Φιλε το μονο π μπορω να σ πω ειναι κανονισε μια μερα να σ το φερω να το δεις σε σκοπευτηριο καλυτερα για να παιξεις κιολας να δεις την συμπεριφορα τ..το θεμα πλαστικο η ξυλο οπως ειπε κ ο φανος εν γουστα κ μοδα..προσωπικα ενα οπλο με ομορφα ξυλα λυπουμαι το στο βουνο κ προσεχω να μεν παθει κατι..το πλαστικο εν πλαστικο..επαιξα του ως 52 γραμμαρια κ ηταν γλυκια αν τουτο λεει κατι..στο κυνηγι με 35-38 τπτ..τζικλες ως 32 να διερωτασε αν επαιξες..μιλουμε για χαρτουτσιες στες καταλληλες συνθηκες..ξαναλεω σ εγω εν το αλλασω..αν εισαι λεμεσο νομιζω ειχε καπου ενα κ πουλιετουν να το ψαξω κ να σ πωvalperik έγραψε:axerkwtis έγραψε:Σαν κατοχος του συγκεκριμενου οπλου δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος..ειχα θεμα στην αρχη μεχρι να συνηθισω την ρηγα και μετα τα σποτελεσματα μ ηταν πολλα καλα..το σκοτωμα του οι βολες του οι κατανομες του για μενα εν πολλα καλες..πανω στα φυσιγγια εν το ηβρα ιδιοτροπο κ το λακτισμα τ μηδαμινο λογω του πελματος..προχτες πηρα το μερκελ κ ειχα τα ιδια φυσιγγια για τις ιδιες ωρες κ η διαφορα ηταν αισθητη..εκεινο π πιστευω ισχυει εινσι πως δεν διαφημιστηκε σωστα ως καθολου αλλιως θα εβλεπες πολλα περισσοτερα να κυκλοφορουν..το σιουρο ειναι πως δεν θα το σποχωριστο γιατι εν αξιολογο οπλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε axerkwtis ευχαριστώ για την απάντηση. Έπιασα και τον Φρίξο να τον ρωτήσω σχετικά με το μοντέλο και το μόνο που μου είπε είναι ότι εν το φέρνει και δεν πιάστηκε στην Κύπρο.Σαν να και εν ήθελε να μου πουλήσει το όπλο και ακόμα λίγο να μου έκλεινε και το τηλέφωνο.
Είπε μου ότι μόνο με παραγγελία το φέρνει και εν κάπου στια 1950 euro.
Ερώτησα τον και για τον Β725 Sporting που εν στα ίδια λεφτά και είπε μου ότι εν καλύτερο.
Το δικό σου μοντέλο εν με το adjustable comb? Το υλικό του black ice είναι καλό ή είναι καλύτερο να το πιάσεις με το ξύλο?
Sent from my iPhone using Tapatalk