andreasana210326 έγραψε:mouzouris έγραψε:Παίδες αν τα πιο πάνω που διαβάζω ήταν τεκμηριομένα να είστε σιγουροι ότι οι πρώτες που θα το διαφημιζαν θα ήταν οι εταιρίες κολοσσοί. Αν συνέβαινε έστω και στο 1% , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 1%, των πιο πάνω θα σας τρέλεναν στις διαφημήσεις.
Φυσικά εμείς στην Κυπρο είμαστε πρωτοπόροι................. στις ......... (ήταν να γράψω κάτι αλλά άτε ρε, να μεν το πω τζιαι να κατζιώνομε με τον κόσμο).

ΦΙΛΕ ΜΟΥΖΟΥΡΗ ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ''ΣΑΡΚΑ''... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΩ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΞΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΣΥΣΤΗΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΙΚΛΑ. ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ (ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΩ), ΓΛΥΚΑΣΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Αντρέα δεν αναφέρομε σε εσένα, με ξέρεις και σε ξέρω προσωπικά, αλλά στην ευκολία εταιρειών που χάνουν τον επαγγελματισμό τους απλά και μόνο για να πείσουν τον κόσμο ή τέλος πάντων να πάνε με τα νερά του κόσμου για να πουλήσουν.
Με θλίβει επίσεις το γεγονός ότι καμιά κυπριακή εταιρία δεν βγηκε να εξηγησει στον κόσμο τα αυτονόητα. Με την σιωπή τους διαιωνίζουν το λανθασμένο κατεστημένο που υπάρχει στην Κύπρο και παίζουν με την ψυχολογία του
κυνηγού.
Δεν είναι εύκολο για κάποιο που ακούει για 20 χρόνια ότι το τάδε εν του αέρα και το τάδε εν της πυράς να αποδεχτεί ότι έχει λάθος ή ότι αυτό δεν υσχείει. Όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο !! ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ........
Δεν φταίει ο κυνηγόκοσμος αλλά οι επαγγελματίες του χώρου. Για να λέγεσε επαγγελματίας πρέπει να φέρεσε και σαν επαγγελματίας. πχ. Αν από αγάπη για το χόμπυ σου ανοιξες ένα κυνηγετικό κατάστημα τουλάχιστον διάβασε περί του αντικειμένου σου. Δώσε σωστές πληροφορίες και μην λες τις κουβέντες του καφενέ που μάθενες τόσα χρόνια από δω και από εκεί. Δύσκολο ναι, όχι ακατόρθωτο όμως.
Πάντα φιλικά

ότι γράφω (γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε ευκολα).