Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΙΣ LAMBRO ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ TA ΕΝΤΑΞΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ LAMBRO FELTRO 34G 6 KAI 7 NOYMERO.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ τησ lambro...ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΣΤΑΘΕΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...VICTORY CHALLENGER γκριζα 28γρ 10 n , victory skeet kitrini,kai sarka tis extra.

Σκεφτομαι και εγω για την euromix αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει διαφορα με την tordo την πορτοκαλια.

επισης γνωριζει καποιοσ καποιο φυσιγγιο για την τζικλα με μαλλινη ταππα για πρωτη ντουφεκια???? (εγινα λατρης τησ μαλλινησ :D )
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

Πλαστικές τάπες πολλές.VICTORY,KILLER,ILIONA,OLYMPIA ,NOBELSPORT..................
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Καλημερα

Στο ξεφωτο παιζω τις : Victory Concorde 31gr 9no
Victory Rocket 29 gr 8 no
Victory Skeet 32 gr 9 no

Ολοημερα : Formula 1 32 gr 7.5no
Victory Concorde 31gr 9no

Τζιθκιαστρο: Victory Skeet 32 gr 9 no
Formula 1 32 gr 7.5no
Victory Concorde 31gr 9no

Αυτα απο εμενα!! :)
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Φουσεκια για τες τσικλες εχει πολλες επιλογες στα καταστηματα.

Εγω πρωι παιζω ολυμπια συπερ σκεετ 32 γρ και μιραγε βικτορι τες μαυρες 9 σκαι
Για μεσιμερι rc 33 gr πρασινουες και τες βικτορι 33.5 γρ τες καφετουες εν αθυμουμε το ονομα τους.....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

[quote="andreasana210326"]ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΙΣ LAMBRO ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ TA ΕΝΤΑΞΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ LAMBRO FELTRO 34G 6 KAI 7 NOYMERO.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ τησ lambro...ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΣΤΑΘΕΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...VICTORY CHALLENGER γκριζα 28γρ 10 n , victory skeet kitrini,kai sarka tis extra.

Σκεφτομαι και εγω για την euromix αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει διαφορα με την tordo την πορτοκαλια.

υπαρχη διαφορα η πρωτη εν πολλα πιο γληορη
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

Κοπελια το ροκετ της εξτρα τι διαφορα εχει με το ροκετ της βικτορυ?
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

marios10 έγραψε:Φουσεκια για τες τσικλες εχει πολλες επιλογες στα καταστηματα.

Εγω πρωι παιζω ολυμπια συπερ σκεετ 32 γρ και μιραγε βικτορι τες μαυρες 9 σκαι
Για μεσιμερι rc 33 gr πρασινουες και τες βικτορι 33.5 γρ τες καφετουες εν αθυμουμε το ονομα τους.....

LUCKY SHOT 33.5 GR ?????????????
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

HunterCY έγραψε:Κοπελια το ροκετ της εξτρα τι διαφορα εχει με το ροκετ της βικτορυ?
Πολλές!! Τελείως αντίθετα χαρακτηριστικά.Το μόνο που μπόρω να πώ με βεβαι'οτητα είναι ότι αν τα χρησιμοποιείς
ταυτόχρονα 1-1 ένα από τα δύο θα σε απογοητεύσει.Κάποτε το ένα καί κάποτε τ'άλλο σε διαφορετικές συνθήκες.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Μιάς καί μας έβαλες καί τα site να δούμε τα φυσίγγια της LAMBRO μελετώντας τα εγώ θα αγόραζα την CLASSIC 32 g me S4 καί τήν EUROMIX 31g me GM3..Eίναι καλός συνδιασμός
Η Classic 32 είναι αυτή που θα δοκιμάσω σίγουρα από χρόνου για τρυγόνι και έπειτα ενδημικό. Εκίνησεν μου την περιέργεια αλλά έβρισκα την μόνο σε νο.5 και έτσι δεν την έπιασα.
Υ.γ. Πρόσφατα ανακάλυψα πως υπάρχει μαγαζί αποκλειστικά για της Lambro στο round-about του kleima στη Λ/ΚΑ. :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

savvis25 έγραψε:
Μιάς καί μας έβαλες καί τα site να δούμε τα φυσίγγια της LAMBRO μελετώντας τα εγώ θα αγόραζα την CLASSIC 32 g me S4 καί τήν EUROMIX 31g me GM3..Eίναι καλός συνδιασμός
Η Classic 32 είναι αυτή που θα δοκιμάσω σίγουρα από χρόνου για τρυγόνι και έπειτα ενδημικό. Εκίνησεν μου την περιέργεια αλλά έβρισκα την μόνο σε νο.5 και έτσι δεν την έπιασα.
Υ.γ. Πρόσφατα ανακάλυψα πως υπάρχει μαγαζί αποκλειστικά για της Lambro στο round-about του kleima στη Λ/ΚΑ. :D
Που εν τουτο και εν το εξαναειδα?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”