ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από RELOADER S »

SET UP TECNA 12/70(CAL VICTORY)CX2000 1.75X36 N,6 Z2M B&P 21 6* ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
admin έγραψε:Απολογούμαι ευνοούσα την αντιπαράθεση με τον Αντρέηδων με τον Reloader
Φιλε Αριστε δεν εχω θεμα με κανενα εγώ απλά ο κύριος πρεπει να μαθει να σέβεται απόψεις και να μην χλευαζει. Εγω ειμαι πρόθυμος να βοηθήσω όλα τα παιδιά του φόρουμ με οπιο τροπο μπορώ. Για μενα το θεμα έληξε απο χθες.
Φίλε η παρατήρηση μου είναι με σκοπό να γίνει πιο εποικοδομητική ή είδη εποικοδομιτική συζήτηση σας συνεχίστε να μας προσφέρεται , :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Eνα φυσίγγι πού περίμενα να το δώ καί σήμερα στίς τζίκλες γιά σιγουριά.
Το CSB6 εκτός από σκοπευτικά φυσίγγια μου'δωσε ένα ωραίο τσιχλοφυσίγγι.
CSB6 12/70(VICTORY) 1.20 X28 N.10 B&P Z2M 24 (AΝΟΙΚΤΑ ΦΤΕΡΑ)ρελιασμένο.
Χωρίς ρέλιασμα 1.25γ.
Πρώτη ντουφεκιά γιά κοντινές βολές μετά το πρωινό σήμερα 20+θερ. με τσόκ 4.
Γιά φίλους πού διαθέτουν csb6.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

TA SET UP πού δημοσιευω είχαν καλή απόδοση σε O/U BERETTA 686 SILVER PIGEON SPORTING 29.5 ''
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

RELOADER S έγραψε:TA SET UP πού δημοσιευω είχαν καλή απόδοση σε O/U BERETTA 686 SILVER PIGEON SPORTING 29.5 ''
Μπράβο συνάδελφε, ευχαριστούμε.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Savvas έγραψε:
RELOADER S έγραψε:TA SET UP πού δημοσιευω είχαν καλή απόδοση σε O/U BERETTA 686 SILVER PIGEON SPORTING 29.5 ''
Μπράβο συνάδελφε, ευχαριστούμε.
Aστα αυτά φίλε καί δώσε κανένα report γιά τη C7.Δοκίμαστην καί σε 1.60 χ30 με cx ,b&p z2m 21mm .
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

RELOADER S έγραψε:
Aστα αυτά φίλε καί δώσε κανένα report γιά τη C7.Δοκίμαστην καί σε 1.60 χ30 με cx ,b&p z2m 21mm .
Μέχρι στιγμής φίλε είχα την τύχη να έχω δύο βολές σε περδίκια (5 Σκάι) σε πολύ μακρινή απόσταση οι οποίες με εξέπληξαν πολύ ευχάριστα. Συνήθως δεν πυροβολώ σε τέτοιες αποστάσεις για να καταλάβεις αλλά το δοκίμασα μετά που πήρε μία καρακάξα ο αδελφός μου σε έξωπραγματική απόσταση. Κατά τα άλλα με εντυπωσίασε το ακαριαίο σκότωμα παρά την απόσταση, η καλή κατανομή στα πουλιά, και το ήπιο λάκτισμα και κρότος που έβγαλε. Και οι τρεις τουφεκιές από τις 9 μέχρι 10:30, χαμηλό και μέσο υψόμετρο, 18.4 αυλοί το όπλο μου (όχι το cynergy πάντως) :lol:

Σε ευχαριστώ για το set up και να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκιμάσουμε.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Ευχαριστώ το FORUM γιά την φιλοξενία πού μου παρείχε.
Αντιλαμβάνομαι ότι ι άτομο δέν εκπροσωπεί ολόκληρο το FORUM.
Σαν ελεύθερο πνεύμα από νεαρας ηλικίας ουδέποτε δέχθηκα ότι Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΠΕΤΑ.
Ελεύθερο το πεδίο γιά κάθε DOBERMAN.
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
andreas78 έγραψε:Θα παραθέσω μερικά σετάπ που κατάφερα τελικά να δοκιμάσω, φωτογραφίες δεν θα βάλω διότι οι πινακες στο σκοπευτήριο και παρά το ότι σε αυτόν που έριξα, τον έβαψα, δείχνει σαν να τον εχει μασίσει ρομποτ :!: :o :evil:
Για τους φίλους των παραδοσιακών φυσιγγιων.
12/67 (68mm)paper- M686- 206S- 1,65gr- overpowder card 2,6mm- μαλλινη Purgotti 10mm- 1,5gr πίτουρο αλεσμένο-31gr- No6- κλείσιμο με χαρτάκι στα 63,5mm.
Βολή με θερμοκρασία περί τους 37°C, εξαιρετική ανάκρουση σχεδόν ανύπαρκτη, το ίδιο εξαιρετική και η κατανομή και η συγκέντρωση.
Βολη απο τα 25 μετρα με Zabala Sp. Woodcock, 60cm, 18,5 και σύσφιξη 3*.

12/67(68mm) paper- M686- Sokol BG- 1,70gr- overpowder card 2,6mm- μαλλινη Purgotti 13mm- 31gr- No8- κλείσιμο με χαρτάκι στα 63,5mm.
Βολη απο τα 20 μετρα με Zabala Sp. Woodcock, 60cm, 18,5 και σύσφιξη Cyl.

12/65 paper-Μ686 - 206S- 1,65gr- overpowder card 4mm- σφουγγαρακι 6mm κερομένο- ποτηράκι C3 παλαιό για χαρτινους- 31gr- No 7- κλεισιμο με χαρτάκι στα 60,5mm.

Ολοι οι χαρτινοι ειναι παλιάς κοπής και εχουν κόνικο πλαστικό πυθμένιο και στενοι εσωτερικα, σε περίπτωση αντιγραφής τους, σε κανονικού πυθμένα καλυκες θα πρεπει να αυξηθεί η πυρίτιδα περί τα 0,05γρ., ή μπορει να χρισιμοποιηθεί CX2000 αντι Μ686, ειναι πολυ χαλαρά φυσίγγια απο θεμα ανακρουσης και με πολυ καλές συγκεντρώσεις και κατανομές κατάλληλα για την έναρξη.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
φίλε που πουλούν χάρτινους στην Κύπρο?
Eξαιρετικοι συνδιασμοί σε old time classic φυσίγγια!!!
Συγχαρητήρια!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Κώστα, σε ευχαριστω.
Περιττό να αναφέρω ότι αναμένω φωτογραφίες και απο τα δικά σου ζηλευτά χάρτινα, ειδικά εκείνους τους καινούργιους αδειους Sellier & Bellot..... :shock:

Σήμερα είπα να φτιαξω 10 φυσιγγια με Nobel 64, για αύριο στις πέρδικες και επειδή τους παλαιούς χαρτινους με κώνικο πυθμένα τους προοριζω μόνο για την Rottweil πλέον, αφου η άτιμη αν την ακουμπά φούστα γίνεται ταύρος, έτσι η Nobel μπήκε σε καινούργιου τύπου χάρτινο.

Nobel Sport paper 12/68 (67,7) M688
Nobel 64- 1,95gr- 34gr- Βύσμα Πυρκαλ ή Αμερικανικο παλιό με ρυθμιζόμενη φούστα- Νο7- χαρτάκι 1,10χιλ., στα 63χιλ.
Η φούστα του βυσματος πρεπει να κουμπώνει καλα στην κολώνα και το Μ688 μπήκε διότι μετα απο αρκετές δοκιμες η κυρία αυτή θέλει κατα την γνώμη μου δυνατό καψουλι και χαλαρό κλεισιμο.
Το κανονακι για αυτο το σεταπ, αλλα με 2,00gr και Μ686,έδειξε:
V2,5mtr. 370m/s - V20mtr. 315m/s- Pmax(bar).380bar

Εικόνα

Και μια παλιά δοκιμη σε πίνακα.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”