Browning Cynergy Sporting
Re: Browning Cynergy Sporting
Ενα σεταπ που παρουσιάζεται δημόσια και το οποίο βληθηκε με ενα Α όπλο και ήταν ικανοποιητικό, δεν σημαίνει ότι θα ειναι το ίδιο και σε ενα Β όπλο, παρα το ότι παρουσιάζεται ενα σεταπ πάντα αυτός που θα το αντιγράψει θα πρεπει να κάνει δοκιμες για να το προσαρμόσει στο όπλο του και στους αυλούς του!!!
Τα φυσιγγια που χρησιμοποιας και στα δυο σου οπλα, φίλε Άθω, για να εχουν παρομοια κατανομη, ταχύτητα και συγκέντρωση θα πρεπει τα οπλα σου ασχέτως της διαφοράς αυλού, να εχουν ακριβώς τον ίδιο κωνο προσαρμογής και το ίδιο ακριβώς μήκος. Και παλι όμως δεν θα ειναι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, αφου και σε δυο ίδιου μοντέλου οπλα, με ίδιους κώνους,αυλούς και μήκος καννης θα υπάρχει διαφορα στον πίνακα και στην ταχύτητα του φυσιγγίου, αυτο όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεις να έχεις επιτυχίες και στα δυο οπλα με τα ίδια φυσιγγια. Απεναντίας ειναι αυτο που είπα και πιο πριν, ότι σημασία εχει να βρούμε τον συνδυασμό φυσιγγίου/τσοκ/απόστασης και σκοπευτηκων ικανοτήτων, κατι που φενεται να κατέχεις.
Τα φυσιγγια που χρησιμοποιας και στα δυο σου οπλα, φίλε Άθω, για να εχουν παρομοια κατανομη, ταχύτητα και συγκέντρωση θα πρεπει τα οπλα σου ασχέτως της διαφοράς αυλού, να εχουν ακριβώς τον ίδιο κωνο προσαρμογής και το ίδιο ακριβώς μήκος. Και παλι όμως δεν θα ειναι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, αφου και σε δυο ίδιου μοντέλου οπλα, με ίδιους κώνους,αυλούς και μήκος καννης θα υπάρχει διαφορα στον πίνακα και στην ταχύτητα του φυσιγγίου, αυτο όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεις να έχεις επιτυχίες και στα δυο οπλα με τα ίδια φυσιγγια. Απεναντίας ειναι αυτο που είπα και πιο πριν, ότι σημασία εχει να βρούμε τον συνδυασμό φυσιγγίου/τσοκ/απόστασης και σκοπευτηκων ικανοτήτων, κατι που φενεται να κατέχεις.
- Prestige 8
- Full Member
Για όσους σημερίζονται την άποψη ότι ο διευριμένος αυλος 18,7 της Browning ιστερεί σε ταχύτητα ή κτύπημα της τουφεκιάς όπως το λέτε, μάθεται πρώτα τί είναι το forcing cone μετά τι θαλάμη και πόσο επιρεάζει την ντουφεκιά!!!!
Απλά ρευστομηχανική... Ριξεται φυσίγγια 32 και άνω και παρακολουθήστε τις κατανομές και το κτύπημα στα πουλιά.
Απλά ρευστομηχανική... Ριξεται φυσίγγια 32 και άνω και παρακολουθήστε τις κατανομές και το κτύπημα στα πουλιά.
Καλοσώρισες και παλι στην παρέα μας φίλε Prestige....
- valperik
- Full Member
axerkwtis έγραψε:Σαν κατοχος του συγκεκριμενου οπλου δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος..ειχα θεμα στην αρχη μεχρι να συνηθισω την ρηγα και μετα τα σποτελεσματα μ ηταν πολλα καλα..το σκοτωμα του οι βολες του οι κατανομες του για μενα εν πολλα καλες..πανω στα φυσιγγια εν το ηβρα ιδιοτροπο κ το λακτισμα τ μηδαμινο λογω του πελματος..προχτες πηρα το μερκελ κ ειχα τα ιδια φυσιγγια για τις ιδιες ωρες κ η διαφορα ηταν αισθητη..εκεινο π πιστευω ισχυει εινσι πως δεν διαφημιστηκε σωστα ως καθολου αλλιως θα εβλεπες πολλα περισσοτερα να κυκλοφορουν..το σιουρο ειναι πως δεν θα το σποχωριστο γιατι εν αξιολογο οπλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε axerkwtis ευχαριστώ για την απάντηση. Έπιασα και τον Φρίξο να τον ρωτήσω σχετικά με το μοντέλο και το μόνο που μου είπε είναι ότι εν το φέρνει και δεν πιάστηκε στην Κύπρο.

Ερώτησα τον και για τον Β725 Sporting που εν στα ίδια λεφτά και είπε μου ότι εν καλύτερο.
Το δικό σου μοντέλο εν με το adjustable comb? Το υλικό του black ice είναι καλό ή είναι καλύτερο να το πιάσεις με το ξύλο?
-
- Full Member
ρε πιάστο λαλούμεν σου τζαι εν να μας θυμηθείς!!!valperik έγραψε:axerkwtis έγραψε:Σαν κατοχος του συγκεκριμενου οπλου δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος..ειχα θεμα στην αρχη μεχρι να συνηθισω την ρηγα και μετα τα σποτελεσματα μ ηταν πολλα καλα..το σκοτωμα του οι βολες του οι κατανομες του για μενα εν πολλα καλες..πανω στα φυσιγγια εν το ηβρα ιδιοτροπο κ το λακτισμα τ μηδαμινο λογω του πελματος..προχτες πηρα το μερκελ κ ειχα τα ιδια φυσιγγια για τις ιδιες ωρες κ η διαφορα ηταν αισθητη..εκεινο π πιστευω ισχυει εινσι πως δεν διαφημιστηκε σωστα ως καθολου αλλιως θα εβλεπες πολλα περισσοτερα να κυκλοφορουν..το σιουρο ειναι πως δεν θα το σποχωριστο γιατι εν αξιολογο οπλο
Φίλε axerkwtis ευχαριστώ για την απάντηση. Έπιασα και τον Φρίξο να τον ρωτήσω σχετικά με το μοντέλο και το μόνο που μου είπε είναι ότι εν το φέρνει και δεν πιάστηκε στην Κύπρο.Σαν να και εν ήθελε να μου πουλήσει το όπλο και ακόμα λίγο να μου έκλεινε και το τηλέφωνο.
Είπε μου ότι μόνο με παραγγελία το φέρνει και εν κάπου στια 1950 euro.
Ερώτησα τον και για τον Β725 Sporting που εν στα ίδια λεφτά και είπε μου ότι εν καλύτερο.
Το δικό σου μοντέλο εν με το adjustable comb? Το υλικό του black ice είναι καλό ή είναι καλύτερο να το πιάσεις με το ξύλο?
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Σεβαστή φίλε, όσο για τα σετ απ που βάζω ειναι κάτω απο της πιέσεις της CIP και μπορεί να τες ρίξει ο καθε ενας απο εμάς χωρίς κανένα πρόβλημα είτε ειναι 18.4 ειτε ειναι 18.8 το όπλοκαι πολυ σωστή παρατήρηση έκανες για το να γράφουμε και τους αυλουςAthos 1978 έγραψε:Ανδρέα μου η προσωπική μου άποψη είναι εντελώς διαφορετική από την δική σου, το κάθε set up έχει την ώρα του και όχι αναλόγως με τι όπλο θα το ρίξεις .
Προσωπικά κυνηγώ και με τα δυο είδη οπλών με καμιά αλλαγή στα φυσίγγια με άριστα
αποτελέσματα και πίστεψε με είμαι πολύ ιδιότροπος αν το φυσίγγιο αποδίδει ικανοποιητικά η όχι.
Μιας και είσαι ιδιογομοτης και παρακολουθώ ότι βάζετε διάφορα set up τα οποία σας άρεσαν ,
από εδώ και εμπρός
είναι καλό να γράφεται για τι αυλό προτείνεται το συγκεκριμένο set up για να μην πάρετε κάποιο στον λαιμό σας .
Φιλικά Αθως.
Φιλε τα ξυλα εχουν διαχρονικη αξια. Τα πλαστικα ειναι μοδα.valperik έγραψε:axerkwtis έγραψε:Σαν κατοχος του συγκεκριμενου οπλου δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος..ειχα θεμα στην αρχη μεχρι να συνηθισω την ρηγα και μετα τα σποτελεσματα μ ηταν πολλα καλα..το σκοτωμα του οι βολες του οι κατανομες του για μενα εν πολλα καλες..πανω στα φυσιγγια εν το ηβρα ιδιοτροπο κ το λακτισμα τ μηδαμινο λογω του πελματος..προχτες πηρα το μερκελ κ ειχα τα ιδια φυσιγγια για τις ιδιες ωρες κ η διαφορα ηταν αισθητη..εκεινο π πιστευω ισχυει εινσι πως δεν διαφημιστηκε σωστα ως καθολου αλλιως θα εβλεπες πολλα περισσοτερα να κυκλοφορουν..το σιουρο ειναι πως δεν θα το σποχωριστο γιατι εν αξιολογο οπλο
Φίλε axerkwtis ευχαριστώ για την απάντηση. Έπιασα και τον Φρίξο να τον ρωτήσω σχετικά με το μοντέλο και το μόνο που μου είπε είναι ότι εν το φέρνει και δεν πιάστηκε στην Κύπρο.Σαν να και εν ήθελε να μου πουλήσει το όπλο και ακόμα λίγο να μου έκλεινε και το τηλέφωνο.
Είπε μου ότι μόνο με παραγγελία το φέρνει και εν κάπου στια 1950 euro.
Εκτος αυτου ενα 30" με πλαστικο κοντακι που πηρα στα χερια ,Μου σε κατασταση καινουργιου, για να το αγορασω περσι το καλοκαιρι ηταν σημαντικα εμπροσθοβαρες .
Τελικα αγορασα ενα cynergy sporting 28" με ξυλινα μερη σε πολυ καλη κατασταση. Δυο σημαντικες παρατηρησεις απο μενα. Αν και σχετικα βαρη 3,400+ εντουτης σε περπατητο κοπιαστικο κυνηγι δεν αντιλαμβανεσε το βαρος του. Δευτερο, ειναι το μονο οπλο που του εριξα 36γρ και δεν καταλαβα τιποτα!!!!
- Athos 1978
- Full Member
Ανδρέα δεν είναι για θέμα ασφάλειας που μιλώ λέγοντας να μην πάρετε κάποιο στον λαιμό σας .ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Σεβαστή φίλε, όσο για τα σετ απ που βάζω ειναι κάτω απο της πιέσεις της CIP και μπορεί να τες ρίξει ο καθε ενας απο εμάς χωρίς κανένα πρόβλημα είτε ειναι 18.4 ειτε ειναι 18.8 το όπλοκαι πολυ σωστή παρατήρηση έκανες για το να γράφουμε και τους αυλουςAthos 1978 έγραψε:Ανδρέα μου η προσωπική μου άποψη είναι εντελώς διαφορετική από την δική σου, το κάθε set up έχει την ώρα του και όχι αναλόγως με τι όπλο θα το ρίξεις .
Προσωπικά κυνηγώ και με τα δυο είδη οπλών με καμιά αλλαγή στα φυσίγγια με άριστα
αποτελέσματα και πίστεψε με είμαι πολύ ιδιότροπος αν το φυσίγγιο αποδίδει ικανοποιητικά η όχι.
Μιας και είσαι ιδιογομοτης και παρακολουθώ ότι βάζετε διάφορα set up τα οποία σας άρεσαν ,
από εδώ και εμπρός
είναι καλό να γράφεται για τι αυλό προτείνεται το συγκεκριμένο set up για να μην πάρετε κάποιο στον λαιμό σας .
Φιλικά Αθως.
Open mind for a different view.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member

- Athos 1978
- Full Member
Ανδρέα γιατί είσαι απόλυτος και σώνει και καλά τα όπλα πρέπει να έχουν κάποια ομοιότητα ,andreas78 έγραψε:Ενα σεταπ που παρουσιάζεται δημόσια και το οποίο βληθηκε με ενα Α όπλο και ήταν ικανοποιητικό, δεν σημαίνει ότι θα ειναι το ίδιο και σε ενα Β όπλο, παρα το ότι παρουσιάζεται ενα σεταπ πάντα αυτός που θα το αντιγράψει θα πρεπει να κάνει δοκιμες για να το προσαρμόσει στο όπλο του και στους αυλούς του!!!
τα όπλα που έχω καμιά σχέση έχουν το ένα με το άλλο ,beretta της δεκαετίας του 90
με αυλούς 18,3 και από την άλλη miroku 18,7 με κώνους 10 πόντους .
Open mind for a different view.