι τρείς γύρος στα 80 + πουλία , η δευτερη φώτο εν τζίνα που επέξα εγώ έπιασα 1 λαό 34-36 τζίκλες 1 φρανγολίνα τζε 5 περτικούς!!. Αλλά την διευκξρίνηση εν εκααλαβα γτ την θέλεις εν πολλά δηλαδή τζίνα τα πούλιά???????[/quote]

ρε μιτσή να βάλεις τσαι λίο λιπαντικό , οϊ να μας την μπεις έτσι ξερή :lol: :lol: :lol: έπαιξες λαό εφκάλαν σου τον οι σχύλοι, επάτησες τον δώσε καμιά πληροφορία, την φραγκολίνα πώς την έπαιξες , τσίκλες εκινούνταν δώκε λίο suspens στην υπόθεση εκόλλησες με τα φτερά τσαι τις πέτσες :lol:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”