ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από giorgos80 »

andreas78 έγραψε:Κώστα, σε ευχαριστω.
Περιττό να αναφέρω ότι αναμένω φωτογραφίες και απο τα δικά σου ζηλευτά χάρτινα, ειδικά εκείνους τους καινούργιους αδειους Sellier & Bellot..... :shock:

Σήμερα είπα να φτιαξω 10 φυσιγγια με Nobel 64, για αύριο στις πέρδικες και επειδή τους παλαιούς χαρτινους με κώνικο πυθμένα τους προοριζω μόνο για την Rottweil πλέον, αφου η άτιμη αν την ακουμπά φούστα γίνεται ταύρος, έτσι η Nobel μπήκε σε καινούργιου τύπου χάρτινο.

Nobel Sport paper 12/68 (67,7) M688
Nobel 64- 1,95gr- 34gr- Βύσμα Πυρκαλ ή Αμερικανικο παλιό με ρυθμιζόμενη φούστα- Νο7- χαρτάκι 1,10χιλ., στα 63χιλ.
Η φούστα του βυσματος πρεπει να κουμπώνει καλα στην κολώνα και το Μ688 μπήκε διότι μετα απο αρκετές δοκιμες η κυρία αυτή θέλει κατα την γνώμη μου δυνατό καψουλι και χαλαρό κλεισιμο.
Το κανονακι για αυτο το σεταπ, αλλα με 2,00gr και Μ686,έδειξε:
V2,5mtr. 370m/s - V20mtr. 315m/s- Pmax(bar).380bar

Εικόνα

Και μια παλιά δοκιμη σε πίνακα.

Εικόνα
σαν μια κλανια δηλαδη :mrgreen: :mrgreen:
παντα αστειευομενος.ωραια κατανομη παντως
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Πες το και ετσι.....οι πέρδικες το λενε κάτι αλλο..... :D :P
Τα χαμηλά bar σε σχεση με την προσωπικά, πολύ καλή ταχυτητα δεν οφείλεται μονο στην πυριτιδα, που την τότε εποχή έπρεπε η ενέργεια ανα όγκο που ειχαν να ειναι χαμηλη, αλλα και στο βύσμα, ο κορμός του οποίου έχει τρύπα απο κατω και είναι κουφιος, με σκοπο την απόσβεση/εκτόνωση πιεσεων, κερδιζοντας ταχύτητα.
Το σεταπ δεν είναι τυχαίο, ένα σύγχρονο φυσιγγιο με αυτες τις ταχυτητες θα είχε το λιγότερο 550-600bars.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

D20(688) 1.45 x 24(7,5) +1-1,10 βρομη 2χιλ βαθος ρελιασματος, ρελιασμα στα 11,5 (B&P πιστονι 21)
η δοκιμή στο κυνήγι αν καταφέρω να πάω την Κυριακή :twisted:
Εικόνα
andreas78

Αντρέα, θέλεις να πεις, περνά καρφίτσα απο την τρύπα..... :shock: :P :D
Μπράβο σου, τέτοια κλεισιματα, τα ζηλεύουν και τα εργοστασιακά...αλλο επίπεδο....!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:Αντρέα, θέλεις να πεις, περνά καρφίτσα απο την τρύπα..... :shock: :P :D
Μπράβο σου, τέτοια κλεισιματα, τα ζηλεύουν και τα εργοστασιακά...αλλο επίπεδο....!!!!!
Δύσκολα μπορώ να πω :lol: :lol: !! Ευχαριστώ φίλε! εσένα ζηλεύουν τα χάρτινα σου πολυ περιποιημένη δουλεία!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

μπραβω ρε κοπελλια πολλα ωραια δημιουργηματα
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

[quote="ΑΝΔΡΕΑΣ Τ"]D20(688) 1.45 x 24(7,5) +1-1,10 βρομη 2χιλ βαθος ρελιασματος, ρελιασμα στα 11,5 (B&P πιστονι 21)
Εικόνα[/quote
Αφηστα τα πυραυλουθκια :D και ετοιμασμου ενα setup με μαλλενη τταππα 32-34gr στα 390-400ms 7αρι για το beretta μου,10 κομματια. 13 του Δεκεβρη παραλαμβανω τα και 15 ετοιμαστου για μεγαλες παγανιες. Παντως οι χαρτενες του φιλου Αντρεα78 φαινοντε πολλα ενδιαφερον ;) !!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas mouzouras έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:D20(688) 1.45 x 24(7,5) +1-1,10 βρομη 2χιλ βαθος ρελιασματος, ρελιασμα στα 11,5 (B&P πιστονι 21)
Εικόνα[/quote
Αφηστα τα πυραυλουθκια :D και ετοιμασμου ενα setup με μαλλενη τταππα 32-34gr στα 390-400ms 7αρι για το beretta μου,10 κομματια. 13 του Δεκεβρη παραλαμβανω τα και 15 ετοιμαστου για μεγαλες παγανιες. Παντως οι χαρτενες του φιλου Αντρεα78 φαινοντε πολλα ενδιαφερον ;) !!
Ελα φιλε μου εσύ και ενα σε κανονίσω! !! :D
andreas78

andreas mouzouras έγραψε: Αφηστα τα πυραυλουθκια :D και ετοιμασμου ενα setup με μαλλενη τταππα 32-34gr στα 390-400ms 7αρι για το beretta μου,10 κομματια. 13 του Δεκεβρη παραλαμβανω τα και 15 ετοιμαστου για μεγαλες παγανιες. Παντως οι χαρτενες του φιλου Αντρεα78 φαινοντε πολλα ενδιαφερον ;) !!
Φίλε Αντρέα, διάλεξε ότι είδος μαλλινης θελεις και θα τις δώσω εγω του Ανδρέα..... :D
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:
andreas mouzouras έγραψε: Αφηστα τα πυραυλουθκια :D και ετοιμασμου ενα setup με μαλλενη τταππα 32-34gr στα 390-400ms 7αρι για το beretta μου,10 κομματια. 13 του Δεκεβρη παραλαμβανω τα και 15 ετοιμαστου για μεγαλες παγανιες. Παντως οι χαρτενες του φιλου Αντρεα78 φαινοντε πολλα ενδιαφερον ;) !!
Φίλε Αντρέα, διάλεξε ότι είδος μαλλινης θελεις και θα τις δώσω εγω του Ανδρέα..... :D
Φιλε Ανδρέα του εχω ετοιμα τα σετ απ που θέλει ο αντρικκος με μαλλενη που έφερα απο την σιαρμ :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”