ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD
-
- Full Member
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΝΑ WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD - 28 ΙΝΤΖΕΣ (βαρος 2,850). ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ €900 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 99645434 (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
ΜΑΡΙΟΣ.
ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΝΑ WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD - 28 ΙΝΤΖΕΣ (βαρος 2,850). ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ €900 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ. 99645434 (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
ΜΑΡΙΟΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marios constantinou την 23 Ιούλ 2013, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Re: ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
- Rai
- Full Member
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
ΦΙΛΕ,
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΔΗΛΑΔΗ WINCHESTER SELECT GOLD LIGHT), ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ.
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΔΗΛΑΔΗ WINCHESTER SELECT GOLD LIGHT), ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ.
- KALLITZIA
- Full Member
Φιλε υπαρχει ακόμη το οπλο?
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- virtualgreek
- Moderator
Συνάδελφοι,
ενδιαφέρομαι να δω από κοντά το αναφερόμενο όπλο. Δυστηχώς ο αντιπρόσωπος έχει πουλήσει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια και δεν θα φέρει μέχρι τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο 2014.
Εάν έχει κάποιος συνάδελφος το συγκεκριμένο όπλο (Winchester Select Light Gold) θα το εκτιμούσα εάν μπορούσα να το δω από κοντά.
Σ.
ενδιαφέρομαι να δω από κοντά το αναφερόμενο όπλο. Δυστηχώς ο αντιπρόσωπος έχει πουλήσει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια και δεν θα φέρει μέχρι τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο 2014.
Εάν έχει κάποιος συνάδελφος το συγκεκριμένο όπλο (Winchester Select Light Gold) θα το εκτιμούσα εάν μπορούσα να το δω από κοντά.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
φίλε Σάββα έτσι απο περιέργεια.. μέχρι πόσα γραμμάρια ρίχνει αυτό το όπλο? τι αυλούς έχει?virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,
Σ.
ευχαριστώ
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- virtualgreek
- Moderator
Ρίχνει ότι του βάλεις μέσα. Έχει θαλάμες 3 ίντζες και είναι δοκιμασμένο στα 1370 Bars, αλλά είναι ελαφρύ και θα έχει γερό κλώτσιμα και αυξημένο ήχο. Συμβουλή μου είναι όχι περισσότερο από 33 άντε 35γρ. το μέγιστο. Όι αυλοί του είναι Invector Plus (18.7).cyprohunter έγραψε:φίλε Σάββα έτσι απο περιέργεια.. μέχρι πόσα γραμμάρια ρίχνει αυτό το όπλο? τι αυλούς έχει?virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,
Σ.
ευχαριστώ
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Οκ ευχαριστώ κ.Σάββα δλδ για τζικλούα-τρασιηλούα-περπατητό εν οτι πρέπει!(ελαφρυές δουλειές)
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Πηρα τηλεφωνο πριν κανενα μηνα τον ανθρωπο για να δω το οπλο και ισος το αγοραζα αλλα τ οπλο εχει πουληθη απο τι μου ειπε